Gość: gosc IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 12:38 gdzie mozna we wroclawiu kupic nosidelko dla maluszka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewencja Re: Nosidelko we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.03, 19:52 w bobo na ul;.kościuszki (albo na pl. onigdy nie wiem), i PKW (pl.) obok delikatesu całodobowego, na zielińskiego pod wiaduktem, za placem targowym Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agsza Re: Nosidelko we Wroclawiu IP: *.recluce.one.pl / 192.168.0.* 21.07.03, 19:46 Takie zwykłe nosidełko do 14kg kupiłam w Feniksie. Trzeba oglądać jak wygląda w środku. Widziałam też je suprmarketach. Podejrzewam, że można tez kupić w Askocie, Bajce, lub Grapol. Takie na stelarzu moi znajomi kupili za 30 zł w komisie na Łukasińskiego. Komis jest też na pl. Staszica (koło stacji paliw i Kościoła). Komis jest też na Rydygiera (na poczatku gdześ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Nosidelko we Wroclawiu IP: *.fega.com.pl / 10.10.1.* 22.07.03, 09:02 w bajce na Długosza. Odpowiedz Link Zgłoś