galaxian1 05.02.16, 18:21 Scolfield i Burrows znowu razem ! Jak to zobaczyłem to padłem Serial nazywa się DCs Legends of Tomorrow i jest odnogą Arrowa. Aniutka macanko? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: padłem! aaaaa !!! :D 05.02.16, 18:40 Chłopie ja to macam cały czas przecież . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: padłem! aaaaa !!! :D 06.02.16, 15:21 Macasz i nic nie piszesz że tam gra takie duo brothers ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: padłem! aaaaa !!! :D 06.02.16, 17:41 Oj chyba jest wątek o tym... A może z Psiołą na fejsbuniu pisałyśmy...? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: padłem! aaaaa !!! :D 08.02.16, 08:30 nie. tutaj pisalysmy tylko Glx nie czyta moich wontali programowo. mnoze sie ich boi wbrew zreszta wszystkich zaprzeczen i zapowiedzi pozyczylam 3 odcinek.... <krece glowa nad swoja glupota> Odpowiedz Link
galaxian1 Re: padłem! aaaaa !!! :D 11.02.16, 18:50 Bo jam w ogóle ostatnimi czasy mało czytam, bo mnie wkurza nowy układ maili A o serialu może było pisane, ale nie było w pierwszych zdaniach kto tam gra. Takie rzeczy podaje się od razu na początku. Aby nie trza czytać 15 wypowiedzi zanim się dowiemy że tam są Skazani Odpowiedz Link
mendosita Re: padłem! aaaaa !!! :D 08.02.16, 14:41 O żesz, ale fajnie Asiu ale że aż takie to słabe? Bo chętnie bym też pomacała, bo panowie nader zacnie wyglądają Odpowiedz Link
aniuta75 Re: padłem! aaaaa !!! :D 08.02.16, 22:40 Asia woli Marvele . Mnie się zapytaj lepiej a nie jej, bo ona się nie zna . A tak serio - dupy nie urywa no, nie będę czarowała . Cudownie widać jaki to Dominik drewniany do bólu jest. A Wenciu cały czas zmrużone oczy ma, że niby knuje cały czas alboco . Teksty czasami maja fajne . Generalnie wolałam ich we Flashu niż tu . Odpowiedz Link
mendosita Re: padłem! aaaaa !!! :D 09.02.16, 15:07 To chyba pomacam jednak. Jak nie dla treści to dla walorów wizualnych Mój jeden pies też często tak jakby mruży oczy, myślałam, że jest krótkowidzem (po pani), ale może też coś knuje albo co Odpowiedz Link
bialeem Re: padłem! aaaaa !!! :D 15.02.16, 09:54 To bardziej odnoga Flasha. Tam captain cold już występował od początku Odpowiedz Link