raczek1984 01.03.08, 14:32 Dom wysprzątany,a teraz forum i kawka(herbata).A jak Wam mija sobota? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agach77 Re: Sobota... 01.03.08, 15:39 Kawa, dom średnio wysprzątany, kawa, obiad, zabawa z dzieckiem, kawa, a później odwiedziny. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Sobota... 01.03.08, 22:08 U nas w weekendy starsze dzieci są u babć,jedno u moich rodziców drugie u teściów. Dziadkowie to lubią i traktują jako urozmaicenie Najmłodszy zostaje z nami. Sprzątanie jak zwykle nie za dużo bo ja jestem w tygodniu w domu to coś tam ogarnę. Jak chcemy się urwać to prosimy mojego tatę żeby został z Wiktorem a my sobie gdzieś jedziemy. Dziś akurat po sklepach połaziliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka Re: Sobota... 08.03.08, 10:33 Pogoda za oknem nieciekawa...wieje i zimno, więc wszelkie spacery na dzisiaj odpadają. Jak narazie jestesmy po śniadanku i myslimy co dalej )) Zapowiada się "dzień wielkiego leniuchowania". Pozdrawiam wszystkich serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś