Dodaj do ulubionych

kindrebal, konkursy

IP: *.crowley.pl 21.10.02, 09:35
Witam,

W najblizszym czasie mam urodzinowy kinderbal dla
dzieci 4-7 lat. Moze ktos moze sie podzielic pomyslami
na zabawy i konkursy jakie mozna im zorganizwac?

Pozdrowienia

Olbart
Obserwuj wątek
    • gosiabre Re: kindrebal, konkursy 21.10.02, 14:37
      Wiesz co, ostatnio byliśmy u znajomych na takich właśnie urodzinkach, gdzie jak
      się okazało przyszedł wynajęty pan, z pełnym repertuarem zabaw i konkursów dla
      dzieciaków. Dzieci były zachwycone, bo pan poświecał im 100% czasu na
      wariowanie, a rodzice też byli zadowoleni bo mieli świety spokój i mogli sobie
      pogadać ze znajomymi. Oczywiście uwaga prowadzącego była przede wszystkim
      skupiona na solenizancie. Ja w każdym bądź razie gorąco polecam!!!
    • Gość: Ola Re: kindrebal, konkursy IP: gw:* / 192.168.115.* 21.10.02, 17:44
      Ja organizowałam takie urodziny dla mojej córki. Więc moze być wyścig z
      łyżeczką w buzi a na łyżeczce piłeczka pingpongowa, wyścig z książka na głowie.
      Wygrywa ten kto pierwszy dotrze i nie zgubi piłeczki lub ksiązki. Rzucanie
      woreczkiem z ryżem do kosza (może być zwykłe wiaderko. Zagadki. Poznawanie
      rzeczy po dotyku z zamkniętymi oczami, albo owoców i jarzyn po smaku też z
      zawiązanymi oczami. Dzieci moga też z zawiązanymi oczami coś narysować np.
      kotka, mamę itp. Pamiętaj, że jeśli będziesz nagradzać, nagrodę musi dostać
      każde dziecko. Mniejszą lub większą ale nie może zostać dziecko, które nic nie
      dostanie, to będzie dla niego ogroma przykrość.
      • Gość: Martika Re: kindrebal, konkursy IP: 213.77.32.* 22.10.02, 09:32
        Smaki - to była najbardziej ulubiona konkurencja dla znajomych dzieciaków, i
        nie tylko owoce smile super jest np. cukier waniliowy.
        Można podzielić dzieci na 2 grupy, 2 dzieci ubrać w olbrzymie podkoszulki taty
        i niech reszta dzieci wpycha pod podkoszulki balony. Ci wygrywają, którym uda
        się wepchać więcej balonów (oczywiście nadmuchanych) dużo śmiechu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka