lotos.flower 22.11.07, 19:39 który maluch nosi okularki? z jakiego powodu? Moja Julka ma nadzwrocznośc 11+ na obydwa oczka i niewielki astygmatyzm. Okulary nosi od trzech lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raczek1984 Re: Pięciolatki w okularach 26.11.07, 22:51 Ja dopiero 7 grudnia idę na badanie wzroku,aby sprawdzić czy wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ploka Re: Pięciolatki w okularach 26.11.07, 23:26 Witam! Jestem tu nowa. Moja córka Dominika od miesiąca nosi okulary. Ma astygmatyzm na lewym oku 2,75+. Szczerze mówiąc myślałam, że będzie problemem "zmuszanie jej" do noszenia, a nie ma z tym najmniejszych problemów. Jest dumna ze swoich "szkiełek", chociaż czasem zagląda spoza szkieł . Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_1979 Re: Pięciolatki w okularach 27.11.07, 11:33 U nas byłby ogromny problem jesli chodzi o noszenie okularów na szczęście ma zdrowe oczka... za to moja mama, tata, siostra mają okulary... co zawsze komentuje moje dziecko strasznie ją to "boli" w dodatku mój od siedmiu boleści mąż też ma... niew iem co by się działa gdyby Oleńka musiała nosić... Odpowiedz Link Zgłoś