to nie fer. przyszlam tu niewinna. jak dziewica niemal. grzecznie sie pytam co polecacie. i tak od razu na gleboka wode? nie wiem kto ale rormalnie mam ochote zamrodowac za moje nerwy tego co mi supernatural zaproponowal. tak sie nie robi!!!! jakies ostrzezenie by sie przydalo tak? ja do domu jade lasem!!! przez most. co prawda nie jest drewniany, co prawda dopiero rok stoi, co prawda nikt sie na nim nie zabil i z niego nie skoczyl..ale mogl tak?? i nie jestem tez niewiernym facetem..ale moglabym byc tak? lubie jedzic na biwaki lubie kapac sie w jeziorze. teraz mam z tego zrezygnowac?? tak sie nie robi!!!
moolight jest chyba cool. nie moge sie zdecydwac czy mi sie ten facet podoba czy nie

taki slodki czy za slodki

za to z rozkosza zauwazylam ze gra w nim slodka wampirzyczka z mojego ukochanego underworld

trochu naiwny...no ale jeszcze dam mu szanse.
vampire diares- rozczarowujace imho. zwlaszcza w zderzeniu z ksiazka. to ma byc stefano??? i damon??? no i Bonnie na Boha Wszechmocnego nie byla czarna, nie zebym nie lubiala malych slodkich mulatek

jak dorwe tego kto mnie zaproponowal supernatural to normalnie bede wyrywac pojedynczo!!!!!wloski z nog i jak dojde do gornych partii ud to bedzie wyl z bolu!!!!
lece ogladac dalej...wciagnelo mnie...