Dodaj do ulubionych

Pierwszy oboz wakacyjny

13.08.11, 16:17
.. dzisiaj moje dzieci wyjechaly na trzytygodniowy oboz letni, harcerski. Siedze w domu i sie trzese. Dadza sobie dadza rade, czy nie... Oboz bedzie czesciowo wedrowny. Rany boskie, tyle nerwow!!!!!!!!

Sa tu jeszcze inne znerwicowane mamy, z czarnymi wizjami pedofilii, zlych wilkow, potopow i tsunami na jeziorze?

Fasolka
Obserwuj wątek
    • ada16 Re: Pierwszy oboz wakacyjny 13.08.11, 16:41
      dadzą radęwink
      moj 8 latek wrócił kilka dni temu z obozu zuchowego.
      dal radę , chociaz najwiekszy problem miał z pilnowaniem codziennej zmiany bielizny.
      wrócił zadowolony , krzywdz nikimu się nie stała , pływali na żaglówkach.
      Moja wyobraźnia - oj, pracowała smile
      Ile mają lat?
    • bazylea1 Re: Pierwszy oboz wakacyjny 13.08.11, 16:57
      fasolka3 napisała:

> Sa tu jeszcze inne znerwicowane mamy, z czarnymi wizjami pedofilii, zlych wilko
      > w, potopow i tsunami n

faktycznie znerwicowana wink mój 8latek niedługo wraca z pierwszego obozu w życiu, bałam się tylko nieutulonej tęsknoty i próśb o zabranie z powrotem ale na szczęście tęsknoty były tylko malutkie a syn zeznaje że bawi się świetnie!
    • sloneczko89_1 Kogis się sprawdza 22.08.11, 14:27
      moje dziecko było z nimi najpierw na zimowisku, teraz na ostatnim turnusie w lato - oba wyjazdy lepiej niż świetne, fantastycznie dopracowany każdy szczegół, dzieci zachwycone i pełne wrażeń. Bardzo bardzo polecam, na pewno będziemy stałymi klientami. Młody właśnie wypakował z walizki tony pamiątek, np dużą śrubę, kafelek z pejzażem, szyszki .... smile
      • dorrit Re: Kogis się sprawdza 24.08.11, 12:02
        skoro oboz jest 3-tygodniowy, to rozumiem, ze dziecko juz jest starsze.
        Moje na pierwszym obozie zuchowym byly w wieku prawie 9 lat, trwal 8 dni. Oczywiscie z dziecmi nie bylo kontaktu w trakcie trwania obozu, 2 razy byl kontakt z komenda (sms-y do rodzicow metoda lancuchowa). Obaw raczej nie bylo, "cos" wszedzie moze sie stac w tym i w domu; jechali z druzyna, w ktorej sa od jesieni, bedac wczesniej na 2 biwakach z noclegiem. Zorganizowany byl dobrze, wrocili b. zadowoleni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka