Dodaj do ulubionych

The XFiles

25.01.16, 13:48

No? To kto ze mną? suspicious
Glx? suspicious
Ktokolwiek? suspicious
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: The XFiles 25.01.16, 20:28
      No JA KONIECZNIE !!!!
      Tylko chyba jeszcze sie nie zaczelo, czy cos przegapilam ?
      • lenkaaa Re: The XFiles 25.01.16, 20:51
        Jednak przegapilam big_grin
        O! Nawet special juz wyszedl !
        Tylko teraz nie moge sie zdecydowac czy chce ogladac odcinek po odcinku czy wole poczekac i jednym ciagiem poleciec w jedna noc albo dwa wieczory... wink
    • sil.wen Re: The XFiles 25.01.16, 21:16
      Ale że co? Nowe? W sensie ciąg dalszy z tymi samymi bohaterami?
      • aniuta75 Re: The XFiles 25.01.16, 21:25
        Tak, tak Sil, cd z Mulderem i Scully big_grin.
        • sil.wen Re: The XFiles 25.01.16, 21:36
          No pacz, w życiu bym nie powiedziała. Czyli że Hank Moody będzie znowu latał za kosmitami. Wow.
          • lenkaaa Re: The XFiles 25.01.16, 23:39
            tylko 6 odcinkow ale ciekawa jestem strasznie ....
            • mendosita Re: The XFiles 26.01.16, 17:05
              A kiedy to się ma zacząć? Bo też będę oglądać
              • lenkaaa Re: The XFiles 26.01.16, 18:44
                No wlasnie sie zaczelo: wyszedl 20 minutowy spaecial i 2 pierwsze odcinki.
                • sil.wen Re: The XFiles 26.01.16, 22:12
                  A special to może jakiś most między dawnymi i nowymi laty?
                  • lenkaaa Re: The XFiles 26.01.16, 22:23
                    Tez tak myslalam, ale okazuje sie, ze to po prostu wywiady a producentami i aktorami i taki troche sneak peak odnosnie dziesiatego sezonu.

Jednak sie nie powstrzymalam i zaczelam ogladac pierwsze dwa odcinki big_grin big_grin big_grin
    • pszczolaasia Re: The XFiles 27.01.16, 09:20
      no ja. pierwszy docinek mnie wzruszylsmile
      • lenkaaa Re: The XFiles 27.01.16, 13:12
        Mnie muzyczka wzruszyla na poczatku smile
        Ale generalnie ogladam tylko z sentymentu. Momentami jak wyglaszaja jakies kwestie odnosnie Wielkiej Konspiracji Swiatowej, super powaznym glosem, to mam wrazenie ze Mulder albo Scully za chwile wybuchna smiechem - tak bardzo to co mowia nie pasuje mi do kontekstu sytuacji...

No i bawia mnie niezmiernie wstawki komiczne typu: Scully do Muldera "internet is no good for you", "I'm from the time before google"

Natomiast nachalna promocja ubera wywoluje u mnie mdlosci. W co trzecim ogladanym serialu go wspominaja, az boje sie wieczorami otwierac lodowke.... ROTFL !
        • aniuta75 Re: The XFiles 27.01.16, 22:47
          Też się wzruszyłam smile. nawet jak będzie chała to zobaczę do końca smile.
        • pszczolaasia Re: The XFiles 28.01.16, 11:14
          nooo jest tak troche. Mulder to ciagle na wpol usmiechu ejdzie big_grin bo scully to sie jeszcze potrafi opanowacbig_grin ale widac walkesmile
          nie no ja bede wiernie trwac. rakowaty jaki ladny! a ja jestem dopiero po pierwszym odcinkusmile
          • pszczolaasia Re: The XFiles 28.01.16, 11:14
            i Skinner sporzadnial od czasow SoAsmile
            • lenkaaa Re: The XFiles 28.01.16, 13:30
              Skinner wyglada super z ta brodka !
    • galaxian1 Re: The XFiles 04.02.16, 09:21
      A ja sie zapytam, czy muszę dobrze znać poprzednie sezony?
      To ja zdaje się poddałem się na 7 sezonie. Więc to jakieś 50 do 75 odcinków miałbym luki big_grin
      • aniuta75 Re: The XFiles 04.02.16, 10:02
        Nie musisz smile.
        Aczkolwiek dobrze jest wiedzieć, że Mulder i Scully mieli synka, którego oddali do adopcji (nie miałam o tym zielonego pojęcia!!!) smile. Jak ne wiedziałeś to już wiesz big_grin.
        • lenkaaa Re: The XFiles 04.02.16, 15:49
          Czy ktos juz ogladal odcinek 3 ...?
          Przez caly czas mialam ochote walic glowa w sciane z rozpaczy. Czy to mialo byc smieszne ? Jesli tak, to humor na poziomie 10-latka do mnie nie przemowil.... Troche za bardzo to bylo w klimatach Grimma. Normalnie czekalam az zza krzaka wyskoczy Nick z Monroe ! Jakby zrobili taki cross-over to by to jeszcze mialo dla mnie sens a tak to myslalam ze umre z nudow przy nieustannych monologach Muldera i tego potwora granego przez Nowozelandczyka.
          Pojac nie moge, ze taka chale nam wcisneli oczekujac zachwytow fanow.......
          • aniuta75 Re: The XFiles 06.02.16, 21:59
            A do mnie przemówił big_grin. Dawno się tak nie uśmiałam big_grin.
            • lenkaaa Re: The XFiles 06.02.16, 23:23
              Podejrzewam, ze nie spodobalo mi sie, bo X-Files pamietam jako serial, ktory ogladalam z dreszczykiem i z zaangazowaniem emocjonalnym a ten sezon idzie ewidentnie w strone komedii i pastiszu. Juz nie da sie tego brac na powaznie.
          • kanna Re: The XFiles 12.02.16, 20:09
            Odcinek 3 był REWELACYJNY. big_grin
            A dzwonek z filesów w telefonie Mudera spadł mnie z fotela wink
    • papryca Re: The XFiles 13.02.16, 15:45
      Dla odcinka numer trzy warto było czekać wszystkie te lata.
    • aniuta75 Finał 06.03.16, 21:54

Jakiś dziwny ten finał... Czy to już koniec koniec, czy będzie kolejny sezon?
      • lenkaaa Re: Finał 07.03.16, 09:05
        Ech..., nie dotrwalam do konca sezonu... Poddalam sie przy piatym odcinku....
        Oficjalnie nic nie wiadomo o kontynuacji, aczkolwiek bylo cos przebakiwane, ze moze..., ze sa otwarci na kontynuacje..., ze rozwazaja..., ale bez konkretow. Widocznie zostawili sobie furtke tak na wszelki wypadek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka