piegucha 20.02.14, 22:21 W tv juz od 2 tyg namietnie reklamuja www.youtube.com/watch?v=4rJRXzDUnM4 Kto czeka? Ja bardzo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegucha Re: Bates Motel 2 20.02.14, 22:21 Aaaa, zapomnialam o najwazniejszym! Wraca 3 marca u mnie, czyli 4 marca u Was! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Bates Motel 2 21.02.14, 09:49 A ja już niewiele pamiętam! Będzie tak jak z Banszi, że oglądam oglądam i "o co kurde kaman!" Pamiętam tylko że Normanek załatwił panią "wróżkę" nauczycielkę I tyle pamiętam Odpowiedz Link
magdakingaklara Re: Bates Motel 2 21.02.14, 20:44 Ja czekam, czekam Ps. Aniuta weź Ty lepiej nadrób Homelanda co Odpowiedz Link
sil.wen Re: Bates Motel 2 22.02.14, 13:20 > Pamiętam tylko że Normanek załatwił panią "wróżkę" nauczycielkę I tyle pamiętam Ło masz, ja nawet o tym zapomniałam. Mam nadzieję, że zrobią ładny previously on BM! Teraz sobie robię szybkie przypomnienie całego GoT, bo też niedługo wraca, i chyba dopiero po tym, jak obejrzałam wszystkie trzy sezony pod rząd to zakumałam wszystkie kto jest kim z kim gdzie i dlaczego, bo była z tym bida. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Bates Motel 2 22.02.14, 14:03 Jesooo jaką wróżkę???? > Mam nadzieję, że zrobią ładny previously on BM! Koniecznie!! > Teraz sobie robię szybkie przypomnienie całego GoT, bo też niedługo wraca, i ch > yba dopiero po tym, jak obejrzałam wszystkie trzy sezony pod rząd to zakumałam > wszystkie kto jest kim z kim gdzie i dlaczego, bo była z tym bida. Całe szczęście mam za sobą podwójna lekturę wszystkich tomów to coś tam mi w głowie zostało . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Bates Motel 2 22.02.14, 16:04 aniuta75 napisała: > Jesooo jaką wróżkę???? Wróżka Niebieska, o ile mnie pamięć nie myli Odpowiedz Link
piegucha Re: 1 06.03.14, 06:02 A ja nie. Mnie sie podobalo. Taki klimat ma te serial i albo sie podoba albo nie. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 1 06.03.14, 09:30 Mnie się podobało i zdecydowanie było za mało i za krótko. Choć wiadomo, jakiegoś "łał" to nie było. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 1 07.03.14, 18:32 Ale mnie się podoba BM, tylko do niego trzeba się odpowiednio nastawić. To nie jest serial typu Castle, co go można z biegu sobie oglądnąć . Odpowiedz Link
galaxian1 1, 2, 3, 4... nuda ! 26.03.14, 23:09 Po 4 odcinkach stwierdzam, że nuda ! W zasadzie to nic się nie dzieje, namnożyli wątków pobocznych, a tak naprawdę żaden nie jest ciekawy i nic konkretnego się nie wydarzyło. A to już prawie połowa sezonu! I zanim coś się wydarzy (czyli zapewne Normanek kogoś zaciuka!) to będzie finał sezonu. 2 sezon dużo gorszy od jedynki, nawet nie ma co porównywać, rozczarowanie. Odpowiedz Link
mendosita Re: 1, 2, 3, 4... nuda ! 10.04.14, 11:08 Obejrzałam hurtem sezon 1 i 5 odcinków drugiego i faktycznie ten drugi nieco słabszy, czy nuda taka zupełna to nie wiem, nadal mi się podoba. Drażni mnie ten wątek przyjaciółki Normy (nie wiem po co go wprowadzili, chyba tylko po to, żeby Norma mogła poznać tego barona narkotykowego z jachtu). I ta nowa znajoma Normana też nie wiem po co jest, no i oczywiście leci na niego, jak wszystkie laski w tym serialu, bo on taki super jest,nie? Odpowiedz Link
piegucha Re: 1, 2, 3, 4... nuda ! 11.04.14, 17:29 Dla mnie to nie jest taka wielka nuda, mnie sie podoba, bo ja sie zawsze nastawiam, ze to taki spokojniejszy serial. Glx mnie pewnie zaraz ochrzani, ale nie wiem ile bylo odcinkow w tv do tej pory, po prostu nie pokazuja ktory to odcinek a sprawdzac mi sie nie chce. Ale Norman ma juz kolejnego trupa na sumieniu i jak widac juz sie personalizuje z Matka, a nie myslalam, ze to tak szybko nastapi. No i rzeczywiscie, nie rozumiem skad ma takie powodzenie u wszystkich (przeciez nie tlko kolezanki, ale i nauczycielka na niego polcialy), bo jak dla mnie jest obrzydliwy Jednak Norman Hitcha to byl prawdziwy przystojniak Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 1, 2, 3, 4... nuda ! 13.04.14, 23:47 piegucha napisała: > No i rzeczywiscie, nie rozumiem skad ma takie powodzenie u wszystkich (przeciez > nie tlko kolezanki, ale i nauczycielka na niego polcialy), bo jak dla mnie jes > t obrzydliwy Jednak Norman Hitcha to byl prawdziwy przystojniak Dokładnie tak, na półgłówka on się świetnie nadaje, ale na pewno nie na macho Laski, zwłaszcza w tym wieku, nie cierpią pierdołowatych mamisynków. Imponuje im dojrzałość i samodzielność. Wątek Normanka macho jest idiotyczny. Odpowiedz Link
sil.wen Re: 1, 2, 3, 4... nuda ! 18.04.14, 12:27 Przecież to oczywista oczywistosć, że laski w każdym wieku lecą do psychopatów jak ćmy do lampy, nawet jak psychopata ma powierzchownosć mało przekonywującą. Mam kilka koleżanek potwierdzających ten trend One pewnie podswiadomie wyczuwają te feromony i temu lecą na Normanka. My nie wyczuwamy, bo przez ekran nie czuć Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 1, 2, 3, 4... nuda ! 19.04.14, 14:08 No cóż facet.interia.pl/ciekawostki/news-kobiety-kochaja-seryjnych-mordercow,nId,446446 To się nawet jakoś nazywa fachowo, jakaś "...filia"... ale nie pamiętam nazwy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 1, 2, 3, 4... nuda ! 07.05.14, 08:22 nekrofilia psychopata to emocjonalny trup wiec slowo nekrofilia pasuje jak ulal Odpowiedz Link
piegucha final 06.05.14, 22:02 I po finale. Calkiem spokojny, choc widze, ze juz tradycja sie robi. Szeryf znowu sprzata i mowi, jaka bedzie wersja zdarzen Oj, chyba szeryfa z calego serialu najbardziej lubie. Serial przedluzyli na 3 sezon jakby ktos sie pytal Odpowiedz Link