kobieta_1979 20.09.07, 08:39 Złapałam moja Olę na małym kłamstwie nie wiem skąd to się u niej wzieło. Czy wasze pociechy tż zmyślaja dziwne historyjki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dp12 Re: Kłamstwo 20.09.07, 09:03 takim ostatnim kłamstewkiem Dominiki było to jak pierwszego dnia przedszkola wylądowała buzią na jakimś drzewie i miała ranke na buzi. Pani powiedziała mi, że to jej przyjaciółka Natalka jakoś ją popchneła i ta wpadła na to drzewo. Dominika zaś za żadne skarby świata nie wydała psiapsiółki tylko podawała inne imiona dzieci zwalajac całą winę na kogoś innego. Dzieciaki nasze są coraz bardziej mądre, przebiegłe, lepiej dają sobie radę w życiu i niestety kłamstewka takie na pewno będą się zdażać, byle tylko były one niewinne)) Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Kłamstwo 20.09.07, 09:52 Moja to co chwilę coś wymyśla albo po prostu kłamie,więc bardzo uważam i czasami dwa razy sprawdzam czy powiedziala prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka Re: Kłamstwo 20.09.07, 18:31 Oj tak, oj tak! Kłamstwa, kłamstewka, wymyslanie i zmyslanie... znam to doskonale Szczególnie dobrze jej to wychodzi jak cos nabroiła i nie chce sie przyznac do winy. Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: Kłamstwo 20.09.07, 22:47 hmm...no ja mojej jeszcze nie nakryłam, w kazdym razie nie pamietam...no chyba, żeby liczyć odpowiedź na pytanie moich córek "a co wy tam robicie?" podczas gdy coś knują - "niiiic" Odpowiedz Link Zgłoś