Gość: werty IP: 62.233.164.* 21.11.03, 08:57 Witam! Mam pytanie, co kupić mojej 2-letniej chrześnicy.Problem polega na tym, że ona ma mnóstwo zabawek i ciuszków. Czy możecie polecić coś specjalnego. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EWA Re: PREZENT DLA 2-latki IP: *.escom.net.pl 21.11.03, 09:48 wszystko zależy od fuduszy jakie chcesz na to przeznaczyć, ja kupiłabym coś typu:kuchnia, odkurzacz, mikser tego typu bajery, w supermarketach typu auchan jest tego mnóstwo do wyboru polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: PREZENT DLA 2-latki 21.11.03, 10:38 A ja polecam układanki piankowe, też w supermarketach można kupić, moje dziecko bawilo się tym bardzo długo, najpierw układając jak popadnie, potem juz sklądając samodzielnie cały obrazek. Można kupic np. Kaczora Donalda, Boba Budowniczego albo jeszcze inne obrazki. Dobre są też : tablica z kredą, farby do malowania, stemple, wycinanki - ja jestem zwolenniczką takich zabawek, które rozwijają wyobraźnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyza Re: PREZENT DLA 2-latki IP: *.lech.kso.pl / 192.168.72.* 21.11.03, 13:57 Polecam ciastolinę, mały magnetofon z mikrofonem, domek dla lalek + mebelki (widziałam fajne w Ikei). Pozdrawiam Pyza Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: PREZENT DLA 2-latki 21.11.03, 14:32 Magnetofon z mikrofonem i możliwością nagrywania (nie wszystkie mają), jest rzeczywiście super. Odpowiedz Link Zgłoś
m-zablocka Re: PREZENT DLA 2-latki 21.11.03, 23:22 zobacz u mnie w sklepiku na stronie www.dzieciaki.com.pl w dziale zabawki/drewniane mam wspaniałe drewniane klocki, układanki, puzzle i zabawki edukacyjne. Są rewelacyjne! Od grudnia bedzie więcej propozycji. Polecam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_ Re: PREZENT DLA 2-latki 22.11.03, 19:40 Albo wózeczek dla lalki lub taki miniaturka koszyka na zakupy. Moze jeszcze takiego nie ma, a dzieici uwielbiają wozić wózki w tym wieku (sama mam dwulatkę w domu). Poza tym taki wózeczek na zakupy może służyć też jako miejsce gdzie dziecko składa zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: PREZENT DLA 2-latki IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.11.03, 00:08 albo wózek dla lalki: dwulatki już to docenią...magnetofon i ciastolinę zostaw dla 3-4-latki, bo za rok będzie znowu problem Fajnym pomysłem jest np. namiot lub sam tunel (z ikei, np.), jeśli dziecko lubi takie zabawy ruchowe. Albo drewniana kolejka...Wiele dziewczynek lubi się bawić autkami, tylko nikt z dorosłych na to nie wpadnie. Musisz się rozeznać, co Twoja chrześnica lubi robić (raczej malować, rysowć? A może śpiewać, tańczyć?Książeczki?). To ułatwi Ci decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
saterol Re: PREZENT DLA 2-latki 04.12.03, 12:34 Polecam zabaweczki z drewna. Pierwsza klasa. Zapraszam na moje aukcje. Dla dwulatki polecam: zabawki do pchania i piramidy. allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=388913 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: PREZENT DLA 2-latki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 21:16 Ksiązkę! Są rewelacyjne ksiązki dla dwulatków (wydawnictwa Wilga na przykład albo Egmont, poszukaj zresztą). Skoro ma mnóstwo zabawek to pewnie połową się nie bawi.....Książki są ponadczasowe. Odpowiedz Link Zgłoś