Dodaj do ulubionych

Nowy Rok w Nowiu

01.01.14, 14:09
Szczęśliwego Nowego Roku !
Mam pytanie do doświadczonych. Podobno, gdy coś zaczyna się w Nowiu księżyca to ma to dużą szansę na pomyślność. Czy to oznacza, że dziś rozpoczęty Nowy Rok będzie pomyślny?
Obserwuj wątek
    • acrux_79 Re: Nowy Rok w Nowiu 01.01.14, 15:18
      Oj, niestety nie. Nowiu towarzyszy bardzo napięciowy układ krzyża, w którym uczestniczą również Uran - Mars i opozycyjny Jowisz.

Napisałem w swoim poście w dniu 15 grudnia, iż "Moją szczególną uwagę zwrócił moment rozpoczęcia roku. Jest to początek wyjątkowo nerwowy, niepewny i dziwny". Pierwszy efekt? Najwięcej wypadków samochodowych od co najmniej kilku lat.

Będzie to rok pełen napięć i pełen niepokojów. Pisząc o 2013 ze sceptycyzmem odnosiłem się do wszelakich katastrof. O 2014 wyrażam już inne zdanie. Jest to rok dosyć niebezpieczny ale i pełen nadziei. Najmocniejszą intencją która powinna nam towarzyszyć, jest rewolucja, która demontuje wiele zastygłych i szkodliwych układów. Może jakaś korporacja padnie? System polityczny? Banki?
      • jasmina.0 Re: Nowy Rok w Nowiu 01.01.14, 16:18
        Podobno w noc sylwestrową w Polsce rekordowa od wielu lat liczba pożarow i niestety ofiar tych pożarów. Smutne!
        • sumilla Re: jakby nowiu było mało ... 01.01.14, 22:27
          i Wielkiego Krzyża, to od marca jeszcze Saturn zaczyna "rządzić". Na dodatek do końca roku będzie w znaku Skorpiona. Ciężko się ten rok zapowiada, zwłaszcza w finansach sad
          • anka.1171 Re:urodziny w nowiu 02.01.14, 20:28
            dzięki za wasze opinie, ale mam dalsze pytanie dot.Nowiu. Czytałam, że nów jest dobrym momentem na rozpoczęcie działalności, rzucenie nałogu a jak ktoś urodzi się w Nowiu to wcale tak dobrze mu się nie powodzi.. Dla mnie to się wyklucza, ja rozumiem, że wczorajszy nów jest niekorzystnyz uwagi na Wielki Krzyż, ale ogólnie chyba pora nowiu jest ok???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka