Dodaj do ulubionych

Warsztat 236 - dzisiejsza niedziela

01.04.12, 21:21
Nie wiem czy byl juz podobny temat warsztatow. Mam nadzieje, ze nie.

Napiszcie prosze jak spedzilam dzisiejsza niedziele?

1. Gdzie bylam rano, co robilam i kto mi towarzyszyl?
2. Gdzie bylam poznym popoludniem i tez kto mi towarzyszyl?
3. Jakie ogolnie bylo moje samopoczucie w ciagu dnia?

Zycze milego tygodnia i czekam z niecierpliwoscia na interpretacje. Mam nadzieje, ze pomimo zblizajacych sie Swiat znajdziecie chwilke na rozlozenie kart.
Obserwuj wątek
    • olkacool Ja już :) 01.04.12, 22:28
      przełożenie:

6 Mieczy poza domem na 100%, trzeba było tam dojść lub dojechać
      Rycerz Monet wyjście zaplanowane lub wydałaś pieniądze na nie lub ewentualnie był potrzebny bilet wstępu
      Paź Mieczy - hm .. można było coś poobserwować czy obgadać coś.. być może związane z intelektem w jakiś sposób z nauką.. lub obserwacją właśnie...

ewentualnie Wyjście (6 Mieczy) z facetem (Rycerz Monet) by coś robiłaś wspólnie, spędzałaś czas razem z kimś (Pazik)

suma: Rydwan, do Ciebie należała decyzja. Ty "kierowałaś".. lub kontrolowałaś sytuację.. miałaś kropkę na I

1. Gdzie byłam rano 7 Buław Rydwan
      .. dwie siódemki, ponoć karty związane z wyborem ale i pokusami.. energia ognia, być może mogłaś decydować o czymś lub robiłaś coś konkretnego (nastawionego na cel) ..
      co robiłam Król Kielichów Rycerz Monet karty osobowe.. może jakieś spotkanie z mężczyzną lub warsztaty.. ktoś Ci towarzyszył i miałaś zajęcie, może medytacja, zajęcia pilates czy joga.. jakieś "zorganizowane"...
      kto mi towarzyszył Świat Kapłan ktoś ważny, dwa WA - połówka, partner, przyjaciółka lub przyjaciel, ktoś kto miał dopomóc bo "znał się na rzeczy" lub ludzie (Świat), którzy mieli coś wspólnego do zrealizowania

2. Gdzie byłam późnym popołudniem Mag 8 Kielichów
      kino lub pokaz jakiś
      ewentualnie dosyć aktywne miejsce, związane z kursem czy nauką lub imprezą (kielichy jako trunki tam podawane)
      tez kto mi towarzyszył pusta karta asik Kielichów - ktoś, kto "wzbudza emocje" .. ale zachowałaś zimną krew - suma Sprawiedliwość, być może panowały tam reguły których należy się trzymać.. dostosować do czegoś

3. Jakie ogólnie było moje samopoczucie w ciągu dnia 3 Kielichy Kochankowie
      myślę że samopoczucie dosyć dobre, ewentualnie w negatywie mogłaś mieć gorączkę lub byłaś lekko podenerwowana.. ale raczej
      .. pozytywnie nastawiona na zmiany.. suma Słońce, było ok wink

Życzę Wam super tygodnia przedświątecznego,
      Ola.
      • greenwenus Re: Ja już :) 01.04.12, 23:18
        Olka jestes normalnie expresowa!!
        Dziekuje za interpretacje.
    • ivana Re: Warsztat 236 - dzisiejsza niedziela 07.04.12, 15:06
      1.Gdzie rano byla Greenwenus?- Mag
      Bylas w szkole lub w sklepie. Moze studiujesz zaocznie i mialas zajęcia?
      2.Co robilas?
      Krolowa Denarow 2 Mieczy
      Robilas zakupy lub umowilas sie na ploteczki z kolezanka, a moze polaczylas to razem
      3.Kto Ci towarzyszyl?-9 Mieczy
      Kolezanka, ktora opowiadala Ci o swoich problemach, sluchalas jej i szukalas rozwiazania...doradzalas...

4. Gdzie bylas poznym popoludniem?-6 Denarow
      Bylas zaproszona na kolacje. Bylas w lokalu. To moglo tez byc kino lub teatr.
      5. Kto Ci towarzyszyl?-Krol Pucharow
      Zostalas zaproszona przez mezczyzne , ktory jest opiekunczy aczkolwiek ma dosc trudny charakter. Darzy Cie uczuciem.

6.Jakie bylo ogolne samopoczucie twego dnia?- 4 Bulawy

Spedzilas dzien towarzysko i w gronie zyczliwych Ci osob. Przed poludniem mimo ze mial byc relaks, to jednak bylas troche zmeczona bo tematy rozmow z przyjaciolka byly niekiedy ciezkie a wieczorem nadrobilas zaleglosci i milo spedzilas w jakims przybytku kultury lub w miejscu gdzie nalezy zachowywac sie w sposob dystyngowany(restauracja, teatr, kino, muzeum). Wieczorem byl nastroj romansowy.

• kita32 Re: Warsztat 236 - dzisiejsza niedziela 07.04.12, 18:58
        Oj, może się zdarzyć, że nie zdążę rozłożyć kart i napisać interpretacji. Może jutro rano, jak wstanę przed innymi, to szybko wyciągnę po jednej karcie i zdążę?
        • greenwenus Re: Warsztat 236 - dzisiejsza niedziela 07.04.12, 21:45
          Kito jesli nie zdazysz to moge podac rozwiazanie w poniedzialek, co Wy na to?
          • kita32 Re: Warsztat 236 - dzisiejsza niedziela 07.04.12, 23:54
            Postaram się jutro rano zdążyć zrobić szybki rozkład. Ale mało osób wzięło udział w warsztatach. Czasami na święta warsztat był przedłużany o tydzień. Może gdyby był przedłużony, to byłoby więcej uczestników? Chociaż to trudno przewidzieć .
            • kita32 szybka interpretacja 08.04.12, 10:39
              Nie bardzo wierzę, abym miała duzo trafień, ale piszę:

Rano:
              gdzie - Królowa Mieczy - miejsce ładne, ale w jakiś sposób trudne - albo zatłoczone, albo jakieś surowe np. pustkowie.
              co robiłam? - 7 Kijów (-) - coś co sprawiało trudność, było absorbujące, raczej była zdana na własne siły, a nie na pomoc osoby towarzyszącej.
              z kim - As Kijów - spodziewam się, ze Greenwenus zajmowała się dzieckiem, ale mogła też byc z kimś młodym albo niedawno poznanym. Stawiam na płeć męską.

późnym popołudniem:
              gdzie - 5 Pucharów - prawdopodobnie miejsce związane ze wspomnieniami, ewentualnie nad wodą,
              z kim? 3 Mieczy - z byłym chłopakiem lub z kimś "po przejściach" lub chorym.

samopoczucie: 9 Pucharów - bardzo dobre, na luzie, na wesoło.
              • greenwenus Re: szybka interpretacja 08.04.12, 12:40
                Dziekuje Kita - super ze zdazylas.
                Napiszcie czy mam podac odpowiedz dzis czy przedluzamy o tydzien? Dostosuje sie do Waszego zdania.
                • ivana Re: szybka interpretacja 08.04.12, 15:05
                  Wolalabym przeczytac rozwiazanie dzisiaj
                  • greenwenus Re: szybka interpretacja 08.04.12, 15:52
                    W takim razie odpowiedz dzis!
                    • greenwenus Rozwiazanie!!! 08.04.12, 18:00
                      Rozwiaznie!

Dziekuje wszystkim za udzial! Szkoda, ze nas tak malo.

1. Pierwsza czesc dnia spedzilam z moimi dziecmi na meczu footballowym, w ktorym gral moj syn. Dojechalam tam samochodem. Zajecie to poniekad bylo relaksem ale i obowiazkiem, bo towarzyszyly mi tez moje mlodsze dzieci, ktore potrafia byc bardzo absorbujace. Mecz ogladalam jednym okiem, kibicowalam zaciekle ale tez troche gadalam i plotkowalam z innymi rodzicami.
                      Bylam tez zadowolona podwojnie bo druzyna mojego syna wygrala a on strzelil gola.

2. Poznym popoludniem kolezanka wyciagnela mnie do Kosciola. Zrobilysmy sobie spacerek. Lubie chodzic z dziecmi do mojego Kosciola bo jest tam specjalny pokoik, gdzie dzieciaki moga bawic sie nie przeszkadzajac innym. Super sprawa. Wstyd sie przyznac ale z kolezanka zawsze sie nagadamy i czasem nawet posmiejemy.

3. Nastroj tego dnia mialam bardzo dobry, bylam pozytywnie nastawiona.
                      • greenwenus do Olkicool 08.04.12, 18:02
                        6 Mieczy poza domem na 100%, trzeba bylo tam dojsc lub dojechac
                        Tak zgadza sie, w jedno miejsce pojechalam a w drugie poszlam.

Rycerz Monet wyjscie zaplanowane lub wydalas pieniadze na nie lub ewentualnie byl potrzebny bilet wstepu
                        Tak, wyjscie jak najbardziej zaplanowane ale bezplatne,

Paz Mieczy - hm .. mozna bylo cos poobserwowac czy obgadac cos.. byc moze zwiazane z intelektem w jakis sposób z nauka.. lub obserwacja wlasnie...
                        Tak, obserwacja i gadanie tez bylo.

ewentualnie Wyjscie (6 Mieczy) z facetem (Rycerz Monet) by cos robilas wspólnie, spedzalas czas razem z kims (Pazik)

suma: Rydwan, do Ciebie nalezala decyzja. Ty "kierowalas".. lub kontrolowalas sytuacje.. mialas kropke na I
                        Bylo tak, ze ja zdecydowanie kontrolowalam sytuacje, spedzalam czas z kims a pazik, ktory Ci sie pokazal to pewnie moje dzieci,

1. Gdzie bylam rano 7 Bulaw Rydwan .. dwie siódemki, ponoc karty zwiazane z wyborem ale i pokusami.. energia ognia, byc moze moglas decydowac o czyms lub robilas cos konkretnego (nastawionego na cel) ..
                        Tak, energia ognia mowi tu pewnie o zmaganiach sportowych i byly one nastawione na cel,

co robilam Król Kielichów Rycerz Monet karty osobowe.. moze jakies spotkanie z mezczyzna lub warsztaty.. ktos Ci towarzyszyl i mialas zajecie, moze medytacja, zajecia pilates czy joga.. jakies "zorganizowane"...
                        Tak, byly to w pewien sposob warsztaty, zorganizowane jak najbardziej

kto mi towarzyszyl Swiat Kaplan ktos wazny, dwa WA - polówka, partner, przyjaciólka lub przyjaciel, ktos kto mial dopomóc bo "znal sie na rzeczy" lub ludzie (Swiat), którzy mieli cos wspólnego do zrealizowania
                        Towarzyszyly mi dzieci i rodzice innych zawodnikow (zreszta moi znajomi) mielismy jeden cel aby nasza druzyna wygrala ten mecz,

2. Gdzie bylam póznym popoludniem Mag 8 Kielichów kino lub pokaz jakis
                        ewentualnie dosyc aktywne miejsce, zwiazane z kursem czy nauka lub impreza (kielichy jako trunki tam podawane)
                        Tak, miejsce aktywne - Kosciol aha no i smieszne ale w moim Kosciele podawne jest wino, po komunii jak ktos chce to moze podejsc i napic sie wina z kielicha (duzo osob to praktykuje)

tez kto mi towarzyszyl pusta karta asik Kielichów - ktos, kto "wzbudza emocje" .. ale zachowalas zimna krew - suma Sprawiedliwosc, byc moze panowaly tam reguly których nalezy sie trzymac.. dostosowac do czegos
                        Tak, moja kolezanka z synkiem budza u mnie raczej pozytywne emocje, w Kosciele rzeczywiscie panuja reguly do ktorych trzeba sie dostosowac

3. Jakie ogólnie bylo moje samopoczucie w ciagu dnia 3 Kielichy Kochankowie mysle ze samopoczucie dosyc dobre, ewentualnie w negatywie moglas miec goraczke lub bylas lekko podenerwowana.. ale raczej
                        .. pozytywnie nastawiona na zmiany.. suma Slonce, bylo ok
                        Tak, bylo ok. Co dziwne moze goraczki nie mialam ale po wyjsciu z Kosciola, ktory byl bardzo nagrzany obie z kolezanka mialysmy straszne wypieki i bardzo to smieszylo nasze dzieci.

Bardzo mi sie podoba Twoja interpretacja.
                        • greenwenus do Ivanki 08.04.12, 18:03
                          1.Gdzie rano byla Greenwenus?- Mag
                          Bylas w szkole lub w sklepie. Moze studiujesz zaocznie i mialas zajęcia?
                          Wlasciwie nie choc chlopcy, ktorzy graja chodza do tzw. szkolki pilkarskiej i zajecia byly, tylko sportowe.

2.Co robilas?
                          Krolowa Denarow 2 Mieczy
                          Robilas zakupy lub umowilas sie na ploteczki z kolezanka, a moze polaczylas to razem
                          Byly ploteczki z kolezankami jak najbardziej.

3.Kto Ci towarzyszyl?-9 Mieczy
                          Kolezanka, ktora opowiadala Ci o swoich problemach, sluchalas jej i szukalas rozwiazania...doradzalas...
                          No troche uzalania tez bylo jak to wsrod bab.

4. Gdzie bylas poznym popoludniem?-6 Denarow
                          Bylas zaproszona na kolacje. Bylas w lokalu. To moglo tez byc kino lub teatr.
                          Nie to byl Kosciol.

5. Kto Ci towarzyszyl?-Krol Pucharow
                          Zostalas zaproszona przez mezczyzne , ktory jest opiekunczy aczkolwiek ma dosc trudny charakter. Darzy Cie uczuciem.
                          Nie, bylam z kolezanka i dziecmi.

6.Jakie bylo ogolne samopoczucie twego dnia?- 4 Bulawy

Spedzilas dzien towarzysko i w gronie zyczliwych Ci osob. Przed poludniem mimo ze mial byc relaks, to jednak bylas troche zmeczona bo tematy rozmow z przyjaciolka byly niekiedy ciezkie a wieczorem nadrobilas zaleglosci i milo spedzilas w jakims przybytku kultury lub w miejscu gdzie nalezy zachowywac sie w sposob dystyngowany(restauracja, teatr, kino, muzeum). Wieczorem byl nastroj romansowy.
                          Tak, spedzilam towarzysko i w gronie zyczliwych osob. Mecze, w ktorych gra moj syn sa troche relaksem ale i czasem ciezkim obowiazkiem, zgadza sie, ze byl to przybytek kultury i nalezy sie tam zachowywac w sposob dystyngowany. Troche jednak daleko mi bylo do nastroju romansowego.
                          Dobra interpretacja Ivanko!
                          • greenwenus do Kity 08.04.12, 18:03
                            Rano:
                            gdzie - Królowa Mieczy - miejsce ładne, ale w jakiś sposób trudne - albo zatłoczone, albo jakieś surowe np. pustkowie.
                            Tak, bylo dosc tloczno i na pustkowiu tez (boiska sa roznie usytuowane, przewaznie w parkach) ale to bylo wlasnie lekko odizolowane od ulic, jakby na uboczu.

co robiłam? - 7 Kijów (-) - coś co sprawiało trudność, było absorbujące, raczej była zdana na własne siły, a nie na pomoc osoby towarzyszącej.
                            Tak, zgadza sie, nie bylo ze mna meza, bylam zdana na swoje sily no i to zajecie na pewno bylo bardzo absorbujace.
                            z kim - As Kijów - spodziewam się, ze Greenwenus zajmowała się dzieckiem, ale mogła też byc z kimś młodym albo niedawno poznanym. Stawiam na płeć męską.
                            Tez strzal w 10-tke, zajmowalam sie moimi mlodszymi dziecmi i nieco starszym synem, ktory gral w meczu.

późnym popołudniem:
                            gdzie - 5 Pucharów - prawdopodobnie miejsce związane ze wspomnieniami, ewentualnie nad wodą,
                            No nie, bylam w Kosciele,
                            z kim? 3 Mieczy - z byłym chłopakiem lub z kimś "po przejściach" lub chorym.
                            Bylam z kolezanka i dziecmi.

samopoczucie: 9 Pucharów - bardzo dobre, na luzie, na wesoło.
                            Tak, raczej bylo dobre.

Pierwsza czesc dnia opisalas super i nieco gorzej z druga ale i tak jest swietnie!
                            • greenwenus Zwyciezca 08.04.12, 18:05
                              Zwyciezca tych warsztatow zostaje OLKACOOL!!!!
                              Podalas najwiecej szczegolow i bylas najblizej.
                              Dziekuje dziewczyny za udzial!
                              • kita32 Re: Zwyciezca 08.04.12, 18:19
                                Brawo Olkocool!!!

Jeszcze nie przeczytałam wszystkich interpretacji, zrobię to później. Cieszę się, że zdążyłam coś napisać i że pierwsza połowa interpretacji poszła mi całkiem nieźle smile

Pozdrawiam wszystkich, Wesołych Świąt!!!
                                • ivana Re: Zwyciezca 08.04.12, 18:22
                                  Gratulacje Olko!
                                  • olkacool Re: Zwyciezca 08.04.12, 18:40
                                    Och Dziewczyny, jak się cieszę big_grin
                                    Zaraz pomyślę nad warsztatem wink
                                    Życzę Miłego Świątecznego Wieczoru..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka