10.08.15, 15:23
Pilot juz jest choc premiera dopiero 21 wrzesnia.
Kobieta budzi sie w torbie na Times Square, cale cialo ma pokryte w tatuazach i nic nie pamieta. Na plecach ma wytatuowane nazwisko agenta FBI.

Mnie sie pilot podobal i jestem ciekawa jak dalej rozwina watek.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Blindspot 12.08.15, 22:41
      Mnie też się podoba smile. Na bank będę oglądała smile.
      • sil.wen Re: Blindspot 13.08.15, 00:03
        Fajny pilot. Ciekawe, w którym odcinku laska postanowi udać się na taką laserową operację jak Majki z PB i sobie te tatuaże usunie wszystkie na raz.
        • aniuta75 Re: Blindspot 13.08.15, 09:55
          big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • piegucha Re: Blindspot 06.10.15, 13:47
            Drugi odcinek wydawal sie slabszy, ale po 3 rosnie mi apetyt na kolejnesmile
            Oj, dopiero niedawno zobaczylam Prison do konca i bylam w szoku tym ekspresowym usunieciem tatuazybig_grin
            • aniuta75 Re: Blindspot 07.10.15, 21:43
              Jakby w trzecim odcinku znowu była scena, jak pani Jane Doe walczy na klatce schodowej z jakimś zbirem to bym rzuciła ten serial w cholerę. No bo ile można? tongue_out
              Fakt, blisko było, bo walczyła w jakiejś kanciapie szpitalnej i tylko dlatego daję jej jeszcze szansę big_grin.
              • sil.wen Re: Blindspot 08.10.15, 20:43
                Mnie kompletnie nie podchodzi ten ich bezpłciowy team - szefowa tragiczna, a oni sami w trójkę jakoś zupełnie bez żadnej chemii. Jane/Taylor OK, może ich jeszcze rozrusza.
                • piegucha Re: Blindspot 08.10.15, 21:02
                  A co ma byc jakas chemia miedzy kolezenstwem z podworka? Tu chyba bardziej siostrzane-braterskie stosunki beda. I bardzo dobrze, bo to juz meczace, ze w kazdym serialu para glownych bohaterow musi skonczyc na slubnym kobiercu.
    • lenkaaa Blindspot 2 15.09.16, 14:17
      Drugi sezon sie zaczal ! A ja jeszcze pierwszego nie zaczelam.... Ale maja tempo !
      • piegucha Re: Blindspot 2 16.09.16, 13:23
        To raczej jakie Ty masz tempotongue_out
        Oni maja normalne, 22 odcinki na rok i kolejne za rok.
        wczoraj widzialam nowy odcinek, fajnie sie zaczyna. moze nie popsuja drugiego sezonu!
        • lenkaaa Re: Blindspot 2 16.09.16, 18:19
          piegucha napisała:

> To raczej jakie Ty masz tempotongue_out
          > Oni maja normalne, 22 odcinki na rok i kolejne za rok.
          >

Ha, ha, ha, no mnie chodzilo o to, ze skoro ostatnie odcinki 1-szego sezonu byly w maju, to myslalam, ze drugi sezon dopiero za rok, ale masz racje, bo zapomnialam, ze wiele seriali leci teraz z tym debilnym mid-season break, czyli de facto zaczynaja sie we wrzesniu a druga polowa leci dopiero od marca....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka