jagabaga92 20.09.11, 10:06 Jakie lepsze dla chłopca: skórzane (skóra naturalna), czy z membraną Goretex/Sympatex? Uzasadnienia mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Buty zimowe 20.09.11, 14:19 I dla chlopca i dla dziewczynki - z goreteksem. Nie przemakają i są przewaznie lżejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Buty zimowe 20.09.11, 19:05 zadna skora nie wytrzyma tyle pluchy co goretex. sucho, cieplo i noga sie mniej poci. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ep Re: Buty zimowe 20.09.11, 22:23 > zadna skora nie wytrzyma tyle pluchy co goretex. sucho, cieplo i noga sie mniej > poci. Zależy od jakości butów. Mój mąż ma buty z gotetexu: noga się poci, zimno. Jeśli już, to podobno warto zadbać o specjalne skarpety. Moja córa buty ze skóry (kozaki z firmy specjalizujacej się w obuwiu sportowym) fabrycznie impregnowane. Lekkie, ciepłe i noga się nie poci. W dodatku nie przemakają. A zapewniam, że moja starsza butów tej zimy nie oszczędzała. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Buty zimowe 20.09.11, 22:17 Ja kupuję dwa w jednym i nie wiem czemu sugerujesz, że trzeba wybierać? Takie buciki można kupić np. w Ecco, czy Bartku. Odpowiedz Link Zgłoś