20.10.11, 08:25
Glx widziales 4-ke? nonosmile sie zapowiada big_grin
mi jakos tak wyjakowo podszedl ten serial...w sumie wiadomo bylo od poczatku ze sie stanie to co sie stalo na samiuskim koncu- znajac tendencje wszystkich ludzi na swiecie do dobrych zakonczen- choc oczywiscie mogl byc precedens..ale tak jest chyba lepiej nawet. mlody zrobil co mogl zeby "uratowac" swiat hehe... jeny czemu to tylko raz w tygodniu leci??
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: the fades 20.10.11, 11:16
      Ja dopiero po 3cim odcinki, bo czekam na literki.
      Serial jest świetny, zupełnie inny klimat niż produkcji z hameryki - nie jest taki "wygładzony", ugrzeczniony, perfekcyjny... może bardziej chaotyczny, ale przez to nieprzewidywalny.
      A scena ze "skrzydłami" czaderska big_grin
      • pszczolaasia Re: the fades 20.10.11, 11:35
        noo ja mma juz literki na 4-ty.. nie masz? mogie ci podeslac. aniutce wysylalam przed chwila.
        • aniuta75 Re: the fades 20.10.11, 11:40
          Bierz Glx, dobre literki są smile. Bo na te z n24 to nie wiadomo jak długo będziesz czekał suspicious.
          • galaxian1 Re: the fades 20.10.11, 12:04
            Jeśli dobre to poproszę smile
            To jednak Aniuta nadal oglądasz? A nie podobało się...
            • pszczolaasia Re: the fades 20.10.11, 12:05
              poszlo.
              i wez na razie nie naciskaj niech oglada. potem sie pomscimy i ponabijamy z niej...
              big_grin
              • aniuta75 Re: the fades 20.10.11, 12:09
                A spadajcie tongue_outtongue_outtongue_out.

Wkurza mnie parę rzeczy, no ale trudno. Pooglądam se trochę jeszcze suspicious.
    • pszczolaasia Re: the fades 25.10.11, 14:18
      maja nastepne suby? bo ja mam ino jeszcze nie sparwdzone. w razie jakby chcieeli to dawac znac...
      • aniuta75 Re: the fades 25.10.11, 14:32
        Dawaj na wszelki wypadek big_grin.
        • pszczolaasia Re: the fades 25.10.11, 14:57
          poszlo
          • aniuta75 Re: the fades 25.10.11, 15:00
            Sękju big_grin
          • aniuta75 ejjjj 25.10.11, 21:24

A co mnie jakieś .srt przysłałaś? suspiciousbig_grin
            • pszczolaasia Re: ejjjj 25.10.11, 22:32
              no ale ze co...dziala. ino se trza jako uni cos tam zaisac... zara ci wysle. tez .srt. nie amrudz ale z polskimi znakami. troche musialam pokombinowac zanim odkrylam ocokama. ale tero sa juz gites.
              w kazdym razie ja juz 5-tke cyknelam i nie powiem..sie dziejebig_grin
              ciekawe co bedzie dalej <zaciera rece> smile
              czrany jak zwykle ma fartabig_grin normalnie oskar czy tam emmy dla czarnego!!!
              • aniuta75 Re: ejjjj 25.10.11, 22:41
                Tja odtwarza jakieś znaczki robaczki big_grin.
                • aniuta75 Re: ejjjj 25.10.11, 22:42
                  No, te drugie dobrze ale kurcze srt? big_grin
                  • pszczolaasia Re: ejjjj 25.10.11, 22:43
                    ta. srt. nie marudz nowink nie wsio musi byc.txtsmile branockismile
                • pszczolaasia Re: ejjjj 25.10.11, 22:42
                  no juz nie marudz mas zna krzynce poprawione. sprawdzaj szybko. jak nie to jutro ci wysle...
                  • galaxian1 Re: ejjjj 26.10.11, 09:51
                    Mnie też dawać napisiki ! smile
                    a jak są srt to sobie przerobię na txt i git big_grin
                    • pszczolaasia Re: ejjjj 26.10.11, 10:30
                      no chyba zeby aniutka bo ja w domu mam naparwione srt-ywink mnie srty nie wadza. chodza tak samo jak txt ino te pierwsze byly rormalnie prawie w robaczkowym aramejskim. musialam se w innym unicode je zapsiac czy jakos tak...
    • aniuta75 Re: the fades 26.10.11, 10:59
      Wysłałam Glxowi. Nie wiem czy poprawione czy nie, bo tyle mi ich wysłałaś, że się pogubiłam big_grin.
      • galaxian1 Re: the fades 26.10.11, 11:51
        A odcinek już obejrzany ?
        Bo poprzedni mnie nieco wynudził, leżenie w szpitalu zdecydowanie smętne było.
        • pszczolaasia Re: the fades 26.10.11, 12:00
          obejrzanywink tu sie dla odmiany troche dziejesmile
          cytuje:
          w kazdym razie ja juz 5-tke cyknelam i nie powiem..sie dziejebig_grin
          ciekawe co bedzie dalej <zaciera rece> wink
          czarny jak zwykle ma "farta" big_grin normalnie oskar czy tam emmy dla czarnego!!!
          • galaxian1 Re: the fades 26.10.11, 12:02
            Sękju za napisy, robaków nie ma, więc wersja jest OK smile
            To dziś wieczorkiem seansik.
    • galaxian1 Re: the fades 28.10.11, 15:25
      Jak będą napisy, to proszę wrzucać smile
      • pszczolaasia Re: the fades 28.10.11, 21:47
        poszly do waswink
        • galaxian1 Re: the fades 28.10.11, 21:51
          Och dziekuju, niechaj Bozia w tłustych wynagrodzi ! wink big_grin
          No to co - dziś seansik?
          • pszczolaasia Re: the fades 28.10.11, 23:41
            mozesz sie smiac lub nie ale never tego sama nie ogadambig_grin w znaczeniu ze mam za bogata wyobraznie i spac bym nie mgola po tym. jutro chlop bedzie doma i bedzie mnie pod reka siedzial zebym w kluczowych momentach mogla za reke scisnac lub krzyknac och misiu!big_grin
            filmow o duchach nie gladam never sama. chocby byly za moja maskotke z dziecinstwa przebrane. ide once obejrzec teraz. mam plana i bede sie go trzymacsmile
            a Ty juz po? smile
            • galaxian1 Re: the fades 28.10.11, 23:57
              Nie mów, że wampirskie pamietniki też musisz oglądać z chłopem, bo z ekranu wyskoczy Damon big_grin
              • pszczolaasia Re: the fades 29.10.11, 00:29
                big_grin nie. dajmona sama ogladamsuspicious jak i eryka wikingabig_grin
        • aniuta75 Re: the fades 28.10.11, 23:38
          dziękuju kiss
          • pszczolaasia Re: the fades 28.10.11, 23:42
            nie no naparwde maj plezersmile prezeca nie raz od ciebie cos tam dostalamwink przynajmniej jakos sie mogie odwdzieczycsmile
    • aniuta75 Re: the fades 28.10.11, 23:37
      Ja się chciałam podpytać czy wiadomo ile będzie odcinków?
      • galaxian1 Re: the fades 28.10.11, 23:58
        Znając brytoli to 6 do 8. Nie znam serialu brytyjskiego co by miał 13 czy 22 odcinki na sezon.
        • aniuta75 Re: the fades 29.10.11, 00:01
          A Ty po 6tym juz jesteś? Była na końcu zapowiedź następnego? suspicious
          No, chyba że nie oglądasz do końca big_grin.
          • galaxian1 Re: the fades 29.10.11, 00:06
            Nie, dopiero po 5tym. Oglądałem właśnie Grimma.
            To pewnie będzie 8 odcinków.

A co do brytoli - to oni Paradoxa scancelowali?
            • lenkaaa Re: the fades 29.10.11, 13:23
              galaxian1 napisał:

>
              > A co do brytoli - to oni Paradoxa scancelowali?
              >
              >

Tak, Paradox dostal cancela.
          • galaxian1 Re: the fades 29.10.11, 01:27
            aniuta75 napisała:

> A Ty po 6tym juz jesteś? Była na końcu zapowiedź następnego? suspicious
            > No, chyba że nie oglądasz do końca big_grin.

Prawdę mówiąc to ten odcinek był durny.
            A u mnie zapowiedzi nie było.
          • galaxian1 Re: the fades 29.10.11, 01:30
            Haha, zdaje się że to był ostatni odcinek smile
            A znając brytoli - to drugiego sezonu może nie być, bo oni niekoniecznie muszą zakończyć serial happy endem. Bleeee, nie podoba mi się takie zakończenie, motyla noga! tongue_out
            • aniuta75 Re: the fades 29.10.11, 20:19
              A mnie się podoba smile.
            • pszczolaasia Re: the fades 31.10.11, 18:02
              czemu ci sie nie podoba??
              zabojczo wk...wk...urzajace zakonczenieindifferent czyli znajac brytoli tak to sie skonczy i juz?
              nie no..tak sie nie robi!!!!!
              no tyle ze czarny ejst na poziomiewink
              nie no i co..kurde.
              • galaxian1 Re: the fades 31.10.11, 19:33
                pszczolaasia napisała:

> nie no i co..kurde.

No i koniec wink
                Z punktu widzenia wszystkich odcinków - to jednak serial był bez sensu tongue_out
                Chłopaczek sprowadził apokalipsę, bo... "nie jest zabójcą". Genialne big_grin
                Spodziewałem się dużo więcej.
                • pszczolaasia Re: the fades 31.10.11, 20:51
                  widzialam juz taki film. nazywal sie unthinkable z samuelem l. jacksonem. tam etz uratowali mniejsze dobro na rzecz wieszego. konkretnie 2 dzieci uratowali przed torturami. nie chcialabym podejmwoac takiego wyborutongue_out to raz.
                  dwa.
                  pamietam taka dyskusje to na lolumie o filmie nostalgia aniola. i my dziewczyny "plakalysmy' ze rodizcie dziewczyny sie never nie dowiedza co sie z ich dzieckiem stalo. bo sqrwiel zginal ale nie po sprawiedliwosci z rak ojca najlepiej albo strozow prawa ino w zasadzie ..przypadkiem. i byl taki jeden Glx ktoren sie z nas nasmiewal, normlanie lachy darl ze smeichu, ze baby som gupie bo im sie zawsze amerikan happi ending marzy. a teraz glx marudzi ze tu jednak nie am happi ending big_grin
                  to ja nie kumam Glxasmile
                  a tak na powaznie...no dobra polpowaznie..to ja nie wiem czy na jego miejscu nie zrobilabym tego samego. tak szcerze mowiac on chcial w sumei dobrze. ino powienien przewidziec ze juz raz myslal ze zrobi dobrze a wyszlo jak wyszlo... mial zlego doradce. angelics dali dupy zasadniczo.
                  no chialabym zeby byl drugi sezon. ciekawam czy sie czarny z siostra hajtnie a przynajmniej sie przelecabig_grin
                  • galaxian1 Re: the fades 31.10.11, 23:06
                    Nie kumata psioła ! tongue_out
                    Bo ja liczyłem, że serial się dopiero rozkręca, że to co było w tych kilku odcinkach, to dopiero początek! A tu się serial skończył big_grin Liczyłem na więcej, dostałem mało. Poza tym ostatnie odcinki już nie były takie ciekawe jak pierwsze. A zachowanie chłopaczka jako męczennika też nie idzie w parzę z moją logiką rozumowania - bo zamiast bronić rodzinę i przyjaciół, to postępował jak idiota. Gdzieś w połowie serialu coś się popsuło, scenariusz siada.
                    • pszczolaasia Re: the fades 02.11.11, 08:49
                      co do jednego sie zgodzewink liczylam na wiecej odcinkow...bylo malo!!!
                      odcinki koncowe tak samo mi sie podobaly jak i pierwsze.. generalnie mi sie podobal serial szkoda ze taki krotki..ale skoro mowicie ze brytole tak maja...to co zrobicsad
                      • aniuta75 Re: the fades 02.11.11, 10:41
                        No, mogliby jeszcze ze dwa dać wink. To by tak w sam raz było. A teraz nie wiadomo czy jest na co czekać czy nie tongue_out.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka