ilekobietamalat 25.09.09, 11:44 poryczalam sie, kilka razy. ale nudny nieprzecietnie byl ten zemianiajacy wszystko pierwszy odcinek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudia Re: grey's anatyomy s06 26.09.09, 23:30 jakos tak prosto gadali, ze mi ang napisy starczyli, chociem niekumata po pierwszym bylam przygnebiona, bo jak sie czeka na cos, to kurczę nie na takie smęty i smuty.. Ale wyczyścili chyba wszystko i się zacznie. Jest szansa na zupełnie nowych ludzi. Może i nasi przestana z czasem być najgłówniejsi.. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: grey's anatyomy s06 28.09.09, 22:49 A idźcie w cholerę z podwójnymi odcinkami. A szczególnie GA. Spać mi się tylko zachciało . Dopiero się ożywiłam po tym jak Alex gadał w w przyczepie z Izzie, która mu gacie kazała ściągać i do wyrka wskakiwać. No i poooszłoooo, bo co chwila ktoś ryczał i coś przeżywał . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: grey's anatyomy s06 28.09.09, 22:56 Najlepsza scena jak sie rechotali na pogrzebie Odpowiedz Link
agamasia Re: grey's anatyomy s06 28.09.09, 22:59 Najlepsza scena, to jak Calie wlazła do łazienki Sloana Odpowiedz Link
galaxian1 Re: grey's anatyomy s06 28.09.09, 23:05 agamasia napisała: > Najlepsza scena, to jak Calie wlazła do łazienki Sloana Ja bym wolał jakby to Sloan wlazł do lazienki Calie Odpowiedz Link
ka_thy 6x05 19.10.09, 22:15 Rany, ale nudny się ten serial zrobił Dorośli ludzie a zachowują się jak dzieci. A dzisiejszy odcinek uratowała jedynie Meredith gdy kazała Cristinie przytulić Alexa. Mina Cristiny boska A po drodze kilka razy się zastanawiałam, czy nie włączyć czegoś innego. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6x05 19.10.09, 22:44 A mnie się podobało . Posmiałam się z nich . Ciekawe, czy Izzie to juz tak na zawsze sobie poszła? Odpowiedz Link
agamasia Re: 6x05 19.10.09, 23:31 Mi ci nowi ciśnienie podnosili i wkurzała mnie atmosfera wiecznej rywalizacji, nawet przed pacjentami, niesmaczne to było. Tylko, że to nie pierwsza taka akcja w GA. Ale przynajmniej coś się działo Odpowiedz Link
szmegesz Re: 6x05 20.10.09, 09:02 Izzie ma kręcić nowy film i dlatego na jakiś czas zniknie z serialu. Mnie się odcinek nie podobał, a głównie ci nowi pomarańczowi. Zdecydowanie teraz lepsza jest Prywatna Praktyka i nawet Bailey tam zawitała na cały odcinek, dodała energii. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6x05 20.10.09, 09:44 A co do PP to się zgodzę, naprawdę porządnie się zrobiło . Odpowiedz Link
ka_thy Re: 6x05 20.10.09, 09:58 Meredith też ma zniknąc na jakiś czas - po urodzeniu dziecka przez aktorkę. Wygląda na to, że musimy sie przyzwyczaic do tych pomarańczowych bo zanosi się, ze to oni pomału zaczną grac pierwsze skrzypce. Tylko nie wiem czy jeszcze będę ten serial oglądać. Odpowiedz Link
szmegesz 6x06 25.10.09, 11:20 I jeden pomarańczowy odstrzelony ha, ha Odcinek trzymał tempo, ale ja już wcześniej zorientowałam się kto pierwszy popełnił bląd. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6x06 25.10.09, 16:41 Też się zorientowałam . Ogólnie podobało mi się, fajnie zrobiony odcinek, super tempo. Ten poparzony chłopak, jesoo aż mi się wyć razem z nim chciało . Odpowiedz Link
ka_thy Re: 6x06 25.10.09, 21:23 No, przywrócona została moja wiara w GA Naprawdę niezły odcinek, trzymał w napięciu, podobał mi się sposób narracji. Jedynie Alex był wkurzający z tym telefonowaniem. Natomiast nie bardzo zrozumiałam, w jaki sposób ta ruda wpadła na to, że zawaliła April. Poza tym April stała się koniem ofiarnym - w porównaniu z tym co zrobiła Izzie, w dodatku celowo, jej zaniedbanie było żadnym przewinieniem. No ale kogoś trzeba było zwolnić. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 6x06 26.10.09, 08:22 a mnie odcinek sie nie podobal. fakt bylo tempo, ale ta laska ktora wyrzucili miala potencjal;> w przeciwienstwie do reszty nadal cala ta wymiana mnie wkurza i nic poza tym Odpowiedz Link
agamasia 6x08 08.11.09, 18:57 Poryczałam sie Wkurza mnie ta laska, co to za Alexem się ugania. Fajnie było zobaczyć Cristinę w akcji podczas operacji, niech ją w końcu dopuszczą do skalpela. Odpowiedz Link
szmegesz Re: 6x08 09.11.09, 20:47 Ja też ryczałam jak bóbr, bo dzieciak był niesamowity. Podobał mi się Alex, bo to generalnie jest teraz fajny facet, no chyba, że da się uwieść tej babce, która na niego zdecydowanie leci. Odpowiedz Link