Dodaj do ulubionych

kolonie z chris.com.pl

08.07.06, 21:35
Obserwuj wątek
    • kasiapfk Re: kolonie z chris.com.pl 08.07.06, 21:36
      czy ktoś wysyłał dzieci na obóz sportowy z tym organizatorem? czy do Serw?
      szukam wszelkich ionfo na ten temat
      • burza4 Re: kolonie z chris.com.pl 09.07.06, 10:04
        z czystym sumieniem mogę polecić to biuro - moja była, i w Serwach i w górach -
        była zachwycona. Dla mnie - były to najlepiej zorganizowane obozy, w których
        uczestniczyła moja córka. Dzieci miały zajęcia cały dzień, żadnego pętania się
        samopas, zajęcia na tyle interesujące - że nie było mowy o nudzie. Praktycznie
        nie miałam kiedy pogadać z młodą, bo ciągle była zajętasmile. Z Serw wróciła wręcz
        rozanielona - z informacją że to najlepsze wakacje w jej życiu.

Bardzo podobał mi się zwyczaj odbierania dziecka po przyjeździe "za
        pokwitowaniem"smile - opiekunowie nie wypuszczają dzieci z autokaru póki rodzic
        nie zgłosi się osobiście do opiekna. Niby drobiazg - a też świadczy o
        profesjonalnym podejściu.
      • kasiao6 Sprawdziłam i rzeczywiście ich polecam!! 10.07.06, 10:59
        Moi dwaj synowie wrócili w ostatnią sobotę z I-szego turnusu obozu właśnie z
        Campu Serwy (oni byli na obozie piłkarskim, a innej znajomej córka była na
        obozie sportów wodnych). Wszyscy wrócili bardzo zadowoleni. Jedzenie musiało
        być dobre skoro im pasowało ( a są niejadkami!). Dla mnie sukcesem jest to, że
        nie zarzekają się przed ponownym wyjazdem w roku następnym.., bo bardzo
        niechętnie wogóle chcą wyjeżdżać gdziekolwiek beze mnie... . Sama dowiedziałam
        się o tej firmie również od znajomych, których dzieci już od kilku lat
        korzystali z oferty "Chris'a". Swoją profesjonalną organizacją zaskoczyli nawet
        mojego męża. Z czystym sumieniem Ich polecam, zresztą możesz sobie pooglądać
        zdjęcia z I szego turnusu dostępne na ich stronie internetowej.
    • kasiekgo Re: kolonie z chris.com.pl 10.07.06, 00:22
      Mój syn w czerwcu był na zielonej szkole w Serwach, właśnie z tego biura. Był
      bardzo zadowolony, bardzo fajne zajęcia, tylko biedaczek rozchorował się tam i
      nie mógł skorzystać z wszystkich atrakcji.
      • klaryma Re: kolonie z chris.com.pl 10.07.06, 15:37
        również polecam z czystym sumieniem. Moja córka jest teraz, od wczoraj, w
        Serwach, wszystko jest OK. Zimą była w gorach i już dwa razy na zielonej
        szkole. Mają bardzo kompetentną kadrę, duże doswiadczenie, bogaty program -
        dzieci prawie nie mają wolnego czasu (zatem - nie mają kiedy
        wymyslać "głupot"). Cena jest dużo wyzsza niz przeciętna oferta obozowa, ale
        m.zd. jeśli ktoś moze, to warto zapłacić wiecej - to co Chris oferuje w ramach
        wyjazdu jest po prostu warte tej ceny.Fajna jest też szczegolowa relacja ze
        zdjęciami na ich stronie internetowej (cenne zwłaszcza dla rodziców młodszych
        dzieci)
        • kasiapfk Re: kolonie z chris.com.pl 10.07.06, 21:48
          dzięki serdeczne za info.
          Słyszałam same dobre opinie o tym organizatorze (nawet z kuratorium i sanepidu
          podlaskiego smile)) ) nie zaszkodziło jednak zapytać Was - nieocenione
          forumowiczki.
          pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję smile))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka