Gość: nana IP: 3.40.128.* 08.07.03, 13:19 Witam, czy znacie moze adres prywatnej przychodzi w Łodzi, gdzie można zrobić nagranie z USG? jeżeli tak to gdzie i jakie są tego koszty. z góry dziękuję Aneta z malusią jeszcze Niusią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: nagranie z USG IP: *.introl.pl 08.07.03, 13:38 Chodzi Ci o nagranie USG z przebiegu ciąży? Ja mam nagrane u mojego lekarza prowadzącego - gratis, tzn. w cenie normalnej wizyty. Nie jestem natomiast z Łodzi, więc nie mogę podać żadnego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: nagranie z USG IP: 3.40.128.* 08.07.03, 13:47 tak, chodzi o nagranie z przebiegu ciąży. niestety Medicover, również Diason nie maja takiej usługi, a bardzo chciałabym mieć takie nagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: nagranie z USG IP: *.introl.pl 09.07.03, 15:49 Mój lekarz miał taką możliwość w gabinecie prywatnym. Jeśli bardzo Ci zależy, a nikt tutaj nie poleci nic sensownego, proponuję wziąć książkę telefoniczną miasta, podzwonić po prywatnych gabinetach i zrobić wywiad. Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu. Odpowiedz Link Zgłoś