Dodaj do ulubionych

SNORTA - gra pilnie potrzebna instrukcja

25.08.11, 19:33
Ratunku pomocy jak grać w tą grę ????????
Czy ma ktoś polską instrukcję ????
Bardzo proszę na meila gazetowego
Obserwuj wątek
    • kepp Re: SNORTA - gra pilnie potrzebna instrukcja 25.08.11, 20:08
      W internecie można znaleźć np taki post:

kopiuję co mi kiedyś napisała znajoma, ale nadal czekam na oryginalną instrukcję smile
      gra zawiera 12 figurek zwierząt, 12 stajni oraz 12 x 8 kart obrazujących te
      zwierzęta;
      kazdy losuje sobie zwierzę, wymyśla odgłos do naśladowania i chowa w swojej
      stajni (tak, aby przeciwnicy nie widzieli - mają to zapamiętać !); rozdaje się
      karty (tradycyjnie, do skończenia talii, nic nie zostaje);
      i zaczyna się grę: po kolei każdy z graczy zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara
      wykłada kartę (tak jak w ''wojne'' - pierwszą kartę od góry); jeśli zdarzy się
      para, wtedy te osoby muszą jak najszybciej wykrzyknąć odgłos zwierzęcia
      przeciwnika (tego ukrytego w stajni, nie tych na kartach); kto przegra, zabiera
      ze stołu wyłożoną kupkę kart przeciwnika i swoją (tego z pojedynku) i dokłada do
      swoich kart do wykładnia;
      w talii jest jedna karta zmiany - kto ją wyłozy, losuje sobie inne zwierzę i
      wymyśla dla niego odgłos (utrudnienie dla graczy - trzeba już o innym odgłosie
      pamiętać);

Oryginalnej instrukcji po polsku nie znalazłam. Jeśli masz instrukcję po angielsku i to co wyżej uważasz za niewiarygodne, to wrzuć, można sprawdzić co producent napisał.
      • nunik Re: SNORTA - gra pilnie potrzebna instrukcja 25.08.11, 21:29
        Kupiłam grę dla córki i na prezent dla koleżanki. Zależy mi na instrukcji najlepiej skan żebym mogła ją dołączyć dla tej dziewczynki.

Nie zwróciłam uwagi przy zakupie przez allegro że nie ma polskiej instrukcji
    • kagrami Re: SNORTA - gra pilnie potrzebna instrukcja 26.08.11, 10:18
      Jak chcesz wyślę ci skan, ale dopiero dziś wieczorem (średnia jakość) albo w poniedziałek (jakość super) - jak chcesz to odezwij sie na priv.

Ja potrzebuję instrukcj ę do Zbuduj i Zburz, moje dzieci zgubiły jakoś sobie radziły z zabawą ale teraz chcemy grę przekazać dalej. Jak ktoś ma to poproszę o skan na kagrami@gazeta.pl
      • nunik Re: SNORTA - gra pilnie potrzebna instrukcja 26.08.11, 11:09
        Jesteś WIELKA , w sprawie tej drugiej instrukcji popytam w pracy.
      • lukaszertel Re: SNORTA - gra pilnie potrzebna instrukcja 01.07.13, 13:36
        Cześć!
        Czy posiadacie jeszcze tę zeskanowaną instrukcję w języku polskim?
        Będę ogromnie wdzięczny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka