Dodaj do ulubionych

Kobieta - Diabel XV

06.05.09, 22:38

jaka jest?smile

Obserwuj wątek
    • iza.podlaska Re: Kobieta - Diabel XV 07.05.09, 00:29
      Oczywiście seksowna smile
      • maly-elf Re: Kobieta - Diabel XV 07.05.09, 06:03
        Znam jedną. Jest manipulantką i zawsze mija się z prawdą. Myśli przeważnie tylko
        o sobie.Zawsze chce więcej niż ma. Jest też oczywiście ponętna i seksowna. Lubi
        towarzystwo mężczyzn.Z każdej nieciekawej sytuacji wychodzi obronną ręką.
        • dana-25 Re: Kobieta - Diabel XV 07.05.09, 14:48
          >maly-elf napisała:
          >Znam jedną. Jest manipulantką i zawsze mija się z prawdą. Myśli >przeważnie
          tylko o sobie.Zawsze chce więcej niż ma. Jest też >oczywiście ponętna i
          seksowna. Lubi
          > towarzystwo mężczyzn.Z każdej nieciekawej sytuacji wychodzi >obronną ręką.

Dokładnie tak i do tego jest leniwa. Też jedną taką znam, mam to nieszczęście z
          nią pracować. Jak się przed takim kimś bronić? Unikać trudnosad
          • maly-elf Re: Kobieta - Diabel XV 07.05.09, 14:58
            Z tym lenistwem też się zgadza.
    • coill Re: Kobieta - Diabel XV swietne wasze 07.05.09, 23:35
      wasze spostrzezenia - spodobaly mi siewink
      a tak jakby "splaszczając" znaczenie do tylko pozorow(w sumie Diabel lubi pozory
      hehe),mam na zasadzie zachowanie-zewnętrznosc,to jakie moze taka Kobieta wokol
      siebie snuć "energie" , to jak..poza sexem oczywiscie?
      B o to co mi do glowy przychodzi to az strach napisac,a wyszlo to w poradzie
      mojej przyjaciolki jako "co robic - zahowanie " (by cośtam wskurac w partnerze)
      powiem ze stawiam rowniez na..HACZYK,ttlyko nie wiem jaki hehe.Jak te
      lancuchy,pociagnac za sznureczek izlowic na haczyk jak diabel za pomoca..moze
      fetyszu?
      straszne co ten tarot ludziom radzi..big_grin
      • canada53 Re: Kobieta - Diabel XV swietne wasze 08.05.09, 21:18
        A może po prostu przekupić? W końcu Diabeł to też symbol pieniędzy. To wcale nie
        musi być takie znowu straszne, wiele kobiet tak postępuje, chociażby
        przysłowiowe "przez żołądek do serca" to nic innego, jak takie przekupywanie:
        podsuwa się mężczyźnie różne smakowite kąski i później już on nie może się bez
        nich (ani bez tej, która je podsuwa) obejść.
        • coill Re: Kobieta - Diabel XV swietne wasze 08.05.09, 22:24
          tez to mi przyszlo na mysl, takie cos mialam na mysli mniejwiecej uzywajac slowa
          "haczyk" wink 'cos w prezencie"(w za mian za cos-ukrytesmile
          ale tu chodzi o zachowania takie bardziej bo zerwali i ona nie badzo ma jak
          uwskuteczniac takie metody ;/
          • canada53 Re: Kobieta - Diabel XV swietne wasze 08.05.09, 22:49
            No to może go skusić, zaprosić pod jakimkolwiek obojętnym pretekstem do siebie i...
            • coill Re: Kobieta - Diabel XV swietne wasze 09.05.09, 19:02
              hehe wlasnie oto chodzilo, zewby to inicjatywa wyszla tym razem od faceta,a nie
              od niej(z pozoru he)wink

podoba mi sie ten wątek..moze dlatego ze lubie te karte? nie wiemsuspicious
      • dana-25 Re: Kobieta - Diabel XV swietne wasze 10.05.09, 12:21
        Diabeł jako porada aby go zdobyć? Trzeba go kusić, uwodzić, uderzać w czułe
        punkty, to są te łańcuchy za ktore się pociąga. Nie koniecznie od razu iśc do
        łóżka, narobić trochę apetytu. Dopiero jak będzie ugotowanywink
        • coill Re: Kobieta - Diabel XV swietne wasze 10.05.09, 14:39
          tez tak mysle he. Ale wiesz ona ma nietypowa bardzo sytuacje i bardzo
          ograniczone pole manewru,w dodatku nic nie moze zrobic bezposrednio;/
      • ma_ewa01 Re: Kobieta - Diabel XV swietne wasze 11.05.09, 07:33
        B o to co mi do glowy przychodzi to az strach napisac,a wyszlo to w poradzie
        mojej przyjaciolki jako "co robic - zahowanie "

A moze ta karta tu oznacza, że cokolwiek nie zrobi Twoja koleżanka -wpadnie w
        szpony diabła, czyli karta ostrzeżenie - zmykaj od tego faceta jak najszybciej,
        nic dobrego Cie tu nie czeka...
        Msmile
        • coill Re: Kobieta - Diabel XV swietne wasze 11.05.09, 09:21
          mozliwe,ale to juz takie jest zastanawianie sie,a pytala o haczyk..czym skusić
          wiec raczej nei zamierza uciekac od nie gobig_grin
    • coill Re: Kobieta - Diabel XV 10.05.09, 11:44
      a wiecie o czym jeszcze pomyslalam?
      Pewnie on jest np sexoholikiem(ona pewnie tez,lub ma jakis inne
      uzaleznienie/fetysz ktory ona moze wykorzystywac bedąc z nim.
      Biorac pod uwage klasyczna wersje tej karty - OBOJE ja tacy sami, przywiazani d
      otego wyzej-Fetyszu,czegos ponad nimi. Tak samo Diabel nie jest wolny, bo ma
      kule u nogi- ich.Wiec bez wzgledu czy osoba pytajaca/lub partner beda wg nas na
      karcie Diablem,czy tym czlowiekiem pod spodem - beda uwiazani przez to
      'cos'..trzeba tylko pociągnąc za lancuch.

na mojoej talii ktorej tutaj uzywalam widac tylko rogata postać na kamieniu i
      wilka lezącego w poblizu,gdziestam jakies male ognisko. Ale zapewne jedno bez
      drugiego egzystowac nie moze
      • maly-elf Re: Kobieta - Diabel XV 10.05.09, 13:58
        A jakiej talii używasz?
        • coill Re: Kobieta - Diabel XV 10.05.09, 14:38
          llvellyn taliawink
          coill.wrzuta.pl/obraz/9cBnX9yPJMy/15#none
          • maly-elf Re: Kobieta - Diabel XV 10.05.09, 14:41
            Nie wiem czemu, ale ten Diabeł kojarzy mi się z Pustelnikiemwink. Ale karta
            piękna, bardzo klimatycznasmile
            • coill Re: Kobieta - Diabel XV 10.05.09, 15:00
              nie dziwie sie hehe, tez jest taki zakapturzony, a nie goly i bezczelny jak w
              niektorych taliach...moze to bardziej wlasnie kladzie nacisk na pozowy? BO
              Diably Tarotowe to pozory w sumie, prznęta jest pozorem, nie wiadomo co on tam
              ma,gdyby tak podejsc i zdjąc mu ten plaszcz? o ile wilk pozwoliwink
              • maly-elf Re: Kobieta - Diabel XV 10.05.09, 16:57
                No ten wilk niby leży spokojnie, to może pozwoli?Chociaż jest taki trochę
                przyczajony więc nie wiadomo. (znów te pozorysmile)
              • canada53 Re: Kobieta - Diabel XV 10.05.09, 20:42
                coill napisała:
                > nie dziwie sie hehe, tez jest taki zakapturzony, a nie goly i bezczelny jak w
                > niektorych taliach...moze to bardziej wlasnie kladzie nacisk na pozowy? BO
                > Diably Tarotowe to pozory w sumie, prznęta jest pozorem, nie wiadomo co on tam
                > ma,gdyby tak podejsc i zdjąc mu ten plaszcz? o ile wilk pozwoliwink

No to może postępować jak ten Diabeł - udawać niewiniątko, nawet koleżanka może
                dać mu do zrozumienia, że się zmieniła, że nie jest taka, jak kiedyś, itd. A
                jednocześnie mieć diabła za skórą i w odpowiednim momencie zaatakować.
          • dana-25 Re: Kobieta - Diabel XV 10.05.09, 20:47
            Też się zastanawiałam nad kupieniem tej talii, jest piękna. Mam juz 4 talie, to
            dużo i mało, wszystkimi nie da sie wrózyć moze sie skuszę. Jak ty oceniasz tę
            talię? A ten diabeł jest bardzo demoniczny i przez to przerażający.
            Napisz cos wiecej o tej znajomej, oczywiście jeżeli możesz, jaki zrobiłaś
            rozkład i jakie było pytanie, bo tak nie wiemy o czym dyskutujemy.
            • coill Re: Kobieta - Diabel XV 10.05.09, 21:54
              rozklad rzaden, tylko dwie karty CO robic ma-diabel (i czego nei robic-kolo
              fortuny) a mowilam tu o Diable w wątku Dano, bo nie dokonca wiedzialam w kt
              strone isc z interpretacją..Wiem ze nie sa razem nie wypada jej sie odezwac(i ja
              uwazam ze nie powinna z tego co wiem),ale mysle ze gdyby on to zrobil to nie ma
              przeszkod by odwzajemnila chęć..i tu problem...chyba trzeba go
              zmobilizowac.podniesc mu cisnienie tak zeby sie do inicjatywy zmusil.czwesty
              klopot kobiet, ale o to pyala i Diabel wypadl,ze sposobem Diabla skusi go by
              podjal sie inicjatywy i nawet nie wiedzial ze zostal sprowokowany...a ona tylko
              z pozoru NIC nie zrobilawink fajnie brzmi co? hehe tylko gorrzej jezeli chodzi o
              konkrety w tym dzialaniuwink (dodam ze 6 mieczy wyciagnelamdo Diablawink

a talia dano hmmm...korzystam z niej czesto i bardzo ją lubiewink Początkowo
              troche przeszkadzaly mi te samotne postacie WA..ze np Diabel nie ma u stóp
              slynnej pary na lancuchach, ze Kochankowie tez tacy 'idealni' w eterze zagubieni
              w swoim uscisku,zamiast pan wybierający poiędzy dwiema...ale przyzwyczailam sie,
              troche nagielam do nich keidy ich uzywam. ALe co jest ciekawe ta talia 'inaczej'
              na mnie reagujewink Jak cosnie milego ma mi wypasc, tzn 'gorzka prawda' to zawsze
              z LLvelynsmile
              • dana-25 Re: Kobieta - Diabel XV 10.05.09, 22:24
                Dzięki, może sobie kupie, takie karty ktore mowia prawdę sa fajne. Co do
                kolezanki, to karty chciały powiedzieć,moim zdaniem ,ze ma uzyć sprytu,
                manipulacji, podstępu, a 6 mieczy, ze ma działać z inteligencją, ale jak, to juz
                ona musi wiedzieć, po prostu musi wymyślec coś sprytnego, to wetedy ma szansę.
                Przeciez może sie do niego odezwać w sprawie czysto formalnej, np. coś pożyczyć,
                jeżeli się znają, zwrócić sie o pomoc, postarać sie być na wspolnej imprezie lub
                cos w tym stylu a dalej to juz pójdzie.
                • ma_ewa01 Re: Kobieta - Diabel XV 11.05.09, 07:36
                  Znowu gdzieś w środku mnie wstrzeliło, poszukaj Coill wyżej. Tak samo w Twoim
                  drugim wątku... Pewnie nie zauważyłaś
                  Msmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka