gosiak_k 07.10.03, 22:56 Troskliwa, opiekuńcza studentka zaopiekuje się dzieckiem w piątek, sobotę bądź w czwartek. Kraków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pankracea Re: opiekunka na weekend 24.10.03, 21:57 i co, znalazlas? ciekawa jestem czy jest na tego typu opiekunka zapotrzebowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti11 Re: opiekunka na weekend IP: 62.233.185.* 24.10.03, 22:27 a tak z ciekawości ile chciałabyś zarabiać? ile za godzinę.Mam akurat dwójkę małych dzieci i urządzałoby mnie to np.w sobote ale niestety zbyt daleko mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_k Re: opiekunka na weekend 25.10.03, 22:55 szkoda że mieszkasz w Krakowie bo sobota byłaby w sam raz... a nie dużo wymagam za godzine Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: opiekunka na weekend 26.10.03, 10:25 Jestem uczennica czwartej klasy lo, bede zdawac na pedagogike. Uwielbiam dzieci. Do tej pory jako wolontariuszka zajmowalam sie 11-12 letnim okoloautystycznym chlopcem, dodatkowo nianczylam dzieciaczki w rodzinie Jestem z Warszawy i chetnie podejme sie pracy opiekunki w niedziele lub ewentualnie w sobote popoludniu. Odpowiedz Link Zgłoś