yvi1 02.12.11, 07:24 na dobry poczatek Witam w bardzo cieply ,niezimowy piatek! Syn otworzyl dzis juz drugie adwentowe okienko.Swieta ida,a ja w tym roku juz mam kupione wszystkie prezenty.Pobilam swoj rekord Milego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: KAWA w piatek 02.12.11, 07:51 z mojej strony herbata, bo po kawie to bym juz usnela ja prezentow w ogole nie mam jeszcze (a u mnie wszystkie to musi byc reczna robota:/) ale za to zjadlam juz pol kalendarza adwentowego) cos mi sie w koncu od zycia nalezy Odpowiedz Link
yvi1 Re: KAWA w piatek 02.12.11, 08:54 Ja w sumie kawy tez nie pije,to z goscinnosci Uwielbiam za to zielona i biala herbate. Ja kalendarza nie jadlam,za to caly wczoraj otworzylam,bo to byl taki z bizuteria.I to byl ten prezent dla mnie. Nareszcie mam moja bransoletke z beat`s und charms Syn i maz patrzyli sie bardzo sceptycznie i z nagana Odpowiedz Link
thorgalla Re: KAWA w piatek 02.12.11, 10:52 Ja już po kawusi. Tak wygląda mój kalendarz adwentowy. Mam nadzieję,że panowie się bardziej rozbiorą w miarę otwierania okienek. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: KAWA w piatek 02.12.11, 11:21 Buuuu a ja nie mam takioch fajowych kalendarzy. Może to i dobrze, bo bym wszystkie czekoladki na raz zeżarła . Dzisiaj serialowo bida. Dobrze, że Bonesy chociaż są . Miłego dzienia . Aaaa ja jestem kawosz okrutny - 4-5 kaw dziennie . Herbatka z doskoku i to tylko owocowe przeróżne. A ostatnio z racji przeziębienia rumianek. (BTW czy rumianek można przedawkowac? ) Odpowiedz Link
yvi1 Re: KAWA w piatek 02.12.11, 12:47 Rumianek mozna przedwawkowac.W zanaczeniu takim,ze rumianek wysusza sluzuwke,blone sluzowa.Oczywiscie nie jedna dwie,trzy szklanki. Ale nawet tu jest zasada,co za duzo to niezdrowo.W miedzyczasie moze mietowa albo jakas inna zielona herbate? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: KAWA w piatek 02.12.11, 13:58 eeee.... troche mnie wstrzachlo daj znac jak tam ich..bielizna... Odpowiedz Link