29.09.09, 12:44
to nie fer. przyszlam tu niewinna. jak dziewica niemal. grzecznie sie pytam co polecacie. i tak od razu na gleboka wode? nie wiem kto ale rormalnie mam ochote zamrodowac za moje nerwy tego co mi supernatural zaproponowal. tak sie nie robi!!!! jakies ostrzezenie by sie przydalo tak? ja do domu jade lasem!!! przez most. co prawda nie jest drewniany, co prawda dopiero rok stoi, co prawda nikt sie na nim nie zabil i z niego nie skoczyl..ale mogl tak?? i nie jestem tez niewiernym facetem..ale moglabym byc tak? lubie jedzic na biwaki lubie kapac sie w jeziorze. teraz mam z tego zrezygnowac?? tak sie nie robi!!!
moolight jest chyba cool. nie moge sie zdecydwac czy mi sie ten facet podoba czy niesuspicious taki slodki czy za slodkisuspicious za to z rozkosza zauwazylam ze gra w nim slodka wampirzyczka z mojego ukochanego underworldsmile trochu naiwny...no ale jeszcze dam mu szanse.
vampire diares- rozczarowujace imho. zwlaszcza w zderzeniu z ksiazka. to ma byc stefano??? i damon??? no i Bonnie na Boha Wszechmocnego nie byla czarna, nie zebym nie lubiala malych slodkich mulatekbig_grin
jak dorwe tego kto mnie zaproponowal supernatural to normalnie bede wyrywac pojedynczo!!!!!wloski z nog i jak dojde do gornych partii ud to bedzie wyl z bolu!!!!
lece ogladac dalej...wciagnelo mnie...
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: wiecie 29.09.09, 12:46
      Ups no to mamy z Glxem przerypane big_grin.
      • pszczolaasia Re: wiecie 29.09.09, 12:52
        nie masz pojecia jak bardzo!! wlasnie pecetowiec mi sie odblokowal i widze ze w
        wannie tez sie kapac nie mozna. pieknie!!! jak bedziecie w gdyni kiedys i
        zobaczycie obdartusa i smierdziucha koltuna i w ogole to wiedzcie ze to wasza
        wina! ide 4ke ogladac...smile
        ..i pomysle jeszcze nad jakimis wymyslnymi torturami...
        • galaxian1 Re: wiecie 29.09.09, 13:18
          pszczolaasia napisała:

> wina! ide 4ke ogladac...smile

To teraz bedziesz sie bala tez latac samolotami ! big_grin

Musze powiedziec, ze "niestety" ale ogladasz wlasnie najgorsze odcinki serialu -
          bo Supernatural zaczyna slabo, a odcinki od 10 w gore to juz 1 klasa.

> ..i pomysle jeszcze nad jakimis wymyslnymi torturami...

Jesli moge cos podpowiedziec, to np. turturowanie Ptasim Mleczkiem albo
          Beczulkami z Likierem - byly by bardzo przerazajace big_grin
      • galaxian1 Re: wiecie 29.09.09, 13:13
        aniuta75 napisała:

> Ups no to mamy z Glxem przerypane big_grin.

No a co, sie Supcio nie podoba ?
        Chyba musiala obejrzec odcinek o robalach big_grin
        • pszczolaasia moge renegocjowac 29.09.09, 13:43
          ewentualnie warunki mojej zemsty...np. wlaczyc do rytualu te beczulki z
          likierem. to byloby dobre posuniecie mysle... ale w zamian za cos. ktory to
          odcinek z robakami??? blagam. nie bede go w ogole odpalac. mam robakofobie.
          brzydze sie tym gownem nieziemsko wiec nie chce nawet tego widziec.
          latac sie bije i zadna sila mnie do samolotu nie wepchnie wiec ten odcinek
          norlamlnie na luzzzie ogladamsmile
          od 10-tej jest gorzej?surprised
          • aniuta75 Re: moge renegocjowac 29.09.09, 13:47
            To nie oglądaj 1x08, bo oprócz robali i tak strasznie durny ten odcinek tongue_out.
            A od 10 to tylko lepiej jest. Więcej - jest zajebiście big_grin.
            • pszczolaasia dziekuje.... 29.09.09, 13:53
              juz go wywalam z plejlisty...smile
          • pszczolaasia Re: moge renegocjowac 29.09.09, 13:50
            ....latac sie boje mialo byc a nie bije. bic to sie moge z myslami i z szanownym
            wspolmalzonkiem o... no nie powiembig_grin
            i mialo byc od 10-tego jak 10tego odcinka a nie 10tej serii
            to z nerw...
            • aniuta75 A, i nie zapomnij... 29.09.09, 13:55
              Przyznać się, który z braci bardziej Ci się podoba suspiciousbig_grin.
              • pszczolaasia Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 14:25
                hmm. mentalnie mi do starszego blizejbig_grin mlody ze zranionym sercem i burza hormonow...enieee za stara jestem. no ale, pomimo starosci, niestety mam paskudne poczcuie humorususpicious
                natomiast jesli chodzi o urode to nadal lubie Eryka z TB (1000 letni Wiking!!!)i (powiedzialabym ex equo) mimo wszystko jestem w jacob teambig_grin nie ma nic lepszego niz banda wysokich goracokrwistych indian latajacyh nago po lesie mogacych uratowac cie przed wszystkim. jak sobie wyobraze te mozliwosci!!!! to malo ktory czlowiek jest mnie w stanie podekscytowacbig_grin
                • aniuta75 Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 14:27
                  Łiii tam, co mnie inni, ja się o Winchesterów pytałam tongue_outtongue_outtongue_out.
                  • pszczolaasia Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 14:35
                    no napisialam ze mentalnie starszy. urodowo to za ladne sa ciacha oba. nie lubie
                    takich sliczniakowbig_grin
                    • galaxian1 Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 15:51
                      A teraz lec na forum Supernaturala i w odpowiednich watkach podopisuj swoje
                      przezycia zwiazane z kazdym odcinkiem!

No i wpisz sie na liste obecnosci smile
                      • kocura78 Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 16:19
                        amen, hihi
                      • pszczolaasia Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 21:01
                        jezu. ja sie wstydze trochebig_grin o ale dobra..pojde...
                • gaudia Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 16:50
                  pszczolaasia napisała:
                  nie ma nic lepszego niz banda wysokich goracokrwistych indian latajacyh nago
                  po lesie
                  mogacych uratowac cie przed wszystkim.

oooo, taaaaaaaak
                  to we wczym ony występują?
                  • sil.wen Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 19:54
                    Taa. to co z tymi Indianami? Jakieś namiary by się przydały, bo obraz wielce
                    kuszący.
                    ---------------------------------
                    "Owls are not what they seem..."
                    • sil.wen Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 19:57
                      To może i ja sobie zacznę to oglądać, skoro aż takie komentarze... Ale z drugiej
                      strony, kurcze, latać lubię, pływać też, ogniska są fajne, do lasu z psem
                      regularnie chadzam, no nie wiem, czy jestem gotowa z tego zrezygnować. I tyle
                      ściągania... czy mój komp to wytrzyma???
                      -------------------------------
                      • aniuta75 Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 20:28
                        Jedyne Indiańce biegające po lesie jakie kojarzę to we Zmierzchu były. Znaczy w
                        dalszych częściach big_grin.

A Ty Sil nie marudź tylko tego Supka ściągaj no!
                        • sil.wen Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 20:36
                          Ale to ma chyba z PIĘĆ sezonów!
                          --------------------------------------
                          • aniuta75 Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 20:38
                            4! Piąty się zaczął dopiero big_grin.
                            • sil.wen Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 20:39
                              Czyli z pół roku ściągania i drugie pół oglądaniabig_grin
                              • aniuta75 Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 20:44
                                E tam pół roku tongue_out. Ja spokojnie przez wakacje oglądnęłam wszystkie 4 sezony.
                                Czasem 1, czasem 2 odcinki smile. No i przecież możesz ściągać i oglądać na bieżąco big_grin.
                                • sil.wen Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 20:52
                                  He he, na bieżąco! Właśnie się staram na bieżąco oglądać to, co już oglądam i
                                  jak na razie mam w zaległościach po jednym Hałsie, Mentaliście, Lie to Me, Flash
                                  Forwardzie i Eurece... Wczoraj obejrzałam początek szóstego sezonu Hałsa i było
                                  BOOOOSKIE!
                                  Do wakacji niestety jeszcze trochę zostało.
                                  Na razie ściągnę sobie pierwsze trzy odcinki Supka i się zobaczy, czy fajne.
                  • pszczolaasia Re: A, i nie zapomnij... 29.09.09, 21:06
                    ony wsytepuja w sadze zmierzchsmile straszie Was przepraszam ale ja sie kocham w
                    tej sadzebig_grin choc goopie toto, slodko-pierdzaco-naiwne ale kurcze...czyta sie
                    zajebiaszczosmile widac kazdy ma taki moment w zyzni swej kiedy takiego slodkiego
                    pierdzenia potrzebuje. a ze ugruntowalo to tylko moje cieple uczucia do
                    wampirow, wikolakow i innych zmeinnoksztaltnych to coz...zyznsmile
                    no i ta banda nagich goracokrwistych czerwonoskorych latajacyh po lesie no.
                    zapewne w filmie beda ubranisad na zwiastunie widzialamsad
                    • sil.wen Re: A, i nie zapomnij... 30.09.09, 00:01
                      Nie no, narobiłaś mi smaka tymi Indianami, ale drugiej części zmierzchu to i za
                      dopłatą nie obejrzę, nawet mając w perspektywie całe gołe plemię hasające po lesie!
                      • pszczolaasia Re: A, i nie zapomnij... 30.09.09, 09:08
                        no nie uwierze! dla golego bys obejrzala...big_grin ja mimo szmiry totalnej obejrze.
                        zeby sie ugruntowac w opinii ze niektorych rzeczy nie powinni nigdy tykac
                        filmowcy. choc pwoiem wam ze najpierw film obejrzalam. tak sobie pomyslalam ze
                        starym moim sznaownym ze nawet nawet. potem mi moja Sis podrzucila knige i
                        utonelam.
    • luczijka Re: wiecie 29.09.09, 23:53
      Tak piknie piszesz o tym Supciu, że chyba wreszcie się skuszę big_grin Aniuta i
      Galaxian mnie zabiją, bo przekonują mnie już od dwóch lat, a ja nic ;P,
      natomiast Ty przekabaciłaś mnie jednym postem wink big_grin Oglądanie zacznę jak zwykle
      od dupy strony czyli od... 10 odcinka suspicious big_grin A jak mi się nie spodoba, to
      najwyżej skończy się tak jak z moim oglądaniem Archiwum X ;P big_grin
      • galaxian1 Re: wiecie 30.09.09, 00:02
        luczijka napisała:

> Oglądanie zacznę jak zwykle od dupy strony czyli od... 10 odcinka

Przeciz wiadomo, ze Lu wystarczy obejrzec jeden odcinek z sezonu 1szego i jeden
        odcinek z sezonu 5tego! A potem powie ze nie oglada bo gupie, bo nie kmini o co
        idzie suspicious tongue_out big_grin
        • luczijka Re: wiecie 30.09.09, 00:16
          galaxian1 napisał:
          > Przeciz wiadomo, ze Lu wystarczy obejrzec jeden odcinek z sezonu 1szego i jeden
          > odcinek z sezonu 5tego! A potem powie ze nie oglada bo gupie, bo nie kmini o co
          > idzie suspicious tongue_out big_grin
          >

Człowieku tą są tylko seriale i naprawdę nie ma tu nic ciężkiego do przyswajania
          big_grin Jak mówię, że czegoś nie oglądam, to dlatego, że mi się nie podobuje i już
          <lol>. Tak jak Tobie Weeds (odpadłaś po obejrzeniu jednego odcinka tongue_out big_grin).
          • gaudia Re: wiecie 30.09.09, 00:59
            Pszczoło, nie rób smaku na własne wizje...tongue_out
            Na Sagę trafiłam przypadkiem, jako chora i wymęczona szukałam ebuków i znalazłam
            Sagę. I byłam w szoku, fatalny język, a właściwie styl, a ja nie mogłam się
            oderwać. Znalazłam nawet ostatni tom, tłumaczony przez dziewczyny z sieci.
            Ledwo skończyłam czytać - a tu film powstaje! Niestety, żenua.
            Nawet efekty specjalne bliskie raczej naszego Wiedźmina, niż Holiłudu. I zero
            klimatu.

Czyli trzeba napisać do stacji hamerykańskich, że jest zapotrzebowanie na serial
            o gorących Indianach, koniecznie gołych i w lesie.
            • sil.wen Re: wiecie 30.09.09, 06:53
              LOL! Koniecznie! Podpisuję taką petycję natychmiast! Tylko żeby nam Apoclypto
              nie podesłalibig_grin
              • ka_thy Re: wiecie 30.09.09, 09:08
                A banda gołych, tańczących, niekoniecznie Indian, w lesie to nie w True Blood była? tongue_out
                • aniuta75 Re: wiecie 30.09.09, 09:09
                  Hihihihi dopóki tylko tańczyli to w sumie nawet zabawnie było, chociaż popatrzeć
                  za bardzo nie było na co tongue_out.
                • pszczolaasia Re: wiecie 30.09.09, 09:17
                  tam to orgia byla! a ci indianie o ktorych mi sie rozchodzi biegaja i szukaja i
                  gonia...slowem zabawa choc innego kalibrubig_grin
            • pszczolaasia Re: wiecie 30.09.09, 09:15
              jak napiszecie petycje to ja ja chetnie podpiszesmile
              a czytalas 12 scie rozdzialow midnight sun? od strony edwarda?
          • galaxian1 Re: wiecie 30.09.09, 09:13
            luczijka napisała:

> Tak jak Tobie Weeds (odpadłaś po obejrzeniu jednego odcinka tongue_out

Ale pamietliwa skubana, no !

Co do Weeds to sie zgadza, po obejrzeniu pilota stwierdzilem "what the fu...k !"
            i przestalem ogladac big_grin
            • luczijka Re: wiecie 30.09.09, 11:44
              galaxian1 napisał:

> luczijka napisała:
              >
              > > Tak jak Tobie Weeds (odpadłaś po obejrzeniu jednego odcinka tongue_out
              >
              > Ale pamietliwa skubana, no !
              >

Oj tak ma się pamięć do takich pierdół big_grin big_grin big_grin
          • pszczolaasia Re: wiecie 30.09.09, 09:13
            a ja tej trawki nie moge znalezc o! musze poszperac glebiej w chomikususpicious
      • pszczolaasia Re: wiecie 30.09.09, 09:12
        a dziekuje za docenienie mojego talenta literackiegosmile no ja jednak poelce po
        kolei. opuszcze napewno ten 8 o robalach i wciaz mysle o tym z wywolywaniem
        duchow. ale po tym neceniu Aniuty i Galaxiana o tym 10-tym to mi sie rece do
        niego trzesa i mam ochote odpalic w domu kompa i poleciec chybcikiem te co mi
        jeszcze wisza do tego 10-tego. no ale ja jestem Pszczola_Stalowe_Nerwy! nie
        zrobie tego!smile
        • aniuta75 Re: wiecie 30.09.09, 09:15
          Pszczoła z Supkiem to jest tak: na początku tylko tak straszno jest, i pić i
          jeść nic przy oglądaniu nie można w obawie przed poplamieniem odzieży big_grin. Potem
          człek się przyzwyczaja i już tak strasznie nie jest. Wiem, bo jednej strachajle
          poleciłam i na początku miała tak samo jak Ty. Teraz tylko jej mówię, czy
          odcinek straszny czy spokojnie może popijać drynia podczas big_grin.
          • pszczolaasia Re: wiecie 30.09.09, 09:19
            czyli nie tarce nadziei ze znormalniejesmile
            • aniuta75 Re: wiecie 30.09.09, 09:20
              No, jeszcze będą z Ciebie ludzie big_grin.
        • galaxian1 Re: wiecie 30.09.09, 17:45
          pszczolaasia napisała:

> opuszcze napewno ten 8 o robalach

Mozesz go kiedys obejrzec jako ciekawostke przyrodnicza, ale w 1 fazie ogladania
          serialu radze ominac - bo mnie ten odcinek prawie zniechecil do ogladania
          serialu wogole! Ledwo co sie zmobilizowalem ogladac dalej big_grin

> i wciaz mysle o tym z wywolywaniem duchow.

Masz na mysli Krwawą Mańkę ?
          A moglas po nim spojrzec w lustro ? big_grin

> ale po tym neceniu Aniuty i Galaxiana o tym 10-tym to mi sie rece do niego trzesa

Nie chodzi o to, ze 10ty odcinek jest jakis zabojczy sam w sobie, ale o to, ze
          od tego odcinka, a wlasciwie to nawet od 9tego Serial robi sie duzo ciekawszy smile

A po 10tym nastepuje 11 o Strachu na Wróbelki - polecam zdecydowanie, jako jeden
          z moich ulubionych odcinków pierwszego sezonu smile yeye
          • pszczolaasia Re: wiecie 01.10.09, 08:46
            spoko moge spogladacsmile po wyjasnieniu tajemnicy to sie od razu uspokoilam.
            jedyne tajemnice jakie mam to przed szanownym maloznkiem ukrywam dosc starannie
            ilosc ulubionych forow na ktorych pisiujebig_grin
            i kurde...nie kumam wciaz czemu zginal tatus? przeca to cora to powiedziala? to
            bylo wyjasnione?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka