Dodaj do ulubionych

Szukam imienia dla chlopca!!!!

IP: 195.127.215.* 01.03.02, 09:07
szukam (ladnego) imienia dla chlopczyka.
Prosze napiszcie swoich faworytow!!
Pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.polkomtel.com.pl 01.03.02, 09:37
      JA preferuję takie (może troszke dziwne dla niektórych): Jeremi, Axel, Gerard,
      Alan, Roger, Norbert, Samson, Wiktor.
      Pozdrawiam.
      • jane-007 Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! 01.03.02, 09:40
        Gość portalu: Ala napisał(a):

> referuję takie (może troszke dziwne dla niektórych): Jeremi, Axel, Gerard,
        >
        > Alan, Roger, Norbert, Samson, Wiktor.
        > Pozdrawiam.
        może All,
      • Gość: Puchatek Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: 195.127.215.* 01.03.02, 10:11
        no tak naprawde troszke dziwne, ale dziekuje!
      • Gość: k Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.chello.pl 02.03.02, 22:29
        najlepiej Sven
    • Gość: ana Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.03.02, 10:00
      Maksymilian
      • Gość: ja Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: 212.219.189.* 01.03.02, 10:24
        Martin
        imie mocne i dobitne
        • agat1 Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! 25.03.02, 09:45
          nie czytałam wszystkich postów, ale moje ulubione to :
          Julian
          Michał
          Jeremi
          Aleks
          P.S. Mój synek ma na imię Julian i jest po prostu cudowny
      • maximilian Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! 04.03.02, 00:07
        Tak Maximilian mi sie podoba (tak mam na imie).
    • Gość: /// Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: 192.168.0.* 01.03.02, 10:29
      moje typy:
      IVO
      KOSMA
      TYMON
      SAMBOR
      • Gość: remislanc Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.aginus.com.pl 01.03.02, 10:40
        A może bardziej "normalnie"? Proponuję Danielek.
    • Gość: Mała Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: mieszko.pl.u* 01.03.02, 12:24
      Hmmm
      Czarek
      Ivo
      Konrad
      Kamil
      Robert
      Te mi sie podobaja. A moze na czesc jakiegos wojka lub dziadka? Pomyśl.
      Pozdrawiam
      • Gość: Ala Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 13:43
        to nie ja pisalam....
        • Gość: Nina Re: PATRICK LUB PATRYK IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.03.02, 18:20
    • Gość: Giles zdaj sie lepiej na wlasna babska intuicje IP: 62.154.238.* 01.03.02, 18:20
      to najlepszy doradca.

osobiscie wole "klasyke" Jan, Michal, Marcin, Maciej, Krzysztof, Tomasz...

jesli koniecznie checsz, zeby o twoim synu sie mowilo, ze ma niebanalne imie i
      myslisz nad "importem" proponuje hiszpanskie JESUS (wymawia sie hesus). sukces
      gwarantowany!!!
      smile))

pozdrawiam
      • Gość: Nina Re: zdaj sie lepiej na wlasna babska intuicje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.03.02, 10:01
        Z tym sukcesem to nie jest takie pewne, szczegolnie w Ameryce Pln. gdzie tyle
        roznych wyznan, w Polsce zas to byloby prawie swietokradztwo.
    • Gość: majka Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.03.02, 19:03
      a może Nikodem
    • roseanne Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! 01.03.02, 20:11
      Jakub - moj syn
      Andrzej
      Mateusz - faworyt, jezeli by sie zdazyl nastepny wink
      Piotr
      • Gość: Joanna Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 21:01
        Mam syna Maksyma i syna Mikolaja. Co ty na to?
      • Gość: Barbi Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.03.02, 21:58
        a moze : Kryspin, Chris, Jurin, Dariusz, Severyn ?
    • Gość: aga Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.02, 21:25
      • Gość: afin Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.02, 21:34
        kacper-mój syn! poza tym antek, miłosz -męzowi mojemu się nie podobają. acha
        jeszcze bartosz- co ty na to?
    • Gość: Barbi Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.03.02, 22:13
      Mysle ze dla pierworodnego pasuje imie ADAM.
      Moj syn ma na imie Krzysztof, i musze przyznac, ze imie to wybralam przed 21 laty , gdyz juz wtedy
      poznalam kilka dzeci o tym imieniu i byly zawsze rozsadnymi i spokojnymi dziecmi, a takze
      mlodziencami. Jak dotychczas sprawdzilo sie to takze u mojego syna. Byc moze jest cos w tym....
      Poza tym proponuje imie Daniel.
    • Gość: aneta Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 22:57
      wybierając imię dla dziecka trzeba też myśleć o tym,że praktycznie jest to
      prezent na całe życie-ja wybrałam imię Jakub dla syna i Maja dla córki,ale
      teraz decyzja byłaby inna
      po pierwsze nie nadałabym dziecku najbardziej popularnego imienia obecnie/na
      topie jest Jakub,niestety/,bo powoduje to problemy na placu zabaw/haha/
      starałabym się wybrać coś oryginalnego,ale równocześnie bezpretensjonalnego-mój
      mąż optował za Albertem...
      a gdyby była dziewczynka-na 1000% Amelka-jak to słodko brzmi/zbieżność z Na
      dobre i na złe wyjątkowo przypadkowa,ale myślę,że niedługo zanotujemy wysyp
      Ameleksmilesmilesmilesmile/
      a może po prostu Maciej-Maciusie są bardzo rozbrajające...

• Gość: medyk 2 Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.jaworzno.net 03.03.02, 15:30
      4 lutego urodził mi się syn ma na imię Marcel,jest braciszkiem
      Michalinki.pozdrawiam.
      • Gość: dodo Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: 209.226.65.* 04.03.02, 18:40
        a moze poczekaj az sie urodzi? ja mialam wybrane imiona dla moich dzieci przed
        ich urodzinami a potem, jak je juz zobaczylam, to zmienilam zdanie - jakos mi
        te wybrane imiona nie pasowaly do buziaczkow, ktore na mnie patrzyly.
        mnie sie zreszta podoba idea powtarzania imion w rodzinie, niekoniecznie po
        dziadku czy babci ale jakims ukochanym wujku czy superowej kuzynce... imie to
        przeciez taki talizman na szczescie, prawda smile
    • Gość: ajka4 Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: 157.230.34.* 04.03.02, 19:37
      nasze dzieci przez miesiac po urodzeniu nie mialy imion - nie moglismy sie na
      nic zdecydowac/zgodzic. Dla syna wybralismy Jacek - malo popularne wsrod
      maluchow a przez to orginalne (cha, cha). Ja lubie: Piotrus, Pawelek, Macin,
      Macius a z bardziej orginalnych to Dorian.

Powodzenia
      • marina2 Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! 06.03.02, 10:45
        Kajetan -brakuje mi go w domu.M
    • esther Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! 06.03.02, 11:01
      Ja jestem za imionami prostymi, ktore latwo tlumacza sie na jezyk obcy ( nie
      wiadomo co dziecko bedzie w przyszlosci robilo) oraz ladnie sie
      zdrabniaja.Mieszkam w Anglii, wiec mimo woli wybieram takie ktore w obu
      jezykach dobrze brzmia)
      Podobaja mi sie: Oliver, Mariusz, Henryk (Henry), Ryszard (Richie, etc), Marek,
      Adam
      • kriss.forum Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! 09.03.02, 02:11
        Chłopiec: Fiodor - piękne imię. Może to głupie, ale kojarzy mi się z morską
        świeżością - zapewne od słowa "fiord".

Dziewczynka: Julia - śliczne imię.

Nie polecam Krzysztofa. Na mnie się nie sprawdziło (kompletne olewanie
        wszystkiego, na świadectwie same dopy, choroba przewlekła - lenistwo, ale plus -
        koleżeństwo, ludzie mnie lubią, tak mi się wydaje). No, mam 17 lat ale się
        umiem do tego wszystkiego przyznać!

Pozdrawiam,
        Kriss.
        • Gość: Anita Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 12:48
          kriss.forum napisał(a):

>Julia - to oklepane ,banalne imię.Poza tym nie do każdego nazwiska pasuje.
          >
          >
          > Dziewczynka: Julia - śliczne imię.
          >
          >
          >
          >
          ,

• Gość: Ginny Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.net.bialystok.pl 09.03.02, 17:42
      Tomasz albo Andrzej. Nie lubię imion "nowoczesnych".
      • Gość: reggie Zygfryd IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 19:43
        jw.
        • Gość: wik Re: Zygfryd IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 21:17
          Piotr , Damian ,Miłosz
    • Gość: tiny Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.org 21.03.02, 20:15
      mikołaj smile))
      albo... marcin, oskar, daniel... smile)))
    • Gość: Kasia Fabian IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 17:48
      Bardzo podoba mi się imię Fabian. Jest dosyc oryginalne i bardzo ładne.
      • amatorski Re: Fabian 09.04.02, 23:39
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Bardzo podoba mi się imię Fabian. Jest dosyc oryginalne i bardzo ładne.
        Bo ja wiem czy takie oryginalne, gdy ładne parę tysięcy ludzi kupuje rocznie
        Skody Fabia, czy Fabiana wink
    • Gość: mati Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 09:02
      tez poszukuje, tylko dla dziewczynki. kiedy jeszcze myslalam ze to chlopiec
      myslalam o Kubusiu, Hubercie albo Maxie. Kiedy rodzisz?pozdrawiam
      Mati
      • Gość: aga Mikolaj & Stefanek IP: *.net.autocom.pl 23.03.02, 22:12
        ja mam dwoch synkow:Mikolaja(wesolego) i Stefanka(slodziutkiego),kazdemu
        probowalam dac na imie Marceli,ale nie przeszlo wink
        • Gość: Milene Re: Imie dla chlopca IP: *.w.club-internet.fr 24.03.02, 02:34
          Dobrze wybrac imie niepretensjonalne i niezbyt modne, ale nie jest to proste.
          Mam dwoch synow i wiem cos o tym.
          Lubie takie imiona jak :
          Jacek,(jest to chyba wersja Jakuba, ale Jakub jest teraz za bardzo popularny w
          Polsce)Joachim, Gustaw, Julian, Fryderyk, Teofil.
          • Gość: czesław Re: Imie dla chlopca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 21:50
            Czesław. Tylko Czesław. No, chyba że Czesława.
    • Gość: mama max MAXYMILIAN !!! IP: *.za-tp.digi.pl 28.03.02, 00:46
      Maxymilian ewentualnie Mikołaj!!!
    • Gość: ana do Puchatka IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.03.02, 11:01
      jeżeli juz wybrałes(aś) imię - daj znac jakie. Pozdrowionka smile
      • Gość: alennka Re: do Puchatka IP: *.saint / 10.1.1.* 28.03.02, 16:51
        Nathaniel!!!
      • Gość: Puchatek Re: do Puchatka IP: 195.127.215.* 09.04.02, 08:27
        Dziekuje wam wszystkim!!
        Dzieciatko urodzilo sie 26.3.02 i nazywa sie Szymon Dominik.
        Pzdr i Pa pa
    • anntad Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! 31.03.02, 18:06
      Daj takie imię synkowi, żeby kiedyś nie smiały się z niego inne dzieci. zeby
      było zawsze modne.
      Mój syn ma na imię Wojtek.
      Pozdrawiam
    • anka9009 Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! 31.03.02, 19:53
      Jerzy
      • Gość: Misia Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.03.02, 23:17
        Mmm... a ja sobie kiedys kupialam ksiazke z zestawem 3 tys. imion dla chlopcow
        i dziewczynek. Ksiazka ta zawiera takze wszystkie imiona pokrewne oraz
        znaczenie imion. Naprawde mi sie przydala.
    • zmartwiona_15 Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! 07.04.02, 20:18
      Maxymilian...Max-chyba więcej psów obecnie nosi takie "imie" niż dzieci ale nie
      jest najgorszesmile) . Ja osobiście przepadam za imieniem Jakub i Michał a z tych
      bardziej niecodziennych to ładne są Seweryn,Oskar,Alan.
      Pozdr.
      • Gość: gemini Aaron-Oliver, IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.02, 22:27
        Co ty na Aaron??? Pierwszy moj syn to Maximilian i nie powinno sie tego imienia
        skracac, bo Max brzmi tak sobie.Drugi moj syn to wlasnie Aaron.Z poczatku
        wydawalo mi sie dziwne, ale jest piekne, dostojne i bardzo originalne.Syn mojej
        kolezanki to Nathanael, tez super.Niech bedzie zdrowy.Pa
    • Gość: rybka Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! IP: 195.94.193.* 10.04.02, 11:15
      Przemysław. Przemek, Przemeczek-tak go wołamy. Sliczne imie dla slicznego
      chłopca.
    • ruda31 Re: Szukam imienia dla chlopca!!!! 10.04.02, 13:08
      FILIP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka