aniuta75 25.01.16, 13:48 No? To kto ze mną? Glx? Ktokolwiek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: The XFiles 25.01.16, 20:28 No JA KONIECZNIE !!!! Tylko chyba jeszcze sie nie zaczelo, czy cos przegapilam ? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The XFiles 25.01.16, 20:51 Jednak przegapilam O! Nawet special juz wyszedl ! Tylko teraz nie moge sie zdecydowac czy chce ogladac odcinek po odcinku czy wole poczekac i jednym ciagiem poleciec w jedna noc albo dwa wieczory... Odpowiedz Link
sil.wen Re: The XFiles 25.01.16, 21:16 Ale że co? Nowe? W sensie ciąg dalszy z tymi samymi bohaterami? Odpowiedz Link
sil.wen Re: The XFiles 25.01.16, 21:36 No pacz, w życiu bym nie powiedziała. Czyli że Hank Moody będzie znowu latał za kosmitami. Wow. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The XFiles 25.01.16, 23:39 tylko 6 odcinkow ale ciekawa jestem strasznie .... Odpowiedz Link
mendosita Re: The XFiles 26.01.16, 17:05 A kiedy to się ma zacząć? Bo też będę oglądać Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The XFiles 26.01.16, 18:44 No wlasnie sie zaczelo: wyszedl 20 minutowy spaecial i 2 pierwsze odcinki. Odpowiedz Link
sil.wen Re: The XFiles 26.01.16, 22:12 A special to może jakiś most między dawnymi i nowymi laty? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The XFiles 26.01.16, 22:23 Tez tak myslalam, ale okazuje sie, ze to po prostu wywiady a producentami i aktorami i taki troche sneak peak odnosnie dziesiatego sezonu. Jednak sie nie powstrzymalam i zaczelam ogladac pierwsze dwa odcinki Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The XFiles 27.01.16, 13:12 Mnie muzyczka wzruszyla na poczatku Ale generalnie ogladam tylko z sentymentu. Momentami jak wyglaszaja jakies kwestie odnosnie Wielkiej Konspiracji Swiatowej, super powaznym glosem, to mam wrazenie ze Mulder albo Scully za chwile wybuchna smiechem - tak bardzo to co mowia nie pasuje mi do kontekstu sytuacji... No i bawia mnie niezmiernie wstawki komiczne typu: Scully do Muldera "internet is no good for you", "I'm from the time before google" Natomiast nachalna promocja ubera wywoluje u mnie mdlosci. W co trzecim ogladanym serialu go wspominaja, az boje sie wieczorami otwierac lodowke.... ROTFL ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The XFiles 27.01.16, 22:47 Też się wzruszyłam . nawet jak będzie chała to zobaczę do końca . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: The XFiles 28.01.16, 11:14 nooo jest tak troche. Mulder to ciagle na wpol usmiechu ejdzie bo scully to sie jeszcze potrafi opanowac ale widac walke nie no ja bede wiernie trwac. rakowaty jaki ladny! a ja jestem dopiero po pierwszym odcinku Odpowiedz Link
galaxian1 Re: The XFiles 04.02.16, 09:21 A ja sie zapytam, czy muszę dobrze znać poprzednie sezony? To ja zdaje się poddałem się na 7 sezonie. Więc to jakieś 50 do 75 odcinków miałbym luki Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The XFiles 04.02.16, 10:02 Nie musisz . Aczkolwiek dobrze jest wiedzieć, że Mulder i Scully mieli synka, którego oddali do adopcji (nie miałam o tym zielonego pojęcia!!!) . Jak ne wiedziałeś to już wiesz . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The XFiles 04.02.16, 15:49 Czy ktos juz ogladal odcinek 3 ...? Przez caly czas mialam ochote walic glowa w sciane z rozpaczy. Czy to mialo byc smieszne ? Jesli tak, to humor na poziomie 10-latka do mnie nie przemowil.... Troche za bardzo to bylo w klimatach Grimma. Normalnie czekalam az zza krzaka wyskoczy Nick z Monroe ! Jakby zrobili taki cross-over to by to jeszcze mialo dla mnie sens a tak to myslalam ze umre z nudow przy nieustannych monologach Muldera i tego potwora granego przez Nowozelandczyka. Pojac nie moge, ze taka chale nam wcisneli oczekujac zachwytow fanow....... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The XFiles 06.02.16, 21:59 A do mnie przemówił . Dawno się tak nie uśmiałam . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The XFiles 06.02.16, 23:23 Podejrzewam, ze nie spodobalo mi sie, bo X-Files pamietam jako serial, ktory ogladalam z dreszczykiem i z zaangazowaniem emocjonalnym a ten sezon idzie ewidentnie w strone komedii i pastiszu. Juz nie da sie tego brac na powaznie. Odpowiedz Link
kanna Re: The XFiles 12.02.16, 20:09 Odcinek 3 był REWELACYJNY. A dzwonek z filesów w telefonie Mudera spadł mnie z fotela Odpowiedz Link
papryca Re: The XFiles 13.02.16, 15:45 Dla odcinka numer trzy warto było czekać wszystkie te lata. Odpowiedz Link
aniuta75 Finał 06.03.16, 21:54 Jakiś dziwny ten finał... Czy to już koniec koniec, czy będzie kolejny sezon? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Finał 07.03.16, 09:05 Ech..., nie dotrwalam do konca sezonu... Poddalam sie przy piatym odcinku.... Oficjalnie nic nie wiadomo o kontynuacji, aczkolwiek bylo cos przebakiwane, ze moze..., ze sa otwarci na kontynuacje..., ze rozwazaja..., ale bez konkretow. Widocznie zostawili sobie furtke tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link