aniuta75 Re: The Good Wife 29.09.09, 23:10 Nie, no pytam, bo żem pilota oblukała i tak nawet jakby mi się podobało . Odpowiedz Link
luczijka Re: The Good Wife 29.09.09, 23:29 galaxian1 napisał: > Lepsze od tego ze Slaterem ? Tak jakby lepsze ... Chociaż tego ze Slaterem jeszcze nie widziałam ;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Good Wife 30.09.09, 08:36 galaxian1 napisał: > Lepsze od tego ze Slaterem ? > Wiesz to jest serial prawniczy a ze Slaterem kryminalno-sensacyjny. No pewnie taki w zamyśle miał być . A, że znowu nie wyjszło?? Szkoda. Cuś ten Slater nie ma szczęścia do dobrego serialu. Jest jeszcze opcja, że marnym aktorem jest . A co do Dobrej żony - ten pierwszy odcinek był fajny. Zobaczymy jak dalej pójdzie. O ile to mam ochotę zobaczyć o tyle Slatera już nie koniecznie . Odpowiedz Link
luczijka Re: The Good Wife 29.09.09, 23:36 aniuta75 napisała: > Nie, no pytam, bo żem pilota oblukała i tak nawet jakby mi się podobało . Coś czułam, że to się może spodobać Ja też uważam, że było nie najgorsze Zobaczymy co się z tego urodzi Podoba mi się napięcie pomiędzy "dobrą żoną" i jej "złym mężem". Nota bene złym mężem jest pan Big z "Seksu w wielkim mieście", dobrze go znów w czymś zobaczyć Z kolei złą teściową jest babcia Jen z "Jeziorka Dawsona" (tzw. "Jeziora marzeń" ;P), zawsze lubiłam tą babuszkę Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Good Wife 30.09.09, 07:51 luczijka napisała: > aniuta75 napisała: > > > Nie, no pytam, bo żem pilota oblukała i tak nawet jakby mi się podobało : > D. > > Coś czułam, że to się może spodobać Ja też uważam, że było nie najgorsze > Zobaczymy co się z tego urodzi Podoba mi się napięcie pomiędzy "dobrą żo > ną" i > jej "złym mężem". Nota bene złym mężem jest pan Big z "Seksu w wielkim mieście" > , > dobrze go znów w czymś zobaczyć Z kolei złą teściową jest babcia Jen z > "Jeziorka Dawsona" (tzw. "Jeziora marzeń" ;P), zawsze lubiłam tą babuszkę > No a żoną dobrą gra ta pielęgniarka co w ER Dżordżu Kluneju bliźnięta urodziła . Odpowiedz Link
luczijka Re: The Good Wife 30.09.09, 11:19 aniuta75 napisała: > No a żoną dobrą gra ta pielęgniarka co w ER Dżordżu Kluneju bliźnięta urodziła > . Z wrażenia zapomniałam o tym wspomnieć A kiedy 2 odcinek? (nie mam swojego pierdolnika i dlatego pytam ;P ) Odpowiedz Link
luczijka Re: The Good Wife 29.09.09, 23:28 galaxian1 napisał: > Przecie Lu leci ze wszystkimi nowosciami > A żebyś wiedział o! Nawet za Melrose Place się zabiorę jak przyjdzie odpowiedni czas Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Good Wife 22.10.09, 21:47 Chyba sobie pooglądam dalej. Fajne to . Tym bardziej, że nieurodzaj jest na seriale prawnicze . Odpowiedz Link