Gość: Kasia Re: Plama od jagód - help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 18:39 Kupuję w Castoramie odplamiacz firmy Starwax do plam organicznych. Jak dotąd wszystko zeszło, ale trzeba uważać bo opary koszmarnie gryzą w gardle. Stąd też stosuję tylko w przypadkach wyjątkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Plama od jagód - help 07.06.03, 23:27 Jak masz możliwość i dojście do produktów Amway, to polecam preparat PreWash. Ja wiem, że produkty tej firmy niekoniecznie cieszą się dobrą opinią, ale ten akurat jest rewelacyjny jeśli chodzi o kolorowe plamy. Kilkudniowe plamy po soku z czarnej porzeczki znikają bez śladu. Z tego co wiem, plamy na roboczych ubraniach mechanika samochodowego i budowlańca też. Jest dość drogi, w tej chwili 36 zł, ale puszka, którą nabyłam trzy i pół roku temu wystarczyła do teraz, pomimo, że mam małe dziecko i plamy są u mnie na porządku dziennym. pozdrawiam, skarolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Plama od jagód - help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 14:56 A plamy z tłuszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Plama od jagód - help IP: *.inetia.pl 10.06.03, 17:33 ja stosujędomowy sposób-mleko, zaplamine ubranie włożyć na 1 godzinkę do zimnego mleka i poi problemie od kilku lat tak robię ))) pozdrawiam renata Odpowiedz Link Zgłoś