Dodaj do ulubionych

Zombiaki 7

• sil.wen 6 28.11.16, 23:09
      No i co?
      Ja tam nie wiem. W sumie było ciekawie, ale jakoś mi się to wydaje trochę stratą odcinka - pięćdziesiąt minut i wszystkie z Tarą...
      Chyba wolałabym, żeby te odcinki były trochę poszatkowane i przynajmniej pokazywały ze dwie perspektywy za każdym razem. No bo w takim tempie to mamy szansę zobaczyć każdego ze dwa - trzy razy zanim się sezon skończy. A Carl z Dżizasem chyba w szesnastym odcinku dojadą do Negana.
      Może teraz Tara im podpowie, że jednak Neganowi można uciec i wreszcie wszyscy pitną, zamiast na niego pracować.
      • aniuta75 Re: 6 29.11.16, 09:17
        Póki co Tara nie wygada się o babskiej osadzie. Chyba Ricku by jej kulką musiał zagrozić. Przecież one mają cały arsenał!!! A jakby znaleźć jeszcze kilka takich osad gnębionych przez Negusia i jakby się do kupy zebrali to by gnojek miał za swoje o tongue_out.
        • galaxian1 Re: 6 29.11.16, 10:07
          Szkoda tylko, że producenci serwują serial w taki poszatkowany sposób.
          Każdy odcinek o innej grupce postaci sprawia, że serial nie jest wciągający.
          Bo nawet jak odcinek jest ciekawy i fajnie się kończy, to trzeba czekać miesiąc na kontynuację.
          Czy naprawdę ten odcinek, jako odcinek samodzielny, był taki potrzebny dla serialu? Przecież to można było wpleść w inne odcinki. A oglądalność leci na łeb na szyję...
          • galaxian1 Re: 6 29.11.16, 10:17
            Oglądalność 7 sezonu (mln).
            1 - 17.03
            2 - 12.46
            3 - 11.72
            4 - 11.40
            5 - 11.00

https://66.media.tumblr.com/985575d46b0315a8a262ca23e008c1ff/tumblr_o56y446Vm91ua0zk6o1_1280.jpg
            • aniuta75 Re: 6 29.11.16, 10:30
              Fota wyśmienita big_grin
              • piegucha Re: 6 29.11.16, 13:32
                Carl i Jesus beda za tydzien, wiec nie macie sie co martwictongue_out

Troche inny ten sezon, ale moze taki byl zamiar, zeby po tylu latach wlasnie bylo inaczej, zreszta chyba pierwszy raz nasza grupa jest tak podzielona terytorialnie, tyle roznych grup mamy w calym sezonie, ze stwierdzili, ze tak zrobia. A moze i w oryginalnych komiksach tak jest?

Mnie sie odcinek bardzo podobal, byl inny i ciekawy. natomiast juz mnie meczy ten caly Negan i zachwyty nim, najbardziej brutalny przeciwnik i juz mi uszami to wychodzi. A niestety to wielka postac w komiksach, co sie tu zagrzeje na dlugo, wiec jakos nie czekam na odcinki z nim. Ale chyba to tylko ja, przynajmniej tak widze z komentarzy.

Co do ogladalnosci to chyba pierwszy i finalowy odcinek maja je najwieksze, nie? AMC to nie jest jedna z wielkich stacji amerykanskich, wiec nie mozna porownywac ich ogladalnosci do np. NCIS, czyli najpopularniejszego serialu w US od lat.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 29.11.16, 22:07
      Myślałam też, że gościu od tygrysa będzie miał więcej do powiedzenia, a tu już zaraz połowa sezonu, a on sie raz przewinął.
    • sil.wen 7 05.12.16, 22:04
      Czy to jest możliwe, że Negan sobie sam buszuje po Aleksandrii i nikt go nie tknie? Rozumiem terror psychologiczny, fakt, że cała czołówka w terenie i w ogóle, ale bez przesady. Ktoś tam chyba został. Kurcze, po co Michonne się wyrychliła, mogła siedzieć na tyłku i byłoby po kłopocie.

Carl mnie rozczula, fajnie jest mieć te naście lat...
      Gabriel jest coraz bardziej cool smile
      A ten synek Diany coraz bardziej wkurzający.

I znowu nie było tygrysa...
      • piegucha Re: 7 06.12.16, 11:02
        Nie bylo tygrysa ani Carol!!!!!!!!! Jakos te odcinki z Neaganem strasznie sie dluza. zgadzam sie z opiniami o Michinne i synku Diany. Jakis slaby ten sezonsad
        • aniuta75 Re: 7 07.12.16, 11:49
          E tam, marudzicie waćpanny tongue_out.
          Negana trza załatwić z przyczajki tongue_out.
          • sil.wen Re: 7 07.12.16, 14:18
            Tyle że każdy już miał z pięć okazji, żeby go załatwić - i nic. Carl zastrzelił bez mrugnięcia dwóch strażników, ale potem jak Negan wylazł zupełnie nieuzbrojony i niespiesznie przechadzał mu się przed okiem to już nic, zamurowało. A ta Oliwia... W pysk to mu umiała dać, ale potem co? Zamiast robić lemoniadę mogła zebrać ekipę, każdy by wziął sztachetę albo co im tam zostało i bye-bye Negan. To nie, niech mu jeszcze grilla tam na tarasie zrobią.
            • aniuta75 Re: 7 07.12.16, 18:18
              Na razie to on na wywczasie jest. Zrelaksować się chłop przyjechał. Niech mu te grile i lemoniady robią. A potem konspiracja zakonspirowanej konspiracji i wtedy sztacheta big_grin.
              • sil.wen Re: 7 07.12.16, 20:22
                Taa, jasne. On sobie zaadoptuje Judith i zrobi z niej bojowniczkę survivorsów.
                • aniuta75 Re: 7 07.12.16, 22:15
                  A coś Ty! On ją chce na przyszłą uległą żonę big_grin.
                  • sil.wen Re: 7 08.12.16, 06:36
                    No fakt, musi myśleć perspektywicznie. Jego żony się zestarzeją, a dzieci w tym świecie jak na lekarstwo. Zresztą i tak, biorąc pod uwagę rozmiary haremu, jeśli będzie jakiś nowy przychówek, to pewnie będzie jego big_grin
    • sil.wen 8 12.12.16, 22:18
      No wreszcie!
      Oczy mi sie troche spociły na koniec, szczególnie jak Daryl się tak do Ricka przytulił i mu dał rewolwera...
      Ciekawe kto to jest od tych butów i czy to on napisał tę kartkę z fakiem.
      Ale nie sądziłam, że ze Spencera aż taka monstrualna gnida. Dobrze, że sie Negan na nim poznał.
      Carol mnie dziwi, o co jej chodzi? Chce tak leżeć na kanapie do końca świata?
      • aniuta75 Re: 8 12.12.16, 22:22
        W końcu! Przebudzenie Ricka big_grin. Daryl mnie rozczulił na maxa <3. Carol mnie już wqrwia od jakiegoś czasu, od dawna przestałam jarzyć o co jej biega tongue_out. Teraz tylko niech się wyda, że babska osada ma arsenał z bronią i jazzzzzda w 3 osady na Negana.
        Tylko kurde jak piszecie, że on z komiksach na długo zagościł to cholera mam troszku obawy odnośnie powodzenia całej akcji suspicious.

To teraz zdaje się dłuższe czekanie nas czeka? Czy coś mi źle mignęło przed oczami?
        • piegucha Re: 8 13.12.16, 13:44
          No, no, Negan przesadzil i Rick sie obudzil! Wreszcie! Super, bo wtedy ma dobre pomysly!
          Zreszta wszyscy jacys optymistyczni choc kolejnych ludzi stracili i dostali w dupe. Tego sie Negan nie spodziewal.
          No czytalam, ze Negan do dzis zywy w komiksach, ale juz nie chcialam czytac co i jak, wiec moze jak gubernator, pojdzie se gdzies i bedzie sie czaic albo przechodzic w samotnosci zalamanie psychiczne?
          Mnie Carol nie denerwuje, bo wydaje mi sie ze wiem o co jej chodzi, niby za duzo tego zabijania, niby nie dba juz o nikogo, ale jakby chciala to przeciez by sobie poszla gdzies dalej, nie?
          Mnie ciekawi dlaczego Jesus, ktory tak wszystko wie, zna Krolestwo i krola Ezekiela, a nie wie o Oceanside i magazynie kobitek? No jak to mozliwe?
          A teraz czekamy do lutego! Rok temu chyba kolo walentynek wrocili, wiec chwile bedziemy w niepewnosci.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 13.12.16, 15:19
      Mam nadzieję, że Carol jednak razem z Morganem dadzą się wciągnąć. I będzie jak za dawnych dobrych czasów. Tylko Glenna nie będzie crying Może Glenn junior za to...
      Negana może uwiężą? Albo okaleczą? Albo pozbawią tronu? I będzie w ukryciu planował zemstę? Nie chciałabym, żeby go całkiem wyeliminowali, bo jak ma zarost, to przystojnie wygląda, byle tylko już nie miał takiej władzy.
    • piegucha Re: Zombiaki 7 13.02.17, 13:38
      Dzis po pracy nowy odcineksmile Wreszcie koniec czekania na druga czesc sezonu !
      • aniuta75 Re: Zombiaki 7 13.02.17, 22:39
        Hahaha akcja Ricka i Michonne z linką przednia big_grin.
        Ciekawa jestem któż to znajomy był w tej grupie na końcu, że Ricku tak zęby suszył big_grin.
        • piegucha Re: Zombiaki 7 14.02.17, 11:22

Mnie sie wydaje, ze tak sie ucieszyl, jak zobaczyl ilu ich jest, bo przeciez ludzi do walki teraz potrzebuje! A skoro w Hilltop i w Krolestwie mu odmowili to tu znalazl.
          Mnie ciekawi czy Oceanside sie podlaczy do walki.
          No i co z tym Gabrielem! Skad wiedzial o lodzi i czemu tak wszystko zapakowal i sie zwinal?????????
          • aniuta75 Re: Zombiaki 7 14.02.17, 13:48
            A Oceanside to te babki?
            Nie wiem o co chodzi Gabrysiowi. Zaintrygowało mnie to mocno suspicious.
            • piegucha Re: Zombiaki 7 14.02.17, 14:20
              Tak, oceanside to kobitki.
              a ci nowi to chyba whisperers, ale ostatnio staram sie nie podczytywac co tam w komiksach, bo sie mocno rozczarowalam co to bedzie z neaganem sad
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 14.02.17, 23:51
      Linka mnie rozwaliła big_grin
      I jeszcze Rick do Daryla "Stare him to submission" a propos zmiękczenia Ezechiela big_grin big_grin big_grin

A to chyba Gabriel tam jest, nie? Z tymi zakapturzonymi? Bo kto by inny mógł? Chyba już nikt inny sie im nie ostał ze znajomych.
      I w ogóle sie działo, no!
      • aniuta75 Re: Zombiaki 7 15.02.17, 08:12
        Myślisz, że to Gabryś??? No w sumie miałoby to sens big_grin. Wziął żarcie i żelastwo i poszedł szukać nowych sojuszników big_grin.
        • sil.wen Re: Zombiaki 7 15.02.17, 14:39
          No w sumie nie wiem, tak analizując wyraz twarzy Ricka sobie pomyślałam. Ucieszył się wyraźnie, ale nie tak, jakby zobaczył kogoś, kogo się kompletnie nie spodziewał. W sensie nie wyglądał na osłupiałegosmile Raczej jakby mu ulżyło i się ucieszył. A wcześniej uparcie nie chciał uwierzyć, że G mógłby ich wystrychnąć na dudka.
          Ale wiadomo, że z Walkersami nigdy nie wiadomo smile
          • sil.wen Re: Zombiaki 7 15.02.17, 14:39
            Albo może Daryl się wykazał?
            • piegucha Re: Zombiaki 7 21.02.17, 12:40
              Nikt nie ogladal wczoraj? Ja zaraz po powrocie do domu, ale ban z gazety nadal obowiazuje, a mnie juz wkurza, ze ktos z bloku czy sieci brazylisjkiej spamuje w gazecietongue_out
              A wracajac do tematu, jakos wszystko szybko poszlo w tym odcinku! No kurka, co ta nowa grupa tak szybko dala sie przekonac do wspolpracy? I Rick tak jakos szybko wykonczyl kolczastego. Choc myslalam, ze sam se poradzi, a nie po sugestiach od Michonne. I te trzymanie za lapki jakos mi do nich nie pasuje! no nie!
              Fajna ta nowa grupa, choc przetluszczone wlosy ala Eugene! sad
              No i czy Tara wkoncu im powie o skladzie broni w Oceanside? Cos czuje, ze tak, skoro tak sie waha.
              Ale najgorsze, ze wszyscy obchodza sie z Carol jak z jajem! Kiedy wroci silna Carol, Carol-terminator! Taka rozmemlana nie podoba mi sie! O nie!!!!!!!
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 07.03.17, 20:27
      No co tak nic nie piszeta?
      Nie spodobał się wam wyluzowany Rick na wakacjach?
      • piegucha Re: Zombiaki 7 07.03.17, 20:38
        Tydzien temu pisalam, to nikt nic nie pisaltongue_out
        Nie, ten odcinek mi sie nie podobal. No moze poza spotkaniem z glowna nowe grupy. Swietna ona jest! Uwielbiam jej negocjacjebig_grin
        A Rick mnie tu denerwuje, tzn. ten jego caly zwiazek z Michonne. Jakos mi oni do siebie nie pasuja. Ale jeszcze glupsza jest Rosita i Sasha, co one se mysla, ze tak latwo zabija Negana??????????? Zarty!!!!!!!
        Chyba dojdzie do konfrontacji z Oceanside i na to czekam.
        A poza tym gdzie jest ten czarny z warkoczykami, co w tamtym odcinku zaginal?
        Widzialam zwiastun kolenego odcinka i widze, ze moja ulubiona wersja Carol wraca! WRESZCIE!!!!!!!!!
        • sil.wen Re: Zombiaki 7 07.03.17, 22:44
          Jaki czarny z warkoczykami? Nie pamiętam.
          No, to amory z Michonne są bleeee. Darowaliby sobie. No ale wiadomo, pula ograniczona.
          Rosita i Sasha już chyba mają najlepsze za sobą. Niech idą, może je Neagan przerobi na żony. Albo którąś podaruje Eugene'owi. Albo obie big_grin
          Ciągle nie wiem, dlaczego Dwigth tak przerobił doktorka.
          Było coś wcześniej, co by tłumaczyło? Dostawiał się do jego żony? Czy co?
          • aniuta75 Re: Zombiaki 7 08.03.17, 07:40
            A mi wakacje Michonne & Rick się podobały tongue_out. Nawet łezka mi się zakręciła w oku wink.
            Rosita to ma jakiś stres pourazowy alboco, ale Sasha? Obie klepki maja poprzestawiane i dobrze Sil piszesz, niech Negan je przerobi na żony tongue_out.
            Nie zanotowałam nic z doktorkiem. Myślałam, że po prostu wziął pierwszą lepszą osobę z najbliższego otoczenia Negana, której ten ufał, żeby Dwight trafił znowu do kręgu przyjaźni wink.

Czarny z warkoczykami w okularach?
            • sil.wen Re: Zombiaki 7 08.03.17, 17:07
              Bo ja w ogóle nie popieram żeby Rick z Michonne. Jakby miał jakąś fajną inną laskę to by i wakacje były fajne.
              Ta naczelna śmieciarka mi się jakoś kojarzy z tą z Utopii. Chyba z powodu oszczędnej mimiki big_grin
              • piegucha Re: Zombiaki 7 08.03.17, 18:39
                Utopii nie kojarze, ale watek z kotem byl niezly big_grin
                Czarny z warkoczykami i okularami, jeden z tych z Aleksandrii, co zaginal zanim Tara trafila do Oceanside.
                A wczoraj trafilam na nowy serial z byla juz zona Negana, a wlasciwie zona Dwighta - Arrangement. Nawet ciekawy i malo zajmujacy glowe smile
                • sil.wen Re: Zombiaki 7 08.03.17, 20:39
                  W sensie że ten? Tekst linka
                  To nawet nie zajarzyłam, że zniknął.
                  • aniuta75 Re: Zombiaki 7 16.03.17, 22:29
                    Ja myslałam, że zombiaki się nim zajęły big_grin.
                    • piegucha Re: Zombiaki 7 17.03.17, 13:51
                      Sladu po nim nie ma, wiec nie wiadomo czy go zjadly czy dostal amnezji czy co.
                      Choc cos mi sie wydaje, ze czytalam, ze teraz w czyms innym pracuje, wiec moze dlatego zniknal z WD.
                      Tak samo chyba z zona Dwighta, zniknela, a wlasnie pojawil sie serial z nia w glownej kobiecej roli, wiec to chyba tez nie przypadek.
    • aniuta75 Re: Zombiaki 7 16.03.17, 22:31
      W końcu Carolcia i Morgan obudzili się z letargu. To co? Sieczka się szykuje? suspicious
      • sil.wen Re: Zombiaki 7 16.03.17, 22:41
        No weź, ale mi obudzenie. Carol sadzi kwiatki (czy jakieś inne pomidory), a Morgan, który się nie mógł zdobyć na zielone światło do wytłuczenia neganowych psychopatów teraz nagle się wyżył na Ryśku, który owszem, przegiął na całego, ale jednak no kurcze, nie był psychopatą i mógł się do czegoś przydać jeszcze...
        • piegucha Re: Zombiaki 7 17.03.17, 13:55
          Mnie sie wydaje, ze to te melony przez ktore mlody umarl, ale moge sie mylictongue_out
          No, tak sie fajnie zapowiadalo, Carol idzie jak burza, a pozniej do ogrodka sad
          A Morgan, hhhhmmmmm, zeby mu tylko nie odbilo znowu, jak po smierci syna, co "czyscil" wszystko w okolicy. Tak dobrze zapowiadajaca sie postac, przeciez po pilocie byl tak chwalony. A pozniej to zalamanie i czyszczenie, a nastepnie kij i nie zabijanie nawet muchy. Jakos mnie to nie przekonuje. A teraz co? Sam ruszy i bedzie wszystkich i wszystko zabijal ta siekiera co mu Carol zostawila? Czy juz sie aktorowi znudzily wyjazdy do US i woli w domu w UK z rodzina posiedziec?
          Cos mi sie wydaje, ze ostatnio za duzo zycie prywatne i zawodowe ma wplyw na serial sad
          • sil.wen Re: Zombiaki 7 17.03.17, 22:00
            Otóż to. Tak myślałam, że Morgan kiedyś snapnie i ta jego filozofia się nie utrzyma, ale jakoś ten kontekst do mnie nie przemawia. Jakieś to takie od czapy zupełnie było.
    • aniuta75 Re: Zombiaki 7 21.03.17, 13:50
      Kurde ale te dwie baby gupie som tongue_out.
      Ten cały Judżin tez mnie wkurzył. Ja myślałam, że on plan jakiś ma!!
      Eeee do dupy tongue_out.

Jakieś plusy? suspicious
      • piegucha Re: Zombiaki 7 21.03.17, 15:06
        Eugen ma sie dobrze, sluchaja go, jest wazny jak wtedy kiedy Ryzemu klamal, ze wie jak wyleczyc ludzkosc. Negan powiedzial mu, ze nie musi sie juz bac to nie chce byc uratowany.
        A te baby rzeczywiscie glupie, wszystko popsuja.
        No i jak Maggie moze mowic Darylowi, ze smierc Glena to nie jego wina? Przeciez tak bylo, jakby nie podskakiwal, to tylko Abraham stracilby glowe.
        Sashy nie wroze sukcesu, raczej ja pokazowo wrzuca do pieca jak doktorka albo co.
        A na koniec w ciemnosci to chyba Daryl byl, bo chyba nie Dwight?
        • sil.wen Re: Zombiaki 7 21.03.17, 22:13
          Też myślę, że Daryl, Dwight chyba chudszy? Też myślałam, że Eugene jednak postara się o jakieś jaja, ale widać nic z tego.
          Ale chyba dobrze, że Maggie tak powiedziała Darylowi, on już i tak jest w rozsypce, to by się całkiem rozsypał w drobny mak. I tak głupi nie jest i swoje wie.
          Jednak obstawiam, że Sasha nie trafi do pieca, bo wpadnie Neganowi w oko, że taka odważna i w ogóle i będzie ją chciał na żonę.
          A Carol pewnie dalej sadzi pomidory. I jeszcze Dżizas gej - nie pomyślałabym ...
          • aniuta75 Re: Zombiaki 7 22.03.17, 08:55
            Noooo właśnie, umknęło mi - Dżizas gej to totalne zaskoczenie. Ja myślałam, że on i Maggie jakoś się spikną i będą razem walczyć i żyć wink.
            • piegucha Re: Zombiaki 7 22.03.17, 12:03
              Mnie juz nic nie dziwi, jak rok temu okazalo sie, ze kapitan Flint jest gejem, to i Jesus tutaj mnie nie dziwi. Poprawnosc polityczna podan wszystko w US. Zreszta ponoc w komiksach tez jest gejem.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 27.03.17, 21:48
      Czyli że jednak Dwight.
      Ciekawe, czy na serio serio.
      Eugene jest głupszy niż ustawa przewiduje.
      I nie wierzę, że oni do Aleksandrii te całą broń przywieźli! A co jak będzie niespodziewana wizyta? Wszystko się sypnie.
      • piegucha Re: Zombiaki 7 28.03.17, 14:14
        Mnie ciekawi skad Neagan sie o wszystkim dowiedzial, bo cos wspomnial, ze jutro wielki dzien, a zwiastun finalu pokazuje go chyba pod bramami Aleksandrii.
        Nawet nie wiedzialam, ze to juz za tydzien koniec kolejnego sezonu.
        W Dwighta jakos nie wierze, ze nagle tak mu sie odmienilo.
        • aniuta75 Re: Zombiaki 7 28.03.17, 22:11
          To następny odcinek to już finał????
          Dwight ma powód nienawidzić Negana, więc kto wie... O ile go Ricku wpierw nie ubije wink.
          Giwery schowane na bank, albo może nawet już rozdzielone między sojuszników.
          • sil.wen Re: Zombiaki 7 01.04.17, 20:00
            Ricku jak Ricku, prędzej Daryl.
            Miałam nadzieję, że Oceanside jednak się da przekonać, laski są dobre i mogłyby się bardzo przydać. Na razie to tylko Aleksandria się zna na wojnie, bo i w Hilltopie i w Kingdomie raczej łamagi dominują, więc nie wiem, jak mają zamiar się rozprawić z Neganem. Ci śmieciarze może jeszcze są ok.
            I chciałabym, żeby w finale się rozstrzygnęło, żeby już kolejny sezon nie eksplorował tego samego tematu.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 04.04.17, 12:33
      No i jak po finale?
      Ale sucz z tej śmieciary...
      Miałam nadzieję, że będzie po Neganie, a tu dopiero wojna w następnym sezonie.
      I nie mógł to kocur jego zeżreć?
      • piegucha Re: Zombiaki 7 04.04.17, 14:45
        Swinia i juz! ciekawi mnie tylko o co chodzilo, ze umowa z Neaganem byla o 12-10 osob? Tego nie zalapalam.
        Tez sie rozczarowalam, ze nie rozbili jego grupy, tylko caly kolejny sezon beda sie mordowac sad Bleee, nie lubie Neagana. Zginac nie zginie, bo w komiksach zyje do dzis, a wszyscy tak sie w nim zabujali, ze pewnie dlugo beda nas nim meczyc. Nie wiem, nie czuje tego samegotongue_out O ile lubilam tego aktora w supernatural, tak tu nie moge na niego patrzec i ciesze sie, jak go nie ma w odcinku.
        Podobalo mi sie jak Sasha skonczyla, szkoda ze nie udalo jej sie ugryzc Neagana, szkoda.
        A Eugene mnie juz tez denerwuje, szkoda ze nie spotkal sie z Luciele. No nic, to czekamy na kolejny sezon. Choc chyba nie bedzie najlepszy.
        • sil.wen Re: Zombiaki 7 04.04.17, 21:16
          A może będzie smile
          Sasha super, to było odejście w dobrym stylu.
          Może dla Judżina coś planują, że niby się odkupi, ale irytuje mnie strasznie i wolałabym, żeby go Negan wziął w obroty. Albo kocur. Albo ktokolwiek. Albo niech go chociaż ogolą, bo na te włosy się już nie da patrzeć.
          Miałam też nadzieję, że będzie więcej Carol w interakcji ze starą grupą, że do nich wróci na dobre, w sensie emocjonalnym. A tu jakoś blado.
          I szkoda, że się Rosity nie pozbyli, ona też mnie denerwuje.
          Ciekawi mnie, jak Oceanside się zachowa po tym wszystkim.
          • piegucha Re: Zombiaki 7 04.04.17, 21:41
            Jedne zombiaki sie koncza, a drugie zaczynaja. Dzis w US premiera 3 sezonu izombiesmile Tu przynajmniej mozna sie posmiacsmile To jutro bedzie co poogladac po pracy big_grin
            • sil.wen Re: Zombiaki 7 05.04.17, 20:28
              Jakoś mi nie podeszły, po dwóch odcinkach zarzuciłam.
              Czekam na Fear, nie powala, ale jako zapchajdziura i na otarcie łez po prawdziwych Walkersach może być.
              • aniuta75 Re: Zombiaki 7 05.04.17, 22:37
                Nooo, śmieciara sucz nie z tej ziemi.
                A 10-12 osób - jak powiedział Negan: ludzie to też zasoby smile, więc pewnie na roboli, ewentualnie Ricku na sex-niewolnika big_grin. No bo co innego?
                Sasha cudna, w końcu jest ze swoim rudzielcem smile. Pięknie z tą trumną wymyśliła smile.
                Jednak Dwighty dotrzymał słowa, czuję, że współpraca będzie kwitła w przyszłym sezonie.
                Mieszane uczucia mam co do Judżina. Sasha w niego wierzyła, więc może się chłop w końcu ocknie z tego neganowego letargu?
                I kurna nie mogę uwierzyć, że to już koniec tego sezonu!!!
                FTWD na otarcie łez...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka