Dodaj do ulubionych

soa ostatni sezon...

11.09.14, 08:28
czekamy na napisy.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: soa ostatni sezon... 11.09.14, 10:13
      Ale optymistycznie proszę a nie jakoś tak, jakby to schabowy z ziemniakami był big_grin.
      • pszczolaasia Re: soa ostatni sezon... 11.09.14, 10:25
        nie wiem czy moze byc optymistycznego w tym ze nie zobacze wiecej chibsa i jaxa i juisa. to ostatni raz! i venus oczywiscie...rpzeciez jak moglam zapomniec o venus!
        https://seriale-asd.pl/upload_files/venus.jpg
        • aniuta75 Re: soa ostatni sezon... 11.09.14, 11:45
          big_grinbig_grinbig_grin

Venus cudna big_grin.

A optymistycznie, bo dany nam jest jeszcze ten sezon. Nie skończyło sie na poprzednim smile.
          • yvi1 Re: soa ostatni sezon... 11.09.14, 18:14
            Pierwszy odcinek zaliczony.
            Nienawidze Gemmy ...
            Kurde z jednej strony dobrze,ze koncza na " szczycie", z drugiej strony bede plakac.
            Moj ukochany Nero,Ciocia Venus,zwariowany Tigg,przystojny i wredny Juice .....
            A Jax ( nie ,jego nie zaluje ) smile,smile,smile
            • pszczolaasia Re: soa ostatni sezon... 12.09.14, 22:21
              juz zapomnialam jak mnie ten serial wkurwial.
              jezu jaki ten jax jest durny...
              durny jak konstrukcjia cepa.
              mial pamietniki ojca. wiedzial e gemmie nie mozna ufac...
              ja pierdziele...
              juz zapomnialam ze mnie to WQRWIALO!!!!!!!!!!!!
              bedzie mi al durnego i naiwnego nero i chibsa. reszty juz nie.
              • aniuta75 Re: soa ostatni sezon... 14.09.14, 19:30
                Moim marzeniem jest, aby Jax na sam koniec wpakował mamuśce kulkę w ten durny pusty łeb!
                • pszczolaasia Re: soa ostatni sezon... 15.09.14, 12:32
                  i sobie. uwolni swiat od niebezpiecznych glupcow jakim sie stal.
                  lubilam go zawsze ale teraz mnie wnerwia...i nie podoba mi sie kim sie stal. o!
                  • yvi1 Re: soa ostatni sezon... 15.09.14, 14:10
                    Zawsze naiwnie myslalam,ze to bedzie taka rola gdzie on faktycznie bedzie sie staral byc taki jak jego ojciec.
                    A teraz juz nie ma na to najmniejszych szans.Tary nie ma,dzieci go tylko minimalnie interesuja.Zaslepiony jest mamuska,jest gorszy niz Clay.
                    Wszystko inne oprocz zastrzelenia Gemmy i samobojstwo bedzie bardzo niewiarygodne.
                    I za duzo przemocy bylo w ostatnich odcinkach...
                    • pszczolaasia Re: soa ostatni sezon... 15.09.14, 14:19
                      podpisuje sie.
                      tez myslalam ze moze mu sie uda i uwazam ze tara jako jedyna bylaby go w stanie wyciagnac z tego bagna.
                      w sumie to se mysle teraz ze jak ktos zyczliwy wreszcie poinformuje tego durnia kim tak nparwde jest jego mamuska to bedzie w stanie stac sie kims podobnym do ojca. mam nadzieje. choc watpie. msyle ze wsio zmeirza do tragicznego konca. w kazdymr azie na pewno zrobi to wrazenie!
    • aniuta75 Re: soa ostatni sezon... 22.09.14, 22:48
      Weźta mi przypomnijta co ten durnowaty Dżus zrobił, że tak się cyka wszystkich???
      Jax wqurwiający niepomiernie!
      • pszczolaasia Re: soa ostatni sezon... 23.09.14, 10:07
        po pierwsze primo wygadal nerowi ze udusil tego tam jego kuzyna syna na poczatku poprzedniego sezonu a jax sie wyparl tego. zasadniczo troche pomagal clayowi zamiast stac za jaxem no i ten tego zastzrelil policjanta ktoren mogl wydac gemme jaxowi a co zrobila gemmna to pamietasz?smile
        ja sie zastanawiam co on kerwa kombinuje. on chce rozpieprzyc klub w ogole? tego nie bralam pod uwagesurprised
        • aniuta75 Re: soa ostatni sezon... 23.09.14, 11:11
          No ale Syny nie wiedzą, że to on zastrzelił szeryfa i że wie, że to Gem zabiła Tarę. To musiało być coś jeszcze, coś w ostatnim sezonie, ino nie pamiętam co, że tak nagle się chować zaczął i portkami trząść. Bo że on najsłabszym ogniwem wśród wsiech Synów jest to wiadomo od początku...
          On chyba nico nie kombinuje. Gupi zwyczajnie jest i tyle.
          • pszczolaasia Re: soa ostatni sezon... 23.09.14, 11:50
            on sie generalnie zalamal w sumie po tym , pamietasz, jak go gliny wzieli na szpiona zmienili szantazujac go tym ze ma rodzine z porto riko czy innych nie wiem jak to nazwac nie chce mowic brudasow bo to nie o o kaman. pamietasz? i od tego czasu bylo z nim kiepsko. najpierw sie chcial powiesic zeby nie szpionowac potem byl czlowiekiem claya bo jax mu juz nie zaufal. a unserowi powiedzial stare rzeczy bo co mial mu powiedziec. prawde? no taki glupi to on nie jest. mysle ze wtedy to by go sam unser zastrzelil.
            a jesli chodzi o ta cala sytuacje to mysle ze gemma go wjebie. on bedzie ZAWSZE slabym ogniwem.
    • pszczolaasia Re: soa ostatni sezon... 25.09.14, 21:43
      Tak se mysle ze skoro umarla tara to jax nie czuje juz zadnych zobowiazan wobec swiata bo wraz z nia zginelo cale jego dobro czy jak to tam nazwac. Nawt dzieci nie sa go w stanie utrzymac na jakimkolowiek kursie. W sumie to mozna poweiedziec ze ohciec jest ich najgorszym potworem,) jedna ktora sie cieszy to gemma. Bo stal sie tym czym chciala zeby sie stal. Nie wiem co mam o tym sezonie myslec... serio. Az sie zle patrzy. Pani szeryf z chibsem...big_grin fajne. Ale czuje tu jakis myk i haczyk. Ale fajnie sie oglada wymiane ran i orderowbig_grin
      • yvi1 Re: soa ostatni sezon... 25.09.14, 22:03
        Zaczal od tego,ze wzial dzialke dragow i zastrzelil jednego z Synow,to wywolalo rozne komplikacje.Przyznal sie do wszystkiego Jaxsowi i on to wykorzystal,ale mu nie wybaczyl.
        No i deprecyjny byl juz zawsze.Sprzymierzyl sie z Gemma,bo spanikowal.Za zabicie i szpiegowanie swoich to chyba tylko go smierc czeka.Choc to nielogiczne,bo jak sie chcial sam wieszac...
        Juicy oczywiscie.
    • pszczolaasia 5 09.10.14, 21:49
      ja tam sie przyznaje. w pewnym momencie wstalam z wyrka i zaczelam wrzeszcec wiadomo co do jiuca. kto ogladal ten wie co wrzeszczalam.
      bez krepacji sie przyznaje.
      darlam sie.
      bo chcialam zeby top zrobil ale nie zrobi tego pewno gupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      a nero te jest durny! choc pobudki ma dobre nie powiem...
      a wiecie ze ma byc prequel o tym jak klub powstal?
      • pszczolaasia nikt nie oglada? 6. 16.10.14, 22:05
        no..uncertain
        • ona_007 Re: nikt nie oglada? 6. 17.10.14, 22:39
          6 jeszcze nie widziałam - jestem jeden do tyłu ... ale aż się boje wink
          nie przypuszczałam że Juice się tak rozkręci ! i tez chcialam żeby kilim kiler smile
          • pszczolaasia Re: nikt nie oglada? 6. 20.10.14, 08:37
            to pogadamy po 6-stce. zobaczysz co odp...waliłuncertain
    • pszczolaasia 7 23.10.14, 09:10
      ewrybady efrejd Dżemmabig_grin
      troche sie posmialam normalnie na tym odcinku...wink
      • ona_007 8 30.10.14, 10:40
        Jak widać sporo spraw przerosło Jaxa, że tak powiem poczatek końca .
        A Bobby'iego szkoda ...
        • yvi1 Re: 8 31.10.14, 06:21
          Tak naprawde to Sutter przerosl jego wlasny scenariusz.Wyglada mi to na szybko,szybko byle do konca.
          Szkoda,bo fajnie sie ogladalo ale ten sezon jest slaby i tylko slaby.
          • pszczolaasia Re: 8 31.10.14, 10:13
            zgadzam sie w sumie. ostatni odcinek wial nuda. mam nadzieje ze to byla cisza przed burza...
    • pszczolaasia 9-ty 07.11.14, 08:32
      jesli to mialo byc zaskoczenie to sie nie udalo. nie powiem ze mi nie zla...ale nalezalo sie tego spodziewac.
      zaskoczeniem byla smierc tary, claya, ojca opiego. megakurwa zaskoczeniem byla smeirc opiego- do dzis sie nie moge z nia pogodzic...
      ale to nie bylo zaskoczeniem niestetysad
      abel zaciuka babcie?
      bede bral cie...
      w aucie...
      cie...
      eche...
      big_grin
      • pszczolaasia Re: 9-ty 07.11.14, 08:33
        ze mi nie żal mialo byc...
    • pszczolaasia Re: soa ostatni sezon... 12.11.14, 23:54
      noooo to mnie ten odcinke rzucil na podlogebig_grin
      • pszczolaasia Re: soa ostatni sezon... 20.11.14, 10:17
        w tym odcinku leze caly czas na podlodze. do teraz nie moge wstac.
        tekst Juica:
        Gemma knows every truth behind every lie inside every secret. She's the gatekeeper-
        Gemma zna każdą prawdę każdego kłamstwa wewnątrz każdej tajemnicy. Jest strażnikiem.
        po prostu.... po prostu.... mistrzostwo. podsumowanie 7 sezonow.
        a Unser mnie z jednej strony zachwyca a z drugiej wkurwia nmiemilosiernie z tym altaniemze wszystkim do Gemmy. choc w cichosci ducha mam nadzieje ze chcial ja sprawdzic i sprowokowac.
        drugi piekny tekst z odcinka tym razem Unsera: Oh, if you gave a shit about Tara, maybe you'd spend a little less time being a thug and little more time being a dad... ono ludzie.ostatni odcinek bedzie slodko pierdzacy.
        i wtedy sie zastrzele.
        • ona_007 Re: soa ostatni sezon... 21.11.14, 23:01
          To ile ma być - 13 odcinków ?

Bardzo dobry odcinek- rewelacyjny aktorsko - Nero podczas rozmowy telefonicznej i po niej po prostu mnie zwalił. Zawsze wiedziałam że to dobry aktor smile
          Nawet Jax pokazał coś wiecej niż tylko wsciekłośc smile
          Unser wg mnie nic nie sprawdza - jest po prostu wierny Gemmie jak pies ...
          TylkoWendy mnie wnerwia wiecznie skrzywioną miną
          • pszczolaasia Re: soa ostatni sezon... 22.11.14, 12:50
            13wink
            no Nero... po prostu szapo ba.
            szapo ba!
            i mam jeszcze cien nadziei na to ze unser zmadrzal. cien szansy.
    • pszczolaasia 12 spojlerow pelno 04.12.14, 08:34
      i co tero?
      wkurzajacy odcinek. to dupczenie na koncu...ok ale po co?
      jax zrobil co mamusia chciala.
      choc sie o to modlilam do poczatku jestem na niego wqrwiona. mogl posluchac unsera. mogl go posluchac. bardziej by ja ukaral. ciekawe kim jest ta kobieta. ta hipiska. od poczatku sie kolo nich kreci.
      czy kogos interesuje co sie stanie z jaxem?
      mnie nie. sorry ale juz nie.
      juice. moj slodki juice. piekne to bylo jesli mozna to tak okreslic. sam wybral rodzaj i czas. szkoda go.
      szkoda ze jax jest taki glupi i nie potrafil go wykorzystac. przeciez juice zrobilby dla niego wszystko.
      • yvi1 Re: 12 spojlerow pelno 05.12.14, 11:12
        Jakos mnie ta syt. Gemma /Jax nie zadowolilasad
        Glupi Jax,mogl posluchac Unser...
        Ta hipiska to zawsze zapowiedzia jest jakis duzych wydarzen.Smierc Opi itd.Pojawia sie jakby zwiastun nieszczesc/smierci.
        Jak ja juz chce zeby to sie skonczylo a jednoczesnie wiem,ze bedzie mi zal opuscic Charming.
        • ona_007 Re: 12 spojlerow pelno 05.12.14, 19:22
          Matko jedyna ... Która hipiska ?
          Zupełnie nie kojarzę ...

Zdecydowanie wybrali najłatwiejsze wyjście. Jax sie "zemścił" , Gemma ma spokój wieczny ,a Unser - mówiłam że wierny jak pies ? Ha !
          Jesli skończy się samobójstwem Jaxa - po tatusiu - to bedzie to najbardziej przewidywalny i rozczarowywujący koniec serialu ever. Nawet powiedziałabym nudny .

Żal Juica - odszedł z godnością . Nero nadal świetnie .
    • pszczolaasia final... 11.12.14, 08:29
      final.
      final final final
      final
      caly odcinek fajny kurcze.
      fajny no.
      ale koncowka. ja pierdziele jak jezus poswiecajacy sie za narody.
      moze maly abel ma szanse z cpunka i nero. moze.
      • yvi1 Re: final... 11.12.14, 23:44
        A mi sie wlasnie koncowka podobala.Sam sobie wybral jak i gdzie.Caly odcinek fajny.Oczywiscie byly juz lepsze zakonczenia roznych serii,ale Sutter sie niezle sprawil
        Juz jestem ciekawa na jego nowa serie.
        Chlip,chlip..
        Zegnaj Charming,zegnaj Venus,Nero,Juicy,Opi i .....
        No dobra,zegnaj Jaxsmile
    • aniuta75 Re: soa ostatni sezon... 30.12.14, 17:21
      Gdyby nie to, że to ostatni sezon to bym w połowie dała sobie spokój całkiemtongue_out, a tak to tylko przerwę miałam po 3 odcinkach. No straszne nuuuudyyy. I ten Jax co to w dupie ma swoje dzieci i nawet nie pogada czy coś. Przejdzie, pogmera po głowie i tyle. To już pozostali więcej uczucia dla nich mieli. Z niego taki ojciec jak z koziej dupy trąba o tongue_out.
      Jeszcze dwa odcinki mi zostały...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka