Dodaj do ulubionych

kolonie w przyzwoitej cenie pliss

04.04.13, 20:52
kto moze zapodac?
Macie jakis sprawdzonych organizatorow, ktorzy zabiora moje dziecko na 2 tyg. kolonie za max 1500 zl? Wszystko co przegladam, to albo drozej, albo krocej. Niestety kryzys zastukał i do nas więc raczej na wypaśne kolonie nas stac nie bedzie.
Obserwuj wątek
    • fasolka99 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 08.04.13, 12:37
      Nie znam kolonii na pełne 2 tygodnie (raczej 12 dni), ale jesli chodzi o cenę do 1500 zł to mogę polecić obozy Promyka, np. www.promyk.net.pl/?oboz-rekreacyjno-sportowy,10 - 1490 zł za 12 dni. Moja córka była z nimi parokrotnie latem i zimą.
      Dobrą cenę mają też niektóre propozycje BTA Kompass, np. www.kompas.pl/obozy,kolonie,Letnia_Kolonia_Akcji_na_Kaszubach_,2385,560,4.htm - 1299 zł + dojazd poniżej 200 zł (jest tabela z cenami) + teraz dobra promocja na ubezpiecznie. O samej firmie Kompas nie wypowiem sie z własnego doświadczenia, ponieważ w tym roku moje dzieci jadą pierwszy raz z nimi, ale kontakt z firmą do tej pory (informacje udzielane mailowo, telefonicznie, przesłanie dokumentów pocztą itd) - bez zastrzeżeń.
      • troompka Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 08.04.13, 21:50
        Promyk niestety ma dojazd tylko z W-wy, a my z poludnia Polski. Kompas fajnie wyglada, zarówno w gorach jak i nad morzem, mieszcze sie w moim limicie. Tylko te 12 dni (ale jakos chyba musze to zaakceptowac), bo nic nie znajde lepszego.
        • agulak1 obóz żeglarski 21.07.13, 15:47
          Bardzo polecam Horn: eturystyka.org/oferta/horn1.html ostatni turnus jest w cenie 1500 zł
          Sprawdzony wyjazd, moje dzieci jeżdżą w każde wakacje. Cały rok czekają na te 2 tygodnie spędzone na Mazurach. Zresztą nie tylko one. Za każdym razem jest dużo dzieci powracających, co znaczy, że naprawdę jest tam wyjątkowa atmosfera.
          • daniellap Re: obóz żeglarski 03.03.15, 18:05
            Też polecam Horn!
    • camel_3d to jets niezle.. 08.04.13, 12:48
      jak bedzie za kilka lat to mlodego posle smile))

Kolonia filmowa
      • jagabaga92 Re: to jets niezle.. 08.04.13, 13:01
        Z wszelkimi dopłatami raczej nie zmieści sie w 1500zł, a to TYLKO 12 dni, z którego w zasadzie należy odliczyc dni podrózy.
        • fasolka99 Re: to jets niezle.. 08.04.13, 13:51
          Kompas ma teraz promocję znacznie obniżającą koszt obozu: www.kompas.pl/obozy,kolonie.htm (w promocji gratis Pakiet Super Parasol i, co mniej istotne wink, Obozowy Pakiet Przygodowy). Tak więc impreza zalinkowana przez Camela przekracza 1500 zł o kilkadziesiąt złotych jedynie w przypadku wykupienia WSZYSTKICH 3 oferowanych opcjonalnie wycieczek (no i dojazdu oczywiście - jego cena zależna jest od tego, skąd się jedzie).
          Mnie te 12 dni też denerwuje, ale nie znalazłam polecanych (i odpowiadających programowo moim dzieciom, no i w przyzwoitej cenie) wyjazdów na 2 pełne tygodnie sad Ktoś może zna?
          • jagabaga92 Re: to jets niezle.. 08.04.13, 14:00
            na 14 dni organizuje Dziecieca Akademia Przygody, ale koszt przekracza 1500zł.
          • magda_lena11 Re: to jets niezle.. 08.04.13, 14:42
            CHRIS organizuje na pełne 14 dni. Wychodzi zbliżona cena jak w Kompasie, bo - w przeciwieństwie do Kompasu i paru innych firm - w cenie jest wszystko, także dojazd (z Warszawy).
            • fasolka99 Re: to jets niezle.. 08.04.13, 16:14
              Oferta Chrisa wygląda bardzo ciekawie, tylko gdzie Ty znalazłaś ceny oscylujace w okolicach 1500 zł za 14 dni? Omawiane wcześniej w wątku oferty właśnie takie ceny miały (tyle, że za 12 dni, oczywiście), po doliczeniu transportu i dodatkowych atrakcji, z uwzględnieniem aktualnych promocji. Nie znalazłam żadnej 14sto dniowej oferty Chrisa taniej niż za grubo ponad 2000 zł... Fakt, że nie szukałam bardzo dokładnie, tylko zerknęłam w kilka ich propozycji. Jeśli mają tanie dwutygodniowe wakacje to proszę podrzuć nazwę obozu/linka - bo same opisy obozów brzmią fajnie smile Dzięki.
              • kanna Re: to jets niezle.. 08.04.13, 21:57
                CHRIS za 2 tygodnie bierze prawie 2500. Ale w cenie masz absolutnie wszystko - kajak dla każdego dziecka, szwedzki stół, zdjęcia, i pełne zaopiekowanie..
                • pasik Re: to jets niezle.. 08.04.13, 22:07
                  polska język- piękna języksmile
                • ada828 Re: to jets niezle.. 02.08.13, 18:13
                  Wysłałam dzieci w zeszłym roku na wyjazd z Chrisem i choć nie wydarzyło się nic złego, dzieci po prostu nie chcą znów jechać.
              • magda_lena11 Re: to jets niezle.. 18.04.13, 14:46
                Nie zrozumiałyśmy się: chodzi o to, że cena w Kompasie za 12 dni + te wszystkie dodatki, które trzeba tam dodatkowo uiścić + przejazd, to wychodzi tyle samo, co w Chrisie za 14 dni. W tym sensie cena jest podobna. A dokładnie, w tym roku w Chrisie jest to około 2300.
    • monia19722 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 09.04.13, 10:04
      2 tyg to chyba juz nie ma, moja córa zawsze jeżdziła z biurem jaworzyna tour
      za każdym razem było suuuuper, polecam smile
      www.jaworzyna.com.pl/homepage
      • berjag Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 12.07.13, 21:30
        A czy mogłabym się o takich koloniach z Jaworzyny dowiedzieć więcej od Pani?
    • marcin.slawski Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 09.04.13, 11:34
      Dla większości rodziców sporym udogodnieniem jest, gdy zbiórki: wyjazdowa i przyjazdowa odbywają się w dni wolne od pracy.
      Dla większości kolonii przejazdy odbywają się autokarem. Aby autokary nie miały pustych przejazdów (co niestety odbija się mocno w cenie kolonii), idealnie jest, gdy autokar odwożący dzieci z kolonii, zabierał z tej samej miejscowości kolonistów rozpoczynających kolejny turnus (wówczas puste przejazdy odbywają się tylko na początku i na końcu sezonu).
      Sumując te dwie kwestie, najlepiej gdy kolonie rozpoczynają się w niedziele, zaś kończą w soboty. To w sumie 13 noclegów, choć istnieją kolonie z 11 -12 noclegami, które są "prawie" dwutygodniowe wink
      Za 1900 zł znajdziesz kolonie z rozszerzonym programem (piłkarska, taneczna lub survivalowa) wraz z przejazdem. Bez żadnych dopłat i wszelakich "gwiazdek".
      akademia-przygody.pl
    • odwroc_sie Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 09.04.13, 16:51
      2000 za 21 allbo nawet 24 dni proponują tu www.okiz.pl/

• midas48 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 10.04.13, 12:16
      Ja moją zapisałem na takie bonanuntius.wix.com/kolonie#!informacje/cn4k
      Moja córka się uparła bo jadą jej koleżanki z zajęć tanecznych. Zapowiada się bardzo ciekawie a i cena jak na to co oferują świetna Mam nadzieję że się nie oszukam.
      • jagabaga92 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 10.04.13, 12:43
        Twoja propozycja nie spełnia warunków określonych przez autorkę - jest na 12 dni i kosztuje 1580zł
        • midas48 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 10.04.13, 15:30
          Ups sad no tak - tak to jest jak się czyta bez zrozumienia wink_
    • ewa_mama_jasia Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 10.04.13, 13:20
      Sprawdź Jaworzynę. Syn był z nimi 2 lata temu na kolonii wojskowej i wrócił zadowolony. Może nie oferują cudów na kiju, ale oferta jest przyzwoita i spełnia twoje wymogi brzegowe.
    • tusia-mama-jasia Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 11.04.13, 18:05
      Fundacja Elementarz z Katowic proponuje "Indiańskie Lato" - równe 14 dni za równe 1500zł.
      • troompka Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 11.04.13, 20:34
        smile fajnie to wyglada!! dzieki za namiary.
        • tusia-mama-jasia Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 12.04.13, 17:08
          Mam nadzieję, ze będzie fajnie, bo właśnie zapisałam Młodego wink
          Ale kierowniczka turnusu jest osobą dobrze znaną, myślę, że można jej zaufać smile
    • freedoro Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 15.04.13, 09:36
      Kolonie organizowane przez ZHP mają niższe ceny i wcale nie trzeba być harcerzem żeby z nimi jechać.
    • babsee Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 19.04.13, 09:36
      NIe wiem gdzie na południu Polski, bo nie napisalas ale jesli z DSolnego Sląska, to polecam z calego serca:
      www.aktywnywypoczynek.info.pl/
      Bylismy 2 razy, w tym roku 3 raz.Jest super.Kolonie sportowe-duzo ruchu,nauka plywania, rowery, nauka strzelania. Pelen czad.
      • mamciaagi Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 19.04.13, 11:18
        Kolonia też nie mieści się w założeniach autorki wątku.
        Na 13 dni pobytu tylko jedna wycieczka ? Za 1600 zł to malizna. Reszta trochę zalatuje socjalizmem:
        6. Spotkanie z ratownikiem i nauka bezpiecznego wypoczynku nad morzem
        7. Wiele innych atrakcji kulturalno-rozrywkowych: ogniska, konkursy, zabawy, dyskoteki ...
        czyli ble, ble, ble

Co najmniej jedna fotka (powyżej nr konta) jest bezprawnie używana.

A drugi wyjazd to nie ta fundacja, która zafundowała młodzieży w Bieszczadach wzywanie ratowników GOPR, gdyż instruktor wyciągnął ich w góry przy załamaniu pogody ?
        • jagabaga92 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 19.04.13, 11:42
          >Co najmniej jedna fotka (powyżej nr konta) jest bezprawnie używana.

eee tam, na pewno kupili...
          • agulka04 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 20.04.13, 09:55
            Można spóbować poszukać wyjazdów harcerskich - są zazwyczaj 14-dniowe lub nawet dłuższe. Dziecko jednak musi być najczęściej przygotowane na "intensywny program leśny" smile i często ośrodki z czasów PRL wink Dzieciom to najczęsciej jednak nie przeszkadza a przejście z latarką do łazienki to atrakcja. A nocleg w namiocie wojskowym to juz wogóle frajda.
            W tym roku nasza kolonia i obóz kosztuje 600zł i są w niej dwie wycieczki (ZOO w Opolu i Kraków).
            Niskie koszty wyjazdów harcerskich są spowodowane tym, że oraganizujemy je na własnych ośrodkach.
            Zazwyczaj też są tematyczne - w tym roku nie jesteśmy oryginalni - starsi mają fabułę słowiańską, młodsi indiańską. Ale była kiedyś kosmiczna, Wyspa Robinsona...

Żeby była jasność - nie reklamuję mojej kolonii zuchowej - nie mamy już wolnych miejsc.

Dwa lata temu meiliśmy dotacje z WFOSiGW i w ciągu dwóch tygodni było 10 wycieczek (rozmaitych - od zwiedzania jaskiń, przez ruiny i zamki Jury po Ojców i Kraków). I na dodatek mieszkaliśmy w cywilizowanych warunkach smile
    • waikiki2011 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 05.05.13, 12:57
      Agencja voguetravel rozpoczęła ofensywę spamową. Ciekawe, czy ktoś się jeszcze na to nabiera ?
    • silesia77 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 15.05.13, 10:54
      Ja wysyłam syna z Jaworzyna Tour nad morze- kolonia sportowo-rekreacyjna . Cena 1495 na 16 dni ( 13 noclegów). Jest to cena z dojazdem z Wrocławia
      jaworzyna.com.pl/offer/362
      To nasz pierwszy wyjazd z tym biurem ale jestem dobrej myśli.
      • jagabaga92 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 15.05.13, 11:27
        > 16 dni ( 13 noclegów).

jak to?
        • silesia77 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 15.05.13, 11:59
          a tak to, że wyjazd z Wro wieczorem 30.06, dzieciaki docierają z samego rana 01.07 do ośrodka, to samo z powrotem. Więc ostatecznie jest to 14 dni i 13 noclegów. Dla mojego syna jednak wyprawa pociągiem bedzie pierwszą w życiu i jest to dla niego ogromna frajda na którą czeka nie mniej niż na sam pobyt nad morzem. Dla Niego kolonia zaczyna się 30.06 w pełnym tego słowa znaczeniu. Domyslam się, że wstępna integracja także będzie miała miejsce w pociągu właśnie.
          • jagabaga92 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 15.05.13, 12:03
            no to juz kumamsmile. Te szumne 16 dni w ofercie to pseudomarketing całą gębąsad
            • silesia77 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 15.05.13, 12:07
              Rozczaruję Cię, to nie marketing ( widać nie wpadli na to) to ja podaję znajomym ( oraz tu na tym forum) osławione 16 dni, z powodów, które już opisałam wyżej. Jaworzyna w ofercie pisze - 13 noclegów!!
              • ciutka Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 16.05.13, 23:07
                Ja też myslę o kolonii z Jaworzynysmile Gdzie się wybieracie??? My mamy na oku kolonie w Niechorzu, zaznaczę że córka juz była z tym biurem w Poroninie i nie mam żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam Beata.
                • fruit.ella Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 16.05.13, 23:27
                  A mój mały już kolejny raz jedzie z Dziecięcą Akademią Przygody i póki co nie chce słyszeć o innych koloniach. W tym roku będzie w Darłówku.
                  • jagabaga92 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 17.05.13, 07:47
                    Mój też jedzie z DAP i tez o żadnych innych slyszec nie chce, tylko że DAP nie spełnia kryteriów ceny określonych w tym wątku (właściwie Jaworzyna tez nie, bo do ceny trzeba doliczyć koszt dojazdu, a wtedy juz cena przekracza 1500zł).
                    • silesia77 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 17.05.13, 08:28
                      Cena w Jaworzynie zawiera dojazd !! smile
                      Ewentualnie co można doliczyć do ceny to dobrowolne ubezpieczenie od rezygnacji ( 31 zł) I chyba je wezmę bo nigdy nic nie wiadomo. 31 zł to nie majątek , a róznie może być i wtedy szkoda by było tych 1950 zł wink
                      • silesia77 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 17.05.13, 08:31
                        ups nie 1950 zł, a 1450 zł oczywiście big_grin
                      • jagabaga92 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 17.05.13, 08:39
                        A TO?
                        • silesia77 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 17.05.13, 09:34
                          troompka napisała:
                          "Promyk niestety ma dojazd tylko z W-wy, a my z poludnia Polski."
                          My z Wrocławia więc my mamy transport w cenie tak jak W-wa, Kraków, Katowice i kilka innych miejsc. Troompka z południa więc może, z któregoś z tych miast mogłaby wysłać dziecko.
                          Kurczę, staram się podpowiedzieć i pomóc komuś kto o to prosi, a czuję bagajaga jakbyś torpedowała moje posty i podważała ich autentyczność. Nie mam ochoty udowadniać, że moja oferta jest najlepsza. Pisałam, że z Jaworzyny jedziemy pierwszy raz więc nie wiem jak będzie. Ale oferta, którą wybrałam spełnia wymogi autorki wątku. Bagajaga jesteś z jakiegoś biura podróży czy jak?
                          • jagabaga92 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 17.05.13, 10:19
                            Silesia, przykro mi, że tak odebrałaś moje wpisy. Nie było moją intencją podważać Twoje posty, a jedynie "ukryte zapisy oferty". Nie jestem z żadnego biura podróży, ale jestem wyczulona na "malutki druk" i wszelkie "gwiazdki" i to nie tylko w ofertach biur podróży. Jak na razie nie narzekam na efekty działania mojego wyczuleniasmile.
                            • silesia77 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 17.05.13, 10:27
                              ok, nie ma sprawy , ja też z tych przeczulonych więc Cię rozumiem wink
                    • fruit.ella Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 19.05.13, 17:18
                      Na który turnus i dokąd jedzie Twoje dziecko ? Może się spotkają.
                      • fruit.ella Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 19.05.13, 22:21
                        Pytanie do jagabaga.
                • silesia77 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 17.05.13, 08:29
                  My do Łazów - kolonia sportowa ( siatkówka, koszykóka, piłka nożna, siatkówka plażowa i tenis stołowy - czyli to co moje dziecię kocha nad życie)

ciutka napisała:

> Ja też myslę o kolonii z Jaworzynysmile Gdzie się wybieracie??? My mamy na oku kol
                  > onie w Niechorzu, zaznaczę że córka juz była z tym biurem w Poroninie i nie mam
                  > żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam Beata.
                  • ciutka Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 19.05.13, 13:31
                    My Niechorze 19.07- 2.08 z Warszawy pociągiem. Może ktoś jeszcze się w tym terminie wybiera z Jaworzyną?? Pozdrawiam Beata.
          • luk-ola Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 12.06.13, 12:30
            silesia77 - wygląda na to, że nasze dzieciaczki pojadą w tym roku na kolonię w tym samym terminie. Córka też wyjeżdża pociągiem 30 czerwca do łazów z Jaworzyną - ale na kolonię odkrywców. Z nimi jedzie juz 3 raz. Znak, że wszystko ok. Napisz, z jakiej szkoły jesteście, lub jakiego rejonu Wrocławia?
            • silesia77 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 13.06.13, 11:24
              luk-ola odpowiedziałam na maila gazetowego smile
            • silesia77 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 13.06.13, 11:28
              ups mail wrócił. Podaj mi adres to odpiszę smile
              • luk-ola Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 13.06.13, 11:35
                silesia77 napisała:

> ups mail wrócił. Podaj mi adres to odpiszę smile
                miałam konto nieaktywne - teraz mam więc spróbuj ponownie na maila gazetowego smile
                • silesia77 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 13.06.13, 11:36
                  ok
    • andziags Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 20.05.13, 08:57
      obozy organizowane przez Centrum Wypoczynku ODYS, u nich nie można się nudzić
    • aagnes Re: Dom wczasów dziecięcych 12.06.13, 14:48
      www.wczasy.alpha.pl/
      cos takiego jeszcze istnieje
      • tol8 Tanie kolonie 17.07.13, 23:00
        W przedziale 800-1100 zł z Wrocławia jest mnóstwo kolonii - wystarczyu szukać w stowarzyszeniach, a nie biurach podróży... My korzystamy od czterech lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. W tym roku kolonia 14 dni (10 noclegów, nocne przejazdy pociągiem) nad morzem, w ośrodku z basenem zewnętrznym kosztuje nas 860 zł. Kolonie w górach - Tatry, Karkonosze to koszt ok. 740-900 zł.
        Polecam także oddziały TPD - choć oni trochę podrożeli ostatnio - dwa lata temu 2 tygodnie nad jeziorem kosztowały 620 zł smile.
        Do tego oczywiście harcerze - kolonia 14 dni, obóz 21 dni za 600-800 zł.
        • mama_amelii Re: Tanie kolonie 18.07.13, 09:56
          Ja bym uważała na TPD,(szczególnie do Woznej wsi nad jeziorem) z Białegostoku(za 1200zl syf,kiła i mogiła,nuda totalna-dużo by pisać).W tym roku siostrzenica jedzie za 860zł pod Zakopane.
    • kasia_piet Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 21.07.13, 16:44
      Moja córka jeżdziła z biura w Olsztynie - szarpie travel
      mają rożne ceny, z dojazdem ok 1000 zł, jeśli nocleg w dużym namiocie *800 z czymś)
      • luk-ola Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 23.07.13, 08:37
        Córka wróciła z kolonii nad morzem organizowanej przez Biuro Jaworzyna Tour - zadowolona, koszty 1495 bez ukrytych dodatkowych opłat.
        • ciutka Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 01.08.13, 18:00
          Moja wraca jutro dam znać, z relacji telefonicznej zadowolonasmile
          • ciutka Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 02.08.13, 12:03
            Już jest moja pociecha w domu i jest bardzo, bardzo zadowolona. Za rok również chce jechać z Jaworzyną. Panie miłe, codziennie chodzili na plaże, pokój ze zdjęć bardzo w porządku. Pozdrawiam.
            • ewa_mama_jasia Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 02.08.13, 15:00
              Syn był z Jaworzyną przed trzema laty. Całkiem sam i najmłodszy. Wrócił zadowolony.
    • atram_owska Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 16.02.14, 22:20
      A ja polecam kolonię organizowana przez Towarzystwo Przyjaciół Dzieci, pełne 2 tygodnie cena wyjściowa 1200 zł. Dla dzieci z Wrocławia jest zawsze dopłata około 150 zł. Córka była w zeszłym roku w Dźwirzynie i była bardzo zadowolona. W cenie była nauka gry w tenisa, windsurfing oraz zajęcia teatralne. Polecam www.tpdwroclaw.pl
      • karmelkowypiecyk Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 04.11.16, 16:04
        Ja z kolei mogę polecić kolonie żeglarskie smile Bardzo fajny klimat.. Dla pasjonatów żeglowania na pewno temat godny uwagi. Takie kolonie połączone są z obozem, rejsami i kursami żeglarskimi. PuntoVita organizuje fajne imprezy dla różnych grup wiekowych począwszy od dzieci na dorosłych kończąc smile

Cena takich obozów waha się w przedziale 1000-2000 zł za 14 dni. Szczegóły takiej oferty można zobaczyć chociażby na stronie Pana Michała: puntovita.pl/kolonie-zeglarskie/
    • berjag Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 01.03.14, 11:25
      JAWORZNA!!!
      Oferta 14dniowa lub 15dniowa już nie pamietam - tylko do Darłówka i Łaz nad morzem, wykupione w marcu dają Ci upust 120zł. Radzę sie pospieszyćsmile
      • berjag Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 01.03.14, 11:27
        JAWORZYNA- poprawiam sięsmile
        No i w granicach 1550 - 1600zł - ten upust 120zł daje Ci fajną kwotę!
      • waikiki2011 Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 03.03.15, 18:44
        14-15 dniowa z 12 noclegami smile)) Uśmiałem się.
        Kolejny już spam jaworzyny ...
        • daniellap Re: kolonie w przyzwoitej cenie pliss 15.07.15, 16:39
          No co, pomylili się tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka