14.09.10, 10:05
Czy filmy z u tube mozna sobie sciagnac na kompa a jesli tak, to jak sie za to zabrac ?
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: u tube 14.09.10, 10:25
      lenkaaa napisała:

> Czy filmy z u tube mozna sobie sciagnac na kompa a jesli tak, to jak sie za to
      > zabrac ?

FreeRapid Downloader, tu masz wątka:
      forum.gazeta.pl/forum/w,46427,113579387,113579387,rewelacja_.html
      A jak już naściągasz, to ogłada się FLPlayerem.
      www.dobreprogramy.pl/FLV-Player,Program,Windows,12407.html
      • lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 14:22
        nie no fajnie, ale ja mialam nadzieje, ze mi wytlumaczysz jak krowie na rowie: znajduje filmik na u tube, ktory mnie interesuje i co dalej ? Kopiuje co i gdzie ? Szukam kodu url, czy czegos innego ? Bo w tym linku, ktory mi podajesz napisales, ze to do sciagania z rapid share, megaupload, itd, a tu bedzie u tube.... i w zwizku z tym ja nadal nic nie wiem....
        • galaxian1 Re: u tube 14.09.10, 14:32
          lenkaaa napisała:

> Bo w tym linku, ktory mi podajesz napisales, ze to do sciagania z rapid share, megaupload, itd, a tu bedzie u tube...

Babo, z jutube też ściąga tongue_out
          Wklejasz do tego programu linka z przeglądarki, a on ściąga na dysk.
          Kapota ? big_grin
          • lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 14:46
            hmmm, no dobra, to sprobuje tak jak rzeczesz, chlopie. Jak mi nie wyjdzie, to tu wroce i bede dalej narzekac, ze nie umiem wink
            Dzieki !
            • lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 14:52
              Lo mamo ! Sciagnelam free rapida i wypakowalam i nie umim tego zainstalowac ! aaaaaa ! ratunku, w co klikac, zeby sie zainstalowalo ? widze, ze wsrod tych rozpakowanych jest file dawnloader i co ja mam z nim zrobic ???
              • ka_thy Re: u tube 14.09.10, 14:54
                Kliknac w niego smile Z tego co pamiętam to jego się nie instaluje
                • lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 15:03
                  an error ocurred while starting the application. access is denied tak mi powiedzialo ! beszczelne ustrojstwo !
                  • lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 15:09
                    jeszcze raz sciagnelam i wypakowalam i znowu to samo... ide sobie poplakac w kaciku....
                    • aniuta75 Re: u tube 14.09.10, 15:31
                      Ale co, zainstaliłaś ale nie możesz ściągać tak?
                      Bo jeżeli tak jest to musisz pobrać wsie wtyczki. W pomocy masz "sprawdź aktualizcje wtyczek" i "sprawdź aktualizację" i powinno być oki. Pobierz wszystko co on tam chce i będzie śmigało smile.
                      • lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 15:35
                        nie, no wlasnie nic nie zainstalowalam... sciagnelam tego calego freedapid'a i wypakowalam z winrar i jak klikam na file downloader, to mi mowi, ze access denied .... i utknelam....
                        • galaxian1 Re: u tube 14.09.10, 18:20
                          Bo zapewne Babo, masz Viste albo Windows7, a nie posiadasz uprawnień administratora swojego komputera ? tongue_out big_grin
                          Musisz uruchomić instalację programu z uprawnieniami admina, ale ja nie pamiętam jak, bo sam mam Windę XP tongue_out smile
                          • lenkaaa Re: u tube 15.09.10, 09:49
                            mam XP i jestem administratorem, (sprawdzilam przed chwila w ustawieniach konta) wiec nie rozumiem dlaczego mi odmawia...
                        • aniuta75 Re: u tube 14.09.10, 18:20
                          O_o
                          To nie wiem...
                          A może spróbuj wywalić i zainstalić raz jeszcze?
                          • rodzynia Re: u tube 14.09.10, 20:01
                            można ściągnąć prosto ze strony, wystarczy wkleić adres tam gdzie jest napisane URL i potem się wybiera jakośćsmile: FLV, MP4 - lepiej to drugie, bo to prędzej się odtworzy

keepvid.com/
                            • asiaw73 Re: u tube 14.09.10, 20:44
                              Zamzar jest też bardzo fajny do ściągania i konwertowania plików online. Można sobie np ściągnąć tylko mp3 z filmiku na YT. Link do pobrania wysyła mailem.
                              • lenkaaa Re: u tube 15.09.10, 09:44
                                Asia, a co mam wybrac w drugim kroku, tam, gdzie jest "convert", zebym mogla to obejrzec ? Jak wybieram "avi" to mi mowi, ze nie moze tego zrobic, to co mam wybrac ? Ja odtwarzam zawsze w all player, na niczym innym sie nie znam.
                                • asiaw73 Re: u tube 15.09.10, 19:37
                                  Dobrze, że już udało ci się innym sposobem pobrać bo dopiero tu zajrzałam. Nie wiem co robiłaś nie tak bo ja nie mam żadnego problemu z filmikami z YT. Wybieram zakładkę download videos, potem wklejam link z YT (ten który pokazuje się po kliknięciu na 'udostępnij'), wybieram format avi, w nast. okienko wpisuję mój adres email, convert i potwierdzam wszystkie ustawienia w wyskakującym okienku.
                                  • lenkaaa Re: u tube 15.09.10, 19:56
                                    wlasnie tez nie wiem co zle zrobilam, bo po wybraniu avi mowilo mi, ze nie more tego zrobic... no ale juz innym sposobem osiagnelam swoj cel smile
                            • lenkaaa Re: u tube 15.09.10, 09:45
                              Rodzynia, nie chce mi nic sciagac, jak wklejam, mowi, ze nie ma pliku....
                              • rodzynia Re: u tube 15.09.10, 13:54
                                lenkaaa napisała:

> Rodzynia, nie chce mi nic sciagac, jak wklejam, mowi, ze nie ma pliku....

to ja nie wiem czemu.. u mnie działa bez zarzutu, a próbowałaś z innym linkiem?
                              • luczijka Re: u tube 15.09.10, 14:17
                                lenkaaa napisała:

> Rodzynia, nie chce mi nic sciagac, jak wklejam, mowi, ze nie ma pliku....

Spróbowałam ściągnąć za pomocą tej strony i dostałam komunikat, że muszę zainstalować program Java. Może u Ciebie jest ten sam problem.

Jeśli masz Firefoxa to zainstaluj sobie po prostu specjalny dodatek i będziesz mogła ściągać wideo z jutjuba za pomocą jednego kliknięcia big_grin Ja mam to już od jakiegoś czasu i bardzo sobie chwalę wink

addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/13990/ (to jest ten "mój" wink)

A tu dwa inne, bardzo podobne:

addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/10137/
                                addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/15002/
                                • lenkaaa Re: u tube 15.09.10, 16:21
                                  Lu !!! Ja cie ozloce normalnie !!! Sciagnelam sobie ten dodatek do firefoxa i dziala jak ta lala ! CUDOWNA jestes !!!!!!!!! CMOK !!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • luczijka Re: u tube 15.09.10, 20:13
                                    smile
                                • pszczolaasia o 15.09.10, 20:26
                                  i juz dziala... dziękssmile
                                  a nie ...zainstaluj se, wklep adres i bedzie napewno. a jak nie dziala to ja nie wiem. phi! big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka