lenkaaa 14.09.10, 10:05 Czy filmy z u tube mozna sobie sciagnac na kompa a jesli tak, to jak sie za to zabrac ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: u tube 14.09.10, 10:25 lenkaaa napisała: > Czy filmy z u tube mozna sobie sciagnac na kompa a jesli tak, to jak sie za to > zabrac ? FreeRapid Downloader, tu masz wątka: forum.gazeta.pl/forum/w,46427,113579387,113579387,rewelacja_.html A jak już naściągasz, to ogłada się FLPlayerem. www.dobreprogramy.pl/FLV-Player,Program,Windows,12407.html Odpowiedz Link
lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 14:22 nie no fajnie, ale ja mialam nadzieje, ze mi wytlumaczysz jak krowie na rowie: znajduje filmik na u tube, ktory mnie interesuje i co dalej ? Kopiuje co i gdzie ? Szukam kodu url, czy czegos innego ? Bo w tym linku, ktory mi podajesz napisales, ze to do sciagania z rapid share, megaupload, itd, a tu bedzie u tube.... i w zwizku z tym ja nadal nic nie wiem.... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: u tube 14.09.10, 14:32 lenkaaa napisała: > Bo w tym linku, ktory mi podajesz napisales, ze to do sciagania z rapid share, megaupload, itd, a tu bedzie u tube... Babo, z jutube też ściąga Wklejasz do tego programu linka z przeglądarki, a on ściąga na dysk. Kapota ? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 14:46 hmmm, no dobra, to sprobuje tak jak rzeczesz, chlopie. Jak mi nie wyjdzie, to tu wroce i bede dalej narzekac, ze nie umiem Dzieki ! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 14:52 Lo mamo ! Sciagnelam free rapida i wypakowalam i nie umim tego zainstalowac ! aaaaaa ! ratunku, w co klikac, zeby sie zainstalowalo ? widze, ze wsrod tych rozpakowanych jest file dawnloader i co ja mam z nim zrobic ??? Odpowiedz Link
ka_thy Re: u tube 14.09.10, 14:54 Kliknac w niego Z tego co pamiętam to jego się nie instaluje Odpowiedz Link
lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 15:03 an error ocurred while starting the application. access is denied tak mi powiedzialo ! beszczelne ustrojstwo ! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 15:09 jeszcze raz sciagnelam i wypakowalam i znowu to samo... ide sobie poplakac w kaciku.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: u tube 14.09.10, 15:31 Ale co, zainstaliłaś ale nie możesz ściągać tak? Bo jeżeli tak jest to musisz pobrać wsie wtyczki. W pomocy masz "sprawdź aktualizcje wtyczek" i "sprawdź aktualizację" i powinno być oki. Pobierz wszystko co on tam chce i będzie śmigało . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: u tube 14.09.10, 15:35 nie, no wlasnie nic nie zainstalowalam... sciagnelam tego calego freedapid'a i wypakowalam z winrar i jak klikam na file downloader, to mi mowi, ze access denied .... i utknelam.... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: u tube 14.09.10, 18:20 Bo zapewne Babo, masz Viste albo Windows7, a nie posiadasz uprawnień administratora swojego komputera ? Musisz uruchomić instalację programu z uprawnieniami admina, ale ja nie pamiętam jak, bo sam mam Windę XP Odpowiedz Link
lenkaaa Re: u tube 15.09.10, 09:49 mam XP i jestem administratorem, (sprawdzilam przed chwila w ustawieniach konta) wiec nie rozumiem dlaczego mi odmawia... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: u tube 14.09.10, 18:20 O_o To nie wiem... A może spróbuj wywalić i zainstalić raz jeszcze? Odpowiedz Link
rodzynia Re: u tube 14.09.10, 20:01 można ściągnąć prosto ze strony, wystarczy wkleić adres tam gdzie jest napisane URL i potem się wybiera jakość: FLV, MP4 - lepiej to drugie, bo to prędzej się odtworzy keepvid.com/ Odpowiedz Link
asiaw73 Re: u tube 14.09.10, 20:44 Zamzar jest też bardzo fajny do ściągania i konwertowania plików online. Można sobie np ściągnąć tylko mp3 z filmiku na YT. Link do pobrania wysyła mailem. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: u tube 15.09.10, 09:44 Asia, a co mam wybrac w drugim kroku, tam, gdzie jest "convert", zebym mogla to obejrzec ? Jak wybieram "avi" to mi mowi, ze nie moze tego zrobic, to co mam wybrac ? Ja odtwarzam zawsze w all player, na niczym innym sie nie znam. Odpowiedz Link
asiaw73 Re: u tube 15.09.10, 19:37 Dobrze, że już udało ci się innym sposobem pobrać bo dopiero tu zajrzałam. Nie wiem co robiłaś nie tak bo ja nie mam żadnego problemu z filmikami z YT. Wybieram zakładkę download videos, potem wklejam link z YT (ten który pokazuje się po kliknięciu na 'udostępnij'), wybieram format avi, w nast. okienko wpisuję mój adres email, convert i potwierdzam wszystkie ustawienia w wyskakującym okienku. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: u tube 15.09.10, 19:56 wlasnie tez nie wiem co zle zrobilam, bo po wybraniu avi mowilo mi, ze nie more tego zrobic... no ale juz innym sposobem osiagnelam swoj cel Odpowiedz Link
lenkaaa Re: u tube 15.09.10, 09:45 Rodzynia, nie chce mi nic sciagac, jak wklejam, mowi, ze nie ma pliku.... Odpowiedz Link
rodzynia Re: u tube 15.09.10, 13:54 lenkaaa napisała: > Rodzynia, nie chce mi nic sciagac, jak wklejam, mowi, ze nie ma pliku.... to ja nie wiem czemu.. u mnie działa bez zarzutu, a próbowałaś z innym linkiem? Odpowiedz Link
luczijka Re: u tube 15.09.10, 14:17 lenkaaa napisała: > Rodzynia, nie chce mi nic sciagac, jak wklejam, mowi, ze nie ma pliku.... Spróbowałam ściągnąć za pomocą tej strony i dostałam komunikat, że muszę zainstalować program Java. Może u Ciebie jest ten sam problem. Jeśli masz Firefoxa to zainstaluj sobie po prostu specjalny dodatek i będziesz mogła ściągać wideo z jutjuba za pomocą jednego kliknięcia Ja mam to już od jakiegoś czasu i bardzo sobie chwalę addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/13990/ (to jest ten "mój" ) A tu dwa inne, bardzo podobne: addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/10137/ addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/15002/ Odpowiedz Link
lenkaaa Re: u tube 15.09.10, 16:21 Lu !!! Ja cie ozloce normalnie !!! Sciagnelam sobie ten dodatek do firefoxa i dziala jak ta lala ! CUDOWNA jestes !!!!!!!!! CMOK !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia o 15.09.10, 20:26 i juz dziala... dzięks a nie ...zainstaluj se, wklep adres i bedzie napewno. a jak nie dziala to ja nie wiem. phi! Odpowiedz Link