pamana 07.05.06, 18:02 no ,wlasnie w co gracie? mma wrazenei z ejest kiepski wybor gier planszowych,wszytsko na 1 kopyto lub dla znacznie mlodszych dzieci. jedyna ktora zostala ulubiona na dłużej to Zgadnij kto to" a co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arbuzek2 Re: gra dla zerówkowicza:) 07.05.06, 18:45 My mamy sporo gier z Haby (super, tylko niestety drogie)i Ravensburgera (takie od 6,7 lat), bo pozostałe to faktycznie dziecinne. Mój zerówkowicz to maniak jeśli chodzi o gry (zwykłe, nie komputerowe), to jego ulubiona forma zabawy. Jestem skazana na granie z nim więc wyszukuję coraz nowsze, bo inaczej bym zwariowała. Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: gra dla zerówkowicza:) 07.05.06, 18:51 dzięki ,haba super ale ceny kosmiczne Odpowiedz Link Zgłoś
aeiou1 Re: gra dla zerówkowicza:) 07.05.06, 19:17 Polecam Farmera i Quiz "Gdzie raki zimują" firmy Granna Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: gra dla zerówkowicza:) 07.05.06, 19:50 farmera i raki mamy juz obcykane p. Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: gra dla zerówkowicza:) 07.05.06, 19:52 haba rozsmieszyla mnie i ma minus wielki przesylka 20 zł ???? Odpowiedz Link Zgłoś
anisr Re: gra dla zerówkowicza:) 07.05.06, 21:06 Polecam Dżunglę z Granny-super wprowadzenie do szachów Odpowiedz Link Zgłoś
anisr Re: gra dla zerówkowicza:) 09.05.06, 23:31 Dżungla to gra planszowa-po obu stronach planszy sa bazy do których nalezy dotrze ć.Gra dwóch graczy-jeden białymi zwierzętami a drugi czarnymi,Zwierzęta można zbijać w zalezności od ich mocy.Przemieszczac sie tez moga różnie-szczu nie może pływać itp. Ogólnie zasady do prostych nie naleza-za to baardzo wciągają... Odpowiedz Link Zgłoś
mmdt Re: gra dla zerówkowicza:) 10.05.06, 00:06 brzmi imponująco, dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
7betinka9 Re: gra dla zerówkowicza:) 08.05.06, 08:16 warcaby i bardzo powoli scrable, z tym, że dajemy duze fory i pomagamy, Odpowiedz Link Zgłoś