Dodaj do ulubionych

Kolonie językowe, tenisowe 2016

25.03.16, 08:47
Już czas zapisać dziecko na kolonie. mój syn ma 9 lat i to będzie pierwsza kolonia w życiu.
chciałabym, żeby była sprawdzona.Myślałam, żeby zapisać go na kolonię z j. angielskim lub nauką tenisa.Jeśli ktoś ma jakąś sprawdzoną firmę kolonijną to proszę o wpisy.Najlepiej, żeby kolonia nie była bardzo daleko od Wrocławia(tak na wszelki wypadek), myślałam o Sudetach, Beskidach. Morze i Mazury to na pierwszy raz troszkę chyba za daleko...
Pozdrawiam
Goska
Obserwuj wątek
    • fasolka99 Re: Kolonie językowe, tenisowe 2016 25.03.16, 15:35
      Rozumiem, że chcesz jakieś aktualne informacje, bo wątków na ten temat było mnóstwo. Wystarczy przeszukać forum, polecam.
      Osobiście dzieci w tym wieku wysyłałam na kolonie/obozy organizowane przez szkołę, do której chodzili lub przez kluby, w których trenowali - znałam kadrę i nie miałam stresu, co się będzie działo.
      Od wielu znajomych słyszę, że dzieci mają bardzo dobrze zorganizowany dzień i dobrą opiekę w Chrisie, ale moje dzieci nigdy z nimi nie były na obozie, jedynie na zielonych szkołach. Na chrisowy camp Radków masz z Wrocławia niedaleko.
      Moje dzieci (starsze) jeżdżą od paru lat z Kompasem i są zadowolone, ja też. Wątek był jakiś czas temu, nawet w nim pisałam. Kompas ma wiele lokalizacji obozów, także w górach. W tym roku debiutuje u nich mój dziesięciolatek, ale na obozie obok w tym samym miejscu będzie starsza siostra. Tak więc szczerze mówiąc to nie wiem, jak u nich z opieką nad młodszymi dziećmi.
    • jj0909 Re: Kolonie językowe, tenisowe 2016 25.03.16, 19:04
      Moja córka była ostatnio w Szczyrku. szkoła Zenona Czopa
      • gmart2 Re: Kolonie językowe, tenisowe 2016 25.03.16, 20:44
        Dzieki.Czytałam już chyba wszystkie wątki, ale może ktoś coś ma aktualnego.U mnie w szkole nie ma nic.Fasolka a Twoje dziecko z Kompasem gdzie jedzie?
        • fasolka99 Re: Kolonie językowe, tenisowe 2016 25.03.16, 21:33
          Do Krynicy. Córka tam już była, zadowolona z warunków. Ale ona też inna grupa wiekowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka