echo1111 19.09.07, 14:31 do tornistra-dajecie? Mojemu dziecku w szkole chce się pić a pani nie pozwala malcom chodzić do sklepiku. Boję się jednak że jak dam mu picie ze sobą to rozleje bo źle zakręci i zaleje wszystkie zeszyty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Napój 19.09.07, 14:57 daję. Małe kartoiki ze sloką, zawartość ktrych da się wypić na razpodczas rzerwy i napoje (woda, soki i jupiki czasem też) z zkrętką w kształcie dziubka z wyciskaną końcówką, z kórych się nie wyleje... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Napój 19.09.07, 19:04 nie muszę. pani robi herbatę wszystkim dzieciom i mają wodę do picia Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Napój 19.09.07, 19:25 daję soczek w kartoniku ze słomką poza tym dzieci dostają mleko smakowe i na świetlicy jest herbata (bardzo dobra - moje dziecko wypija kilka kubków dziennie). Kiedyś dawałam wodę do bocznej kieszeni tornistra ale "wracała". Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynka3 Re: Napój 20.09.07, 08:13 Daje sok w kartoniku albo wode w malej butelce z dziobkiem ktorej nie trzeba odkrecac. Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: Napój 20.09.07, 08:30 Daję, oczywiście, najczęściej wodę. Jeszcze nigdy nie rozlał. Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Re: Napój 20.09.07, 08:51 Dawaj wode to nie bedzie sladow. Ale mojemu sie jeszcze nie zdarzylo wylac. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Napój 20.09.07, 10:07 w pojupikowej butelce jakiś sok (np bananowy), albo kompocik domowy i taaaakie tam nosi... Nie w samym plecaku ale w kieszonce siatkowej na zewnątrz. Jeszcze się NIGDY nie wylał. Odpowiedz Link Zgłoś
michal2708 Re: Napój 20.09.07, 11:15 Codziennie dostaje napoje jupikowe (czyli z dzióbkiem) dla bezpieczeństwa zapakowane w oddzielną torebkę plastikową ale nie zdarzyło się aby zalała zeszyty. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
m-aya Re: Napój 20.09.07, 12:49 daje mu sok lub herbatkę z cytryną do butelki po Kubusiu play'u, butelka jest sztywna, nie wgniata się,a dziobki dośc wytrwałe,srednio jedna butelka wystarcza mi na 2 yg (oczywiscie codziennie myjemy ją ). Odpowiedz Link Zgłoś
slawek73 Re: Napój 20.09.07, 13:37 mój Kuba ma swym plecaku dwie zewnętrzne kieszonki na napoje, zatem nie ma niebezpieczeństwa zalania zawartości plecaka Odpowiedz Link Zgłoś
m-aya Re: Napój 20.09.07, 13:45 dokladnie, te dwie boczne kieszonki były jednym z nieodzownych elementów decydujacych o zakupie tornistra Odpowiedz Link Zgłoś