Dodaj do ulubionych

TB 5 sezon

13.06.12, 08:27
i co? nikt nie ogladal?
powiem Wam tak.
ponizej sa spojlery.
ostrzegam.

ten skrot na pocztaku szczerze mowiac strasznie mnie zmieszal bo w ogole praktycznie zeszly sezon chyba przelecial mi jakos tak...nie wiem.nie pamietam co tam w ogole bylobig_grin a to streszczenie wygladalo nawet zachecajaco. ale chyba sobie 4-ki nie powtorze.
tradycyjnie:
- wkurza mnie maksymalnie suki
- sprzatajacy eryk- mraubig_grin
- eryczek w tym kontenerze - mrau mraubig_grin
- watek jasona i jess mnie nudzi...
- no i wrocil russel -chyba- zajebioza!
ciekawe czy tara bedzie chciala ich utluc za to co zrobili...
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat spojlery jesli ktos nie widzial 1odcinka 13.06.12, 09:39
      sirjesli, wtf?!
      mnie sie to w ogole nie podobalo. tara wampir? pogielo narod. i kto to jest ten iryujacy koles co przyjechal do tego no, boszz jak on sie nazywabig_grin no tego z broda z baru;>

fajne rzeczy:
      russel powrot i newlin(czy jak mu tam bylo) jako gejwamp;> mam nadzieje ze wroci;D

jess mnie wkruza ogolnie, i mi wszystko psuje;>

mam nadzieje ze eryczka+sooki troche bedzie w tym sezonie..
      • pszczolaasia Re: spojlery spojlery spojlery 13.06.12, 10:23
        ten z broda to terry belleflour czy jak sie to pisze. a ten Greys Anatomy to jego koles z wietanmu chyba? takz rozumialamsmile
        no gejwamp rulezbig_grin
        wiesz. ja sie juz nie nastwiam ze ogladam ksiazke.
        bo jak bym sie nastwiala to po pierwszym odcinku pierwszej serii powinnam sie odstrzelic po wygladzie suki.
        nie wiem jak oni zamierzaja poleciec chyba 10ty czy 11 tom jak przyjechal stworca eryka z mlodym kniaziewiczem? biorac pod uwage co robiaz ksiazkami to w sumie..po co sie pytambig_grin
        ogladam to dla eryka i chce zobaczyc quinna. bo jak nie zrobia quina to sie wqrwie... choc w sumeit o od pierwszej serii mowie ze ciagle mnie cos wqrwia a dalej ogladamtongue_out bezndzieja ze mnie...ja chce zobaczyc quina ja chce zobaczyc wojne wrozek i clauda i che zobaczyc dermota czy demrota czy jak on sie tam nazywal. chce zobaczyc wojne stada , chce zobaczyc sandre, chce zobaczyc zlot wampirow i barrego. ja che to wszytsko zobaczyc. a bella -rezyser-bym najchetniej udusila ....
        i znowu sie wkurzylam choc obiecalam sobie ze sie nie wkurze! i bde spokojna...
        • ilekobietamalat Re: spojlery spojlery spojlery 13.06.12, 10:33
          no nawet jak zrobia quina(a watpie) to pewnie bedzie i tak kiepskiuncertain tak samo jak alcide, no ladny ten ten jest,ale jakos mi sie nie widzi jako alcid wcale a w ogolesuspicious

o wlasnie w grejsch on byl;> ten od terrego, ale kurdna, kombinuja jakies dziadostwa, i on nie z wietnamy tylko z iraku chybawink

generalnie t trudno mi rozdzielic ksiazke od serialu.. bo w ksiazce bylo mimo wszstko jakos mniej mrocznie;D a tutrobia jakis kurna przerost formy nad trescia..
          i tesknie za bubbawink)
          • pszczolaasia Re: spojlery spojlery spojlery 13.06.12, 12:31
            tara bedzie bubbasad
            w ksiazce byli w wietnamie. terry byl przeca starszy mial kole 60-tki. w tutaj wisz musi z ruda krecic.
            ja juz chyba postaram sie machnac reka..po co sie wkurzac...i tak nic to nie da.
            alcide skiazkowy byl macz macz lepszejszy. ten jest moze sliczny ale jakis taki.. no nie wiem. nie chce powiedziec bezplciowy. taki np. khal drogo- te same gabaryty ale khalowi to bym warkocze godiznami zaplatala a temu jakos brody nie mam ochoty...
    • aniuta75 Re: TB 5 sezon 13.06.12, 10:36
      Nie czytam co piszecie, ale chciałam tylko napisać, że jakoś nie mogę się zabrać za to...
      • ilekobietamalat Re: TB 5 sezon 13.06.12, 10:39
        tez nie moglam.
        generalnie to tak mi sie zrobilo z niektorymi serialami ze nie moglam sie za nie zabrac.. taki dexter, jak juz zaczne to najchetniej bym zobacyzla caly sezon za jednym zamachem.. ale zaczac, dzieki bogu juz od roku nie moge;>
        californication to samo.. wiem ze dobre, wiem ze lubie,ale nie moge sie zmusic do wlaczenia pierwszego odcinka sezonu i potem tak lezy rok, dwawink)

tb wlaczylam z milosci do eryczkawink
        • pszczolaasia Re: TB 5 sezon 13.06.12, 12:32
          amenwink
    • aniuta75 Re: TB 5 sezon 15.06.12, 23:34
      To już po. I kurcze... Jakoś tak... Nie wiem, chyba nie mam już serce do tego serialu. Ale pooglądam no.
      • pszczolaasia pyknelam wczoraj 2, 3 26.06.12, 08:25
        i tak.
        fajny episod Pam i Eryka- wspominkowy. tyle ze kuzwa!!!!!!!! w ksiazce bylo fajniej prosciej a nie...Pam burdelmama??? swiat sie konczy.
        jestem zaskoczona ze sa rodzice debbie. wow!
        tara wkur...wkurzajaca jak zawsze. suki wqrwiajaca jak zawsze. ja chce zeby wrocil do lafayetta hesus!
        jakos tak...jak pisze aniuta nie mam serca. ale bede oglkadac od czaus do czasu. z tego co widze to sie skonczyl the killing to se szarpne caly sezonik..
        • pszczolaasia Re: pyknelam wczoraj 2, 3 26.06.12, 08:29
          a i tak jeszcze ogladajac te dwa odcinki i supcio mi sie jakos tak- ta lilithtongue_outbig_grin i ten aktor co torturowal Billa. on byl kim w supciu bo nie moge sobie przypomniec za diabla! wiem ze go dean torturowal...
          no onomajus ze saprtacusa!
          to juz mamy w tb kolege z GA kolege z Supcia i kolege ze Spartacusa. kto nastepny?big_grin
          • aniuta75 Re: pyknelam wczoraj 2, 3 26.06.12, 22:53
            Aaa ten co go torturował to był kolejnym wcieleniem YED czyli Azazela, co był się znęcał nad Deanem w piekiełku smile. A potem Dean mu się pięknym za nadobne pod patronatem Castiela odwdzięczył big_grin. Ranyyyy chyba se walnę powtórkę Supka big_grin.
            • ilekobietamalat Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 08:41
              a z czego moge znac jeszcze tego co torturowal? bo napewno nie z supka.. suspicious a tez nie moglam sobie przypomniec gdzie go widzialam..
              • aniuta75 Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 09:25
                A prosz www.filmweb.pl/person/Christopher+Heyerdahl-62462 smile
                • pszczolaasia Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 10:53
                  no przeciez ze Marek w zmierzchu! <wali sie w glowe> no i w supku (dzieki Aniutka- widzialam ze jakis przyjaciel z piekla)!!! a ten hell on whels to fajny?
            • aniuta75 Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 09:26
              Kurna pomyliło mie się - nie Azazel tylko Alister no smile.
              • pszczolaasia Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 10:54
                big_grin uff Alister. wlasnie se usiluje na syzbko przypomniec gdzie tam azazel bylbig_grin
                • aniuta75 Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 11:09
                  Azazel to YED.
                  Alaister to ten co się był znęcał w piekiełku nad Deanem a potem Dean od niego nauki pobierał i mógł się odpłacić big_grin.

A się mnie pomylili bo oni obydwa na "A" big_grin.
                  • ilekobietamalat Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 11:43
                    ach on szweda w hell on weels gral!big_grin
                    fenomenalny czlowiek, naprawde potrafi byc strasznybig_grin i ma superowy glosbig_grin
                    • aniuta75 Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 12:05
                      No głos ma mmmmm, tylko ta fizis... suspicioustongue_out
                    • pszczolaasia Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 12:50
                      no ba. a ten hell to dobry???
                      • ilekobietamalat Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 12:58
                        ja hell on wheels uwielbiam, i czekam niecierpliwie na drigi sezon. mialm moze wzloty i upadki ale w ogolnym rozrachunku jest superwink no i nawet moj kuba go oglada (a kuba jest wybredny,ze wszystkiego co zaczal to ogladamy razem tylko gre i hell).
                        warto sobie zobaczyc, nawet jak sie nie lubi klimatow westernowych smile
                  • pszczolaasia Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 12:49
                    wiesz jakos nie zanotowal ze zoltooki to azazel. serio serio. ale ty jestes moim autorytetem w sparwach supkasmile
                    • aniuta75 Re: pyknelam wczoraj 2, 3 27.06.12, 13:30
                      Jej, aż się zarumieniłam smile.
    • galaxian1 po 3ch... 02.07.12, 11:00
      Jestem po 3 odcinkach i... jakoś mi się nie podoba.
      Zwłaszcza wątek polityczny to jakaś nuda... poza fajnymi torturkami i panią z pokazującą cycki smile
      Ogólnie nudzą mnie wątki polityczne, bo nie po to oglądam serial o wampirach !
      Poza tym już zaczynają mi się mieszać te różne frakcje wampirów, kto rządzi i o co im właściwie chodzi.

A w miasteczku... też niewiele fajnego się dzieje.
      Wątek Sama nudny jak od samego początku, więc do tego już przywykłem.
      Suki to właściwie nie wiem co tam robi, jakby jej nie było, to bym nawet nie zauważył big_grin
      A wątki Jessici, Jasona, szeryfa... to tylko zapychacze czasu.
      No i Tara, ale ile to już oglądałem "problemów" wampira-noworodka, nie tylko w tym serialu, ale w kilku innych. Nic nowego tu też nie będzie.
    • pszczolaasia 4 odcinek 05.07.12, 11:57
      nmo wiec. nawet nawet.
      choc koncowka mnie zamiotla pod dywan. boje sie, bardzo sie boje. ze oni zrezygnuja z quina. a jak to zrobia to nie bede tego kuzwa ogladac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      never!!!!!!!!!!!!!!ever!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • aniuta75 Re: 4 odcinek 06.07.12, 23:26
        Kurcze a ja z taką uwagą oglądam, że nie pamiętam kto uwolnił Russela big_grin.

A quin to kto?

Jesooo chyba za mało piwa wypiłam, bo coś ciężko trybię big_grin.
        • ilekobietamalat Re: 4 odcinek 07.07.12, 08:20
          quinn w ksiazce byl:

a to juz wiemy kto uwolnil russela? bo ja przy ogladaniu gotuje i sprzatam wiec tez chyba mi umknelo;>
          • yvi1 Re: 4 odcinek 07.07.12, 11:36
            Quinn???
            Tak wogole to nie za bardzo fajna ta Staffel.
            Eric i Bill razem i Sookie z Alcid,no nie wiem....
            • galaxian1 Re: 4 odcinek 10.07.12, 11:31
              No właśnie, zasadnicza sprawa - KTO UWOLNIŁ RUSSELA ? big_grin
              Też nie wiem ! hahaha
    • pszczolaasia Re: TB 5 sezon 13.07.12, 08:56
      no to juz chyba wiemy kto uwolnil russela . jakas kobitka. jakos tak dziwnie nie stawiam na siostre eryka tylko ta druga. jak jej tam.
      no. fajny odcinek. nie powiem.
      ten sezon na razie zapowiada sie na lepszy niz poprzedni. na razie...
      tyle ze nie moge. jak zrobia ze wampiry zabily ich rodzicow to sie znowuy wkurze!
      • yvi1 Re: TB 5 sezon 16.07.12, 22:23
        No ,my tez obstawiamy ta druga po Guardian,nie Nore.Tylko Tara mnie nieustająco wpienia,nic nie pomogło,ze jest wampirem...
        A i mało Laffayeta jest.
        Za to dużo wiecej Alcida smile,przynajmniej jest na co popatrzeć.
      • pszczolaasia 5x6 17.07.12, 21:45
        no wiecie powtorze sie ale ten sezon jak na razie jest chyba najlepszysuspicious
        juz sie ucieszylam ze queen bedziesad buu...
        russel wymiata!
        • galaxian1 Re: 5x6 06.08.12, 15:00
          A komu się podobało wilkołacze fiku-miku ? smile
          Bo nikt nic nie pisze big_grin
          • agamasia Re: 5x6 29.08.12, 12:12
            Podobało się wilkołacze fiku- miku smile
    • galaxian1 FINITO ! 28.08.12, 23:58
      No weźta, nikt finała nie oblookał ?!
      Ale się działo, oj działo, a końcówka... WTF ?!!!
      • aniuta75 Re: FINITO ! 29.08.12, 09:47
        No poczekaj! Musiałam zaległości odrobić, więc dziś finał smile.
      • ilekobietamalat Re: FINITO ! 29.08.12, 10:00
        dzialo sie? no proszz, nic sie nie dzialo. ale caly sezon byl dla mnie w sumie troche nudny..
        a final mial dluzyzny, jak final moze miec dluzyny?! zwykle sie dzieje tyle ze czlowiek boi sie mrygnac, a tu zdazylam sobe zrobic nawet herbate nie zatrzyymujac odcinka.. ale fakt, na koniec totalne WTF..
        • galaxian1 Re: FINITO ! 29.08.12, 11:49
          Działo się - w porównaniu z innymi odcinkami. Bo w tamtych to nic się nie działo smile

Nie wiem po co w serialu był wątek z tym dymem - kompletna zapchajdziura.
          I wilkołaki też nie mają sensu, jedyny ich problem przez cały sezon, to kto będzie szefem watahy. I każdy dobrze wie, kto tym szefem zostanie big_grin Po co taki wątek, czemu on służy ? smile
          Poza zapychania czasu antenowego oczywiście.

A co to końcówki, to już wiem kto to - Billith ! big_grin wink tongue_out suspicious
          • agamasia Re: FINITO ! 29.08.12, 12:11
            Billith smile niezłe

W finale fajny był:
            Duet Tara - Pam,
            Jason strzelający do wampirów, ciekawe, czy rodzice będą teraz mu towarzyszyć zawsze i wszędzie?
            Sam zabijający wampirzycę muchą,
            Poród wróżki!!! Ciekawe co teraz zrobi Andy big_grin
            • aniuta75 Re: FINITO ! 30.08.12, 09:56
              Bardzo mi sie finał podobał!
              Andy rulez big_grinbig_grinbig_grin.
              • pszczolaasia Re: FINITO ! 31.08.12, 09:24
                jak se tak czlowiek w kompletnym oderwaniu od knigi obejrzy to calkiem niezly ten sezon byl... musialam sie 5 lat przyzwyczajacbig_grin
                no dobra podobalo mi sie!
                beda dalsze sezony?
                • yvi1 Re: FINITO ! 03.09.12, 17:13
                  No nie wiem,po obejrzeniu taki niedosmaczek zostal.
                  Bilith,smile ok,ale jakos nie musze wiedziec co dalej...
                  Lafayett jakis taki niewykorzystany
                  Eric,jakis za szlachetny
                  Jedynie Andy i czworaczki mi sie spodobaly jestem ciekawa co dalej.
                  Rozwydrzony sie czlowiek robi smile...
                  • galaxian1 Re: FINITO ! 09.09.12, 22:47
                    yvi1 napisała:

> Lafayett jakis taki niewykorzystany

Zmarnowali Lafajeta w tym sezonie.
                    Zresztą również uważam że też Tarę można było lepiej pokazać.
                    Jason też mniej ciekawy niż w poprzednich sezonach.

W serialu jest za dużo postaci i wątków, niektóre kompletnie zbędne, jak wilkołaki (w tym sezonie) czy wątek z dymem. Po co to było ???

> Eric,jakis za szlachetny

To prawda, wolałem go jako Bedgaja.
                    Za to znowu Billu do roli Bedgaja nie pasuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka