raczek1984 07.01.08, 12:02 Czy już wiecie kiedy będzie? Ja jeszcze nie,ale powoli szykuję kostium,bo Kasia chce być indianką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Bal karnawałowy 07.01.08, 13:47 U Ali bal będzie 16 tego i prawdę mówiąc nie wiem w co ją ubiorę Pojutrze jedziemy w góry i po powrocie chyba do wypożyczalni się wybierzemy. Mimo że mam możliwość uszycia kostiumu to czasu zupełnie nie mam i dlatego po raz I skorzystamy z wypożyczalni. Czy korzystałyście już? jakie są orientacyjne koszty? Wogóle ten miesiąc bardzo zabawowy bo jeszcze dzień Babci i Dziadka wypada Odpowiedz Link Zgłoś
j_usta Re: Bal karnawałowy 07.01.08, 15:13 U nas bal był już dziś od 9:00 rano. Czasu mialam naprawde niewiele bo o terminie dowiedziałam się w ostatni piątek ale poradziliśmy sobie. Kupiłam Bartusiowi tak na szybko strój Pirata koszt 50 zł. Drogo jak na takie szmatki ale nie było wyjścia a poza tym był jedynym piratem w przedszkolu więc wyszło nawet oryginalnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zolinkal Re: Bal karnawałowy 07.01.08, 17:39 U córki bal w czwartek 10stycznia.Wypożyczamy w tym roku,płacilismy 20zł.Będzie śpiącą królewną-różową))) Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka Re: Bal karnawałowy 07.01.08, 23:12 Oliwia w szkole miała Christmas Party i wtedy dzieci przebierały sie - była księżniczką. Podejrzewam, że typowego karnawałowego balu mieć nie będzie, ale gdyby był to na 100% znowu chciłaby byc księżniczką (koniecznie w nowej długiej sukni). Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb Re: Bal karnawałowy 08.01.08, 11:34 U nas bal jutro. Suknia jest calineczki ze skrzydełkami (z chwili kiedy już calineczka ze swoim ukochanym lata z kwiatka na kwiatek ;0)). Piękna naprawdę! Ale ja nie szyję ani nie kupuję. Mówiąc szczerze wypożyczam z pracowni szyjącej dla teatrów i tV. Dzięki temu na każdej imprezie suknia jest inna i za każdym razem zapiera dech )))) Odpowiedz Link Zgłoś
dp12 Re: Bal karnawałowy 08.01.08, 21:04 U Dominiki bal będzie jutro. Córka moja bedzie Kopciuszkiem. Sukienkę pożyczyłyśmy od znajomej. Jeśli chodzi o koszt wypożyczenia to ok. 20-30 zł za dobę. Udanej zabawy wszystkim dzieciakom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sarna73 Re: Bal karnawałowy 09.01.08, 09:18 u nas bal w piatek, mam kostium piotrusia pana, a mikołaj na antybiotyku .... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaijulia Re: Bal karnawałowy 10.01.08, 00:22 hmm u nas nie wiem kiedy będzie i czy wogóle będzie od poniedziałku zaczynają się u nas ferie także w nabliższych dwóch tygodniach napewno nie , moze po feriach. Odpowiedz Link Zgłoś
piama2 Re: Bal karnawałowy 10.01.08, 11:29 W tym roku będzie myszką na balu karnawałowym w przedszkolu. Jeszcze nie wiemy kiedy będzie ta impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_1979 My już wiemy 28.01.2008 11.01.08, 11:21 W tym roku moja córcia będzie biedronką ma już strój i codziennie musi go koniecznie przymierzyć ;p czy czasami nie wyrosła.. ;o) życze wszystkim szałowej zabawy ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaijulia Re: My już wiemy 28.01.2008 12.01.08, 10:09 wczoraj się dowiedziałam że u nas bal jest 30 stycznia ) tylko kurcze nie mam stroju dla małej Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka do kasiaiulia 12.01.08, 19:18 Spokojnie, spokojnie - jeszcze masz mnóstwo czasu na kupienie, wypożyczenie lub własnoręczne stworzenie pięknego stroju dla córci. Powodzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaijulia Re: do kasiaiulia 13.01.08, 01:21 już mamy stój pożyczyłąm od szwagierki ) będzie albo motylek albo indianka Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka Re: do kasiaiulia 13.01.08, 12:37 napewno córeczka będzie ślicznie wygladać Życzę miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: :( 28.01.08, 12:43 No i po balu Alicja chora kaszle strasznie mokrym kaszlem. W weekend przetrzymałam ją w łóżku ale jest gorzej. Idziemy za godzinę do lekarza. Mały też dziś zaczął pokasływać i dostałam telefon od teściowej że średni też Miesiąc spokoju i znowu szpital w domu eh. Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: :( 28.01.08, 22:34 współczuje(( moje też chore obie, ale na szczęście u nas bal już był - 17.01 była oczywiście księżniczką (różową) jak chyba z pięć dziewczynek z jej grupy)) Odpowiedz Link Zgłoś
anola Re: Bal karnawałowy 28.01.08, 23:22 U Magdy był dziś, Magda była kotkiem, strój szyty na Martę w zeszłym roku. Marta będzie w środę balować w stroju syreny. Strój jeszcze nie gotowy - szyję własnoręcznie pozdrawiam anóla - mama Marty i Magdy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaijulia Re: Bal karnawałowy 30.01.08, 11:53 u nas bal był dzisiaj , skończył się godzinę temu ) Julia przebrana była za wróżkę ) chciałam zrobic zdjęcie ale jak na złośc aparat się popsuł Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Bal karnawałowy 30.01.08, 17:38 Alicja miała być czerwonym kapturkiem. Chwilową rozpacz udało sie ukoić obietnicą pójścia do kina na "Zaczarowaną". Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Bal karnawałowy 30.01.08, 21:02 Ja już wiem kiedy balW piątek-co roku tak pózno go robią. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Bal karnawałowy 02.02.08, 16:40 W piątek odbył się bal,Kasia wyglądała super-mała indianka Odpowiedz Link Zgłoś