Dodaj do ulubionych

PREZENT DLA 2-latki

IP: 62.233.164.* 21.11.03, 08:57
Witam! Mam pytanie, co kupić mojej 2-letniej chrześnicy.Problem polega na
tym, że ona ma mnóstwo zabawek i ciuszków. Czy możecie polecić coś
specjalnego. Dzięki smile
Obserwuj wątek
    • Gość: EWA Re: PREZENT DLA 2-latki IP: *.escom.net.pl 21.11.03, 09:48
      wszystko zależy od fuduszy jakie chcesz na to przeznaczyć, ja kupiłabym coś
      typu:kuchnia, odkurzacz, mikser tego typu bajery, w supermarketach typu auchan
      jest tego mnóstwo do wyboru polecam
      • agat1 Re: PREZENT DLA 2-latki 21.11.03, 10:38
        A ja polecam układanki piankowe, też w supermarketach można kupić, moje dziecko
        bawilo się tym bardzo długo, najpierw układając jak popadnie, potem juz
        sklądając samodzielnie cały obrazek. Można kupic np. Kaczora Donalda, Boba
        Budowniczego albo jeszcze inne obrazki.
        Dobre są też : tablica z kredą, farby do malowania, stemple, wycinanki - ja
        jestem zwolenniczką takich zabawek, które rozwijają wyobraźnię.
        • Gość: Pyza Re: PREZENT DLA 2-latki IP: *.lech.kso.pl / 192.168.72.* 21.11.03, 13:57
          Polecam ciastolinę, mały magnetofon z mikrofonem, domek dla lalek + mebelki
          (widziałam fajne w Ikei).

Pozdrawiam Pyza
          • agat1 Re: PREZENT DLA 2-latki 21.11.03, 14:32
            Magnetofon z mikrofonem i możliwością nagrywania (nie wszystkie mają), jest
            rzeczywiście super.
    • m-zablocka Re: PREZENT DLA 2-latki 21.11.03, 23:22
      zobacz u mnie w sklepiku na stronie
      www.dzieciaki.com.pl
      w dziale zabawki/drewniane mam wspaniałe drewniane klocki, układanki, puzzle i
      zabawki edukacyjne. Są rewelacyjne! Od grudnia bedzie więcej propozycji.
      Polecam i zapraszamsmile
    • kulka_ Re: PREZENT DLA 2-latki 22.11.03, 19:40
      Albo wózeczek dla lalki lub taki miniaturka koszyka na zakupy. Moze jeszcze
      takiego nie ma, a dzieici uwielbiają wozić wózki w tym wieku (sama mam dwulatkę
      w domu). Poza tym taki wózeczek na zakupy może służyć też jako miejsce gdzie
      dziecko składa zabawki.
      • Gość: ww Re: PREZENT DLA 2-latki IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.11.03, 00:08
        albo wózek dla lalki: dwulatki już to docenią...magnetofon i ciastolinę zostaw
        dla 3-4-latki, bo za rok będzie znowu problem wink Fajnym pomysłem jest np.
        namiot lub sam tunel (z ikei, np.), jeśli dziecko lubi takie zabawy ruchowe.
        Albo drewniana kolejka...Wiele dziewczynek lubi się bawić autkami, tylko nikt z
        dorosłych na to nie wpadnie. Musisz się rozeznać, co Twoja chrześnica lubi
        robić (raczej malować, rysowć? A może śpiewać, tańczyć?Książeczki?). To ułatwi
        Ci decyzję.
    • saterol Re: PREZENT DLA 2-latki 04.12.03, 12:34
      Polecam zabaweczki z drewna.
      Pierwsza klasa. Zapraszam na moje aukcje.
      Dla dwulatki polecam: zabawki do pchania i piramidy.

allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=388913
      • Gość: asia Re: PREZENT DLA 2-latki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 21:16
        Ksiązkę! Są rewelacyjne ksiązki dla dwulatków (wydawnictwa Wilga na przykład
        albo Egmont, poszukaj zresztą). Skoro ma mnóstwo zabawek to pewnie połową się
        nie bawi.....Książki są ponadczasowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka