11.10.11, 11:44
To że fajny juz pisałam smile Ale rozjeżdżają mi się napisy do drugiego odcinka, a ciagłe ich ustawianie psuje przyjemność oglądania. Mam więc pytanie do Glx (albo kogo innego) czy ma lepsze napisy? Albo lepszą wersję filmu? Tak żeby to do siebie pasowało?
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: Pan Am 11.10.11, 13:21
      Masz pierwszą zwaloną wersje napisów, pobierz od nowa z N24 i git smile
      • ka_thy Re: Pan Am 11.10.11, 13:53
        O widzisz, nie wpadłam na to, że mam stare napisy. Sprawdziłam tylko wersję, uznałam że mam to samo i ... wzięłam się za oglądanie Downton Abbey big_grin

Dzięki smile
        • galaxian1 Re: Pan Am 11.10.11, 13:59
          Ja od razu opieprzyłem tłumacza, że napisy nie pasowały i po chwili wrzucił dobre.
          Widać Ty zdążyłaś się załapać jeszcze na wersję uwaloną big_grin
          • ka_thy Re: Pan Am 11.10.11, 14:48
            Jak to dobrze, że jesteś taki czujny smile
        • thorgalla Re: Pan Am 11.10.11, 19:12
          >>wzięłam się za oglądanie Downton Abbey
          Gdzie oglądasz?Ja nie mogę nigdzie znaleźć oprócz osiołka.
          • ka_thy Re: Pan Am 11.10.11, 20:05
            Biorę z wypożyczalni. Bieżący sezon, bo pierwszy nie wiem czy jeszcze jest dostępny.
    • ka_thy 7 09.11.11, 09:49
      No i łza się w oku zakręciła...

Uwielbiam ten serial. smile
      • galaxian1 Re: 7 09.11.11, 11:30
        Ja mam w plery 3 odcinki, to sobie obejrzę na raz 5, 6 i 7 smile
        Ale będzie uczta smile
        • ilekobietamalat Re: 7 09.11.11, 18:16
          bylam tak nakrecona na final downton,ze zupelnie zpomnialam o pan am;D ide nadrobicbig_grin
    • galaxian1 8 22.11.11, 15:32
      Ale bajeczka smile
      Takie ckliwe i niewiarygodne historie to tylko w amerykańskich serialach big_grin
      Moim zdaniem przegięli z tym odcinkiem.
      • ka_thy Re: 8 22.11.11, 19:51
        Oj przegięli, przegięli. Łącznie z końcową sceną suspicious
        • galaxian1 Re: 8 22.11.11, 20:02
          ka_thy napisała:

> Oj przegięli, przegięli. Łącznie z końcową sceną suspicious

Nawet nikogo porządnie nie opieprzyli, tylko wszystko takie cacy smile
          Idiotyzmów nie chce mi się wyliczać, aby było ich tyle, co we wszystkich poprzednich odcinkach razem wziętych smile)) Oby kolejny odcinek był mądrzejszy.
    • galaxian1 cancel ? 30.11.11, 20:32
      Szykuje się kasacja serialu, ma być tylko 14 odcinków i piach.
      "kochane" ABC big_grin
      • aniuta75 Re: cancel ? 30.11.11, 20:35
        No właśnie na popcornerze czytałam
        • ilekobietamalat Re: cancel ? 30.11.11, 20:57
          no sirjesli? a tak sie kurde fajnie ogladalo.

popcornera nie czytam,bo jakis sie zrobil,nieczytalnywink ale widze ze przez to jestem w tyle;P
          • aniuta75 Re: cancel ? 30.11.11, 22:06
            No ja tam w teksty tyż za bardzo nie wnikam tongue_out. Po tytułach lecę przeważnie no i w głosowaniach biorę udział big_grin.
    • ka_thy Re: Pan Am 14.02.12, 19:53
      Ogląda to ktoś jeszcze? Bo muszę wnieść zastrzeżenia dotyczące ostatniego 13-go odcinka. Jest jakiś nie na miejscu, zupełnie od czapy. Skąd Nico? Skąd Ginny - myślałam, że to zamknięte wątki. W poprzednim odcinku Laura znalazła swoje zdjęcia w galerii a w tym dopiero dała się sfotografować big_grin. Komuś chyba się coś pomieszało - nie lubię takich przetasowań. Nie lubię jak się mnie robi głupka - że niby nikt nie zauważy?
      • ilekobietamalat Re: Pan Am 14.02.12, 20:16
        no wlasnie tez nie bardzo zalapalam.. ale rozumiem ze w zwiazku z tym ze koncowka 12 byla przelomowa, to moze zrobili jakiegos flaszbaka, zeby niekore watki rozwinac w 14? w ogole nie wiem, moze ja nie zrozumialam polowy i cos mnie ominalo?
        5 razy sprawdzalam czy oby napewno dobry odcinek ogladambig_grin
        • ka_thy Re: Pan Am 14.02.12, 22:57
          > 5 razy sprawdzalam czy oby napewno dobry odcinek ogladambig_grin

Hehe, też tak miałam big_grin

A znalazłam na epguides taki wykaz odcinków:

13 1-13 PA-107 12/Feb/12 Romance Languages [Recap]
          14 1-14 PA-114 19/Feb/12 1964

Czyli (jeśli coś z tego rozumiesz tongue_out) wynika, że odcinek 13 miał być siódmy. Bez sensu. Wrr...
          • galaxian1 Re: Pan Am 14.02.12, 23:59
            ka_thy napisała:

> Czyli (jeśli coś z tego rozumiesz tongue_out) wynika, że odcinek 13 miał być siódmy. Be
            > z sensu. Wrr...

Nie jest źle big_grin
            W 2 sezonie Frindża pokazali odcinek z 1 sezonu, opisany oczywiście jako drugi sezon big_grin
            • ilekobietamalat Re: Pan Am 15.02.12, 14:23
              no tyle ze we frindzu sa tez sprawy kazda inna dla kazdego odcinka. a w pan am to jednak wszystko jest o nich .. i takie wklepanie odcinka z innej bajki doprowadza do szalenstwawink)
              • galaxian1 Re: Pan Am 15.02.12, 17:14
                ilekobietamalat napisała:

> no tyle ze we frindzu sa tez sprawy kazda inna dla kazdego odcinka.

A właśnie nie! Bo były postacie, które utłukli w pierwszym sezonie big_grin
                I tu nagle zonk - skąd on się wziął, o co kaman ? big_grin hehe
                • ilekobietamalat Re: Pan Am 15.02.12, 17:56
                  ojtamojtam,ale we frindzu takie jazdy to wiesz, mozna powiedziec ze specjalnie;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka