yvi1 27.02.15, 08:43 Wiadomo GA,pozatym fajny jest Night Shift no i odkrylam Saving Hope. Jakies jeszcze? Jak pracowalam w szpitalu to sie na nie patrzylam bo mialam to live. Teraz mi tego brakuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Seriale o lekarzach 27.02.15, 08:59 Ja zostałam tylko przy GA. Night Shift zobaczyłam 1 sezon ale jakoś do 2 mnie nie ciągnie. Saving Hope chyba za dużo musiałabym odrabiać i nie chce mi się . Jest jakiś nowy, chyba 2 dni temu był 1x01 w sieci, ale zabij mnie, nie pamiętam tytułu, dość znany aktor afroamerykański tam gra. Niestety z racji braku planowanego tłumaczenia dałam se na luz. Bo jeden medyczny to jakoś tak... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Seriale o lekarzach 27.02.15, 15:25 byly jeszcze dwa z mamie gummer, ale oba skasowali (a oba uwazalam za fajna rozrywke). jeden to byli chirurdzy w tropikach, a drugi to po prosto chirurdzy kolejna odslona) Odpowiedz Link
piegucha Re: Seriale o lekarzach 27.02.15, 15:44 Saving Hope jest super! Joel, czyli nasz Elijah z Originalsow wymiatal we wszystkich sezonach. A teraz po finale ostatniej serii to nie wiem co to bedzie? Innych medycznych nie ogladam. Kiedys ogladalam Mob Doctor, ale skasowali po jednym sezonie. Fajnie sie zapowiadal, ale przynajmniej na szybko go zakonczyli. Aaaa, no i Rush byl ciekawy jako ciemniejsza wersja Royal Pains. Ale nie wiem czy bedzie kolejny sezon? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Seriale o lekarzach 02.03.15, 17:19 Może... Szpital na peryferiach ? he hehe Odpowiedz Link
zlosliwiec.zlosliwiec Re: Seriale o lekarzach 02.03.15, 17:27 'Chirurgowie', zobacz koniecznie! Scrubs to przy tym małe miki. Odpowiedz Link
margushka Re: Seriale o lekarzach 13.03.15, 13:38 Prywatna Praktyka - nie jest taki wciągający, jak Chirurdzy,m ale ogląda się w porządku. Poza tym nowy serial (był dopiero jeden sezon) - The Knick. Bardzo mi przypadł go gustu, głównie ze względu na ciekawe medyczne rozwiązania, bo serial opowiada o chirurgach z początku XX wieku i próby przeprowadzenia cesarskiego cięcia albo rekonstrukcja nosa są fascynujące. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Seriale o lekarzach 13.03.15, 22:54 The Knick niestety mnie nie wciagnal. Private P. tez nie ,nie lubie Allison . Za to ktos wreszcie zaczal Royal Pains sezon 6 tlumaczyc. Takze na razie mam co ogladac. Acha i zaczela Dr. Housa macac. Dziekuje za wszysrkie podpowiedzi. Odpowiedz Link