joanni 30.10.04, 20:30 Może już o tym było - jestem tu piewszy raz. Czy mieliście może doświadczenia, jak połączyć własne szczęście z nowym facetem i córką - szaloną nastolatą, która potrafi dać w kość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakurz Re: Dziecko a "nowy" tato 06.11.04, 21:02 Nic na sile. Wszystko zalezy od tego, jaki masz kontakt z Szalona Nastolatka. Masz prawo do bycia jednoczesnie mama i zakochana kobieta. A jesli to sie nie podoba jednemu z dwojga, to musza to wyjasnic miedzy soba. Czy Nowy Facet i Szalona Nastolatka sie juz znaja? I lubia? Odpowiedz Link Zgłoś
otto_1 Re: Dziecko a "nowy" tato 07.11.04, 17:39 Przede wszystkim żaden z niego tato. Odpowiedz Link Zgłoś
anita33 Re: Dziecko a "nowy" tato 08.11.04, 19:17 Mam niestety ten sam problem. Nie wiem jak postępować. Chciałabym, zeby wszystko przebiegło w miarę bezboleśnie. Najgorsze jest to, że wokół mnie nie ma nikogo w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Polecam 08.11.04, 20:21 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=571 Sporo było wątków na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
magdooha Re: Dziecko a "nowy" tato 15.11.04, 02:16 a po drugie - jesli to nastolata i dostaje regularne ciotki, trzeba pomyslec o zamażpojsciu dla panienki Lepiej predzej hajtnac niz ma ci wstyd zrobic kiedy do domu pewnego ranka z Brzuchem przyjdzie i zalamiesz rece nad niedola swa Odpowiedz Link Zgłoś