ilekobietamalat 17.09.09, 09:02 normalnie juz teraz natychmiast... aniutowe odliczanie jakos przyspieszylo czas czy cos? tylko gdyby mi sie jeszcze nie ciagnelo jak krew z nosa,tylko troce z zyciem> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: aaaaaa bones:D 17.09.09, 09:34 A to już dzisiaj?? Bo myślałam, że z Fringiem w piątek?? Kurde to ja tyż już ciągnę wobec tego, to jak mi przyślesz to nie będę musiała nadrabiać . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: aaaaaa bones:D 17.09.09, 10:02 Nie no 5ty sobie będę na bieżąco ciągnąć a w międzyczasie se pyknę te 4ry sezony co mi iKobietka podeśle . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: aaaaaa bones:D 17.09.09, 10:00 tez myslalam ze w piatek,dlatego tak krzycze radosnie;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat 5x01 17.09.09, 11:01 kosci kosci i po kosciach tyle czekalam, i nie jestem pewna czy sie doczekalam bo niby fajnie,bo niby wesolo,ale mam wrazenie ze jednak za duzo bylo bootha przemyslen i smutku w oczach chociaz z drugiej strony moglo byc gorzej Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 5x01 17.09.09, 14:37 ilekobietamalat napisała: > za duzo bylo bootha przemyslen i smutku w oczach Co oni robia z tymi serialami! 2 godzinny pilot nowego sezonu Housa tez ma byc o przemysleniach Grega, a z innych postaci ma pojawic sie tylko Wilson. Czy oni powiariowali w tym usa na dobre ? Odpowiedz Link
aniuta75 :) 17.09.09, 14:48 Może tam teraz moda na myślenie jest i wyciągnie wniosków? Odpowiedz Link
galaxian1 agent Booth 17.09.09, 15:03 A patrzajcie jakiego anegta Bootha dali na wikipedii ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: agent Booth 17.09.09, 15:13 Ale, że co? Coś z nim nie tak na tym zdjęciu? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: agent Booth 17.09.09, 15:22 aniuta75 napisała: > Ale, że co? Coś z nim nie tak na tym zdjęciu? Z zarostem jest. W serialu jest pieknie ogolony No i ciezko go w serialu zobaczyc w t-shircie, zawsze jest w garniturze. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: agent Booth 17.09.09, 15:40 ee tam, w serialu wlasnie dzis nieogolony i w koszulce och wiecie co, on jest uroczy) tak sobie mysle mysle,i nie moge przestac;D naprawde.. jest uroczy Odpowiedz Link
ka_thy Re: agent Booth 17.09.09, 16:58 Łał! Super jest to zdjęcie Patrzę i patrzę, i nie mogę wzroku oderwać Dzięki Galaxian Odpowiedz Link
galaxian1 Re: agent Booth 17.09.09, 23:21 ka_thy napisała: > Łał! Dzięki Galaxian Wiedzialem ze sie Wam spodoba Tylko Aniuta nie zakumała czaczy Odpowiedz Link
aniuta75 Re: agent Booth 17.09.09, 23:52 Oj bo Aniuta nie kuma tych Kościów wszystkich ale jak już oglądnę to będę kumać lepiej niż Wy, bo będę bardziej na bieżąco . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: agent Booth 18.09.09, 09:48 ja nie wiem co wy w tych kosciach widzita, ludziki.... Staram sie zrozumiec i ogladam juz ostatni sezon, ale slowo daje toz beznadzieja totalna jest.... Odcinki niektore sa na poziomie 12-latkow... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: agent Booth 18.09.09, 09:54 Uuuuuuuuuuuu kurde Lenka nie strasz . Ja tu z zapałem podchodzę, bo wszyscy tak chwalą a Ty ten mój zapał ostudzasz . Odpowiedz Link
luczijka Re: agent Booth 18.09.09, 15:01 aniuta75 napisała: Ja tu z zapałem podchodzę, bo wszys > cy > tak chwalą a Ty ten mój zapał ostudzasz . > Bez przesady, że "wszyscy" Raptem trzy osoby, no dobra cztery ;P, jeśli uwzględnić Gaudię, która tu wpada z doskoku Reszta siedzi cicho czyli albo nie widziała, albo widziała i nie podziela zachwytu ;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: agent Booth 18.09.09, 09:58 > Odcinki niektore sa na poziomie 12-latkow... hihi, powiedziala ta co smokami sie bawiDDDD ja mysle ze tu nei ma co rozumiec, jest lekki,zabawny, z watkiem romantycznym, czego chciec wiecej? ps.imho 4 sezon jest najlepszy jesli chodzi o fajne teksty i w ogole, bo panowie asystenci sa obledni;D Odpowiedz Link
ka_thy Re: agent Booth 18.09.09, 10:29 > ps.imho 4 sezon jest najlepszy jesli chodzi o fajne teksty i w > ogole, bo panowie asystenci sa obledni;D Pozwolę się z tym nie zgodzić. 4 sezon to już nie to. Bo co prawda asystenci są nieźli, ale nie mają się co równać z Zackiem, duet Zack-Hodgins wymiata. No i wątek romantyczny nieco siada. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: agent Booth 18.09.09, 16:25 ilekobietamalat napisała: > ja mysle ze tu nei ma co rozumiec, jest lekki,zabawny, z watkiem > romantycznym, czego chciec wiecej? Wlasnie o to chodzi - serial dobrze sie oglada, jest lekki i przyjemny (no moze poza widokami rozmaitych kosci, zwlok i robakow). To serial typu CSI z ta roznica ze jest wesoly, a w CSI to sie nawet nie usmiechną - wszystko na powaznie. W Bonesie nie ma zadnych strzelanin, ganianin, walenia sie po mordach - wszystko polega na dedukcji i swietnych tekstach miedzy bohaterami. A poza tym - ja przeciez 12latek jestem Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: agent Booth 18.09.09, 16:28 > Wlasnie o to chodzi - serial dobrze sie oglada, jest lekki i przyjemny (no moze > poza widokami rozmaitych kosci, zwlok i robakow). do konca zycia nie zapommne sceny z tego odcinka co znalezli cialo piosenkarza w wysokich trawach (co go tam kosiarka troche dorobila, nie wiem, trzeci sezon, moze koncowka drugiego?). booth mowi cos w stylu gorzej byc nie moze.. i w tym momencie wypada galka oczna z czaszki ktora sie zaplatala w ostrza kosiarkiDD usmialam sie jak dzika norka i nadal sie smieje wiec i te kosci zwloki i robaki sa lekkie i przyjemne;PP Odpowiedz Link
luczijka Re: agent Booth 18.09.09, 15:09 lenkaaa napisała: > ja nie wiem co wy w tych kosciach widzita, ludziki.... Staram sie zrozumiec i > ogladam juz ostatni sezon, ale slowo daje toz beznadzieja totalna jest.... > Odcinki niektore sa na poziomie 12-latkow... Przychylam się do Twojego zdania. Obejrzałam dwa odcinki - jeden z pierwszego sezonu, a drugi z piątego - i stwierdzam, że ten serial w ogóle do mnie nie przemawia Ani humor, ani postaci, a tym bardziej wątek romantyczny I jeszcze te pseudonaukowe gadki antropologiczne Ziewwwwwww. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: agent Booth 18.09.09, 16:31 luczijka napisała: > Obejrzałam dwa odcinki - jeden z pierwszego sezonu, a drugi z piątego - i stwierdzam, że ten serial w ogóle do mnie nie > przemawia Losta i Prisona tez tak ogladalas? Ciekawe czy by do Ciebie wtedy "przemówiło" Odpowiedz Link
luczijka Re: agent Booth 18.09.09, 16:42 galaxian1 napisał: > Losta i Prisona tez tak ogladalas? > Ciekawe czy by do Ciebie wtedy "przemówiło" > Losta też tak oglądałam A próbowałeś tego sposobu? Jest naprawdę dobry, zwłaszcza przy takim serialu jakim jest Bones (gdzie nie ma ciągłości akcji) ;P Poza tym widziałam jeszcze parę odcinków w tivi. Drętwizna i tyle Odpowiedz Link
galaxian1 Re: agent Booth 18.09.09, 16:49 luczijka napisała: > Losta też tak oglądałam Gratulacje, nie mam wiecej pytan > jakim jest Bones (gdzie nie ma ciągłości akcji) Bo nie chodzi tu o akcje, ale o "smaczki", ktorych nie bedziesz rozumiala, nie majac ciaglosci. Odpowiedz Link
luczijka Re: agent Booth 18.09.09, 16:58 galaxian1 napisał: > luczijka napisała: > > > > Losta też tak oglądałam > > Gratulacje, nie mam wiecej pytan Już o tym kiedyś gadaliśmy i nie doszliśmy do porozumienia > Bo nie chodzi tu o akcje, ale o "smaczki", ktorych nie bedziesz rozumiala, nie > majac ciaglosci. Ale przecież ja i tak wszystko wiem o tym serialu z Waszych dyskusji Najważniejsze, żeby odpowiadał Ci klimat serialu i humor, a mi on nie odpowiada ;P Odpowiedz Link
gaudia Re: agent Booth 18.09.09, 17:18 jestem i thx za fotke przesliczną ja to bym chyba chciała miec zdjęcie Botha w wannie z browarkami przy kasku, no nie mogę tego zapomnieć. Nowego nie widziałam, bo koleżanka czeka na napisy. Glx, czy nie zechciałbyś? Pliz pliz Przecież to musi tłumaczyć ktoś inteligentny! ps. tak w ogóle to mi wątek romansowy w poprzednim sezonie popsuli finałem. Ja tu czekam, czekam, aż coś może kiedyś....pazury obgryzam, motylki czekają, a tu buch i odcinek się zaczyna jak oni są PO. No żesz... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: agent Booth 18.09.09, 18:24 Ja nie tlumacze, za duzo roboty - studenciaki się nudzą w przerwach miedzy imprezami to niech tłumaczą Zreszta ja tez nie rozumiem, co oni mowia, bo moj angielski jest czysto szkolny, i jak taki czarny walnie slangiem, to ja ni w 5 ni w 10 Nie mowiac o terminologii specjalistycznej. Odpowiedz Link
gaudia Re: agent Booth 19.09.09, 18:11 obejrzałam oczywiście jestem nader subiektywna, bo zwyczajnie się stęskniłam, więc cieszylam się jak durna przez cały odcinek i bardzom zachwycona, że odejszli od schematu "pierwsza osoba w śledztwie jest winna", bo mi się nudził a naukowe tłumaczenie motyli Bootha - bardzo w stylu serialu, ach Sweet i Ty przeciwko mnie? ciekawam jak Bones skomentuje ich pierwszą wymianę płynów Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: agent Booth 18.09.09, 16:53 > jakim jest Bones (gdzie nie ma ciągłości akcji) ;P Poza tym widziałam jeszcze > parę odcinków w tivi. Drętwizna i tyle jeszcze rok temu tez tak mowilam;> widac nie twoj czas;D Odpowiedz Link
agamasia pytanie 20.09.09, 09:48 Czy jest w tym wątku coś co nie dotyczy kości, bo nie chce mi się całego wątku przekopywać, a kości nie oglądam Odpowiedz Link
agamasia Re: pytanie 20.09.09, 10:02 No dobra, przeleciałam po łebkach, bo lolum to jedyne forum, gdzie czytam wszystko, od deski do deski Odpowiedz Link
aniuta75 Hihihihi 20.09.09, 21:31 Własnie sobie zapodałam 5x01 początek, patrzę i oczom nie wierzę - pani wróżka to Cyndi Lauper www.youtube.com/watch?vTtelwOgscM Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Hihihihi 20.09.09, 21:34 ano ale wstrzym sie babo mam nadzieje ze jturo do ciebie pojdzie liscior to w srode powinnas juz miec,co by od poczatku ogladac;> a nie od konca swoja droga pani medium jest doskonala, i podobno ma sie jeszcze pojawic Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Hihihihi 20.09.09, 21:36 ps. ta sama piosenke brennan spiewa w przedostatnim odcinku trzeciego sezonu;D i calkiem fajnie jej to wychodzi;> Odpowiedz Link
ilekobietamalat no nieech 20.09.09, 22:07 uz bedzie kolejny odcinek;> bo przez aniute poczulam potrzebe ogladania i wlaczylam sobie ten odcinek jeszcze raz.. ale ile mozna,to juz piaty raz w ten weekend;P Odpowiedz Link
magdawaw1 przyznaję się 21.09.09, 10:36 Bonesy mnie pochłonęły. jak na początku (1 sezon ) mnie nudziły tak teraz zaczełam oglądać i muszę powiedzieć, że super!!! i teraz "odstwiłam" Polsat i sciągam z rapida. Odpowiedz Link
ka_thy Re: 5x2 24.09.09, 11:09 Przez Twoje wielce wymowne ach to mnie skręci zanim zobaczę odcinek Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 5x2 24.09.09, 11:14 hihi;D no bo zakonczenie bylo urocze.. lubie takie zakonczenia;> Odpowiedz Link
ka_thy Re: 5x2 24.09.09, 11:19 A w ogóle Bonesy nie powinny byc w piątek? Bo ja tak mam w ściądze zapisane ... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 5x2 24.09.09, 11:22 tylko ze te bonsy maja znaczek global a nie fox Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 5x2 24.09.09, 12:58 no kochana, ja mam nadzieje ze koperta ode mnie juz jest u ciebie, albo bedzie najdalej jutro Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5x2 24.09.09, 13:15 No nie ma. Znaczy nie było jak wychodziłam i wracałam z dzieciarnią . A widziałam postmana jak się kręcił w okolicy więc może tam leży i czeka hihihih. Tylko nie mogę dziecków samych zostawić bo się pozabijają, wieczorem pójdę szybko luknąć . A Krew doszła? Już powinna być nooo. Odpowiedz Link
gaudia Re: 5x2 25.09.09, 17:47 hihi;D no bo zakonczenie bylo urocze.. lubie takie zakonczenia;> panbuk, śliczne kotki! Oraz gałki oczne....ugrhbrrrr... Odpowiedz Link
ka_thy Re: 5x2 26.09.09, 22:59 Początek też był świetny. I taki nie-Bonesowy. Od razu, hihi, skojarzyłam go z Bondem. Choć sekundę później już był Bones pełną gębą, nieco makabryczny. I ten kontrast - śliczne żywe kotki i rozkładający się truposz. Bleee. A koniec, koniec dał mi nadzieję na odrodzenie się chemii między B i B A środek też był niezły. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 5x2 27.09.09, 13:34 wczoraj ogladalismy ponownie,bo chlop z napisami.. no i: te trzy koty siedzace i sie oblizujace, i moj chlop z wielkimi oczami pytajacy "jak oni nauczyli te koty tak robic?!" obejzelismy wlaczylismy tiwi a tam rekalam whiskasa, identyko trzy koty siedzace i sie oblizujace mielismy ubaw przez dobre 15minut;> Odpowiedz Link
ka_thy 5x5 18.10.09, 17:19 Both to jest jednak doopa. Tak odstępować Bones swojemu szefowi... I nikt mnie nie przekona, że on miał zamiar ją pocałować. Zapewne chciał jej powiedzieć, że ma rzęsę na policzku, i tylko Angela mu przeszkodziła Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 5x5 18.10.09, 18:00 no to juz ktoras z kolei taka akcja ze on bones wszystkkim oddaje i tylko zeby zagryza ech, ale i tak go kocham miloscia wielka;> Odpowiedz Link