aniuta75 14.06.07, 21:24 Jakiś Turek ukradł Polczata i nie poczatujemy już sobie . No chyba, że gdzieś indziej. Poszukam - chcecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendosita Re: Koniec z Polczatem :((( 14.06.07, 21:43 Pewnie, że chcemy. Szukaj nam Aniutko nowego domu! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Koniec z Polczatem :((( 14.06.07, 21:47 Cholera trochę trudne to szukanie. Na niektóre czaty też nie można wejść . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Koniec z Polczatem :((( 14.06.07, 23:03 A po co temu brudasowi Polchat, hę ? Odpowiedz Link
luczijka Re: Koniec z Polczatem :((( 15.06.07, 15:09 To co w końcu z tym czatem??? Udało Ci się znaleźć coś nowego Aniuta????? Bo bez czata, to ani rusz!!!!! Musi być i już!!!!!! DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Koniec z Polczatem :((( 15.06.07, 15:12 Kurcze nie wiem nawet gdzie . Tak żeby można było sobie samemu pokój założyć to chyba tylko na wirtualnej, ale jakoś tak... sama nie wiem... Odpowiedz Link
luczijka Re: Koniec z Polczatem :((( 15.06.07, 15:15 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to co my teraz zrobimy???????????????????????? Odpowiedz Link
gugi14 Re: Koniec z Polczatem :((( 15.06.07, 15:44 no a kto tego czata zakładał??? może jeszcze raz to zrobi ;] Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Koniec z Polczatem :((( 15.06.07, 15:52 Ja zakładałam pokój na polczacie. A drugi raz w tym samym miejscu się nie da, bo został polczat ukradziony czyli zhakowany. Poszukam coś i dam znać. Odpowiedz Link
aniuta75 Znalazłam fajną stronę 15.06.07, 18:59 ale nie wiem dlaczego nie mogę założyć pokoju //. Odpowiedz Link
aniuta75 Dałam wiadomość na forum PB 15.06.07, 19:20 Nie mam już pomysłów, a ludzie może coś pomogą . Odpowiedz Link
luczijka Nowy czat 15.06.07, 20:34 Założyłam nowy czat na jednej z angielskich stron <hihihi>. Ciekawe czy będzie działać??? <lol> Oto link: www.ukchat.com/chat/default.asp Odpowiedz Link
luczijka Łeeeeeeee tam :((( 15.06.07, 20:37 To działa tylko na czas jak jesteś na tej stronie <buuuuuuuuuuuu>. Chyba, że od tej pory będziemy się umawiać na określoną godzinę czatowania???? Odpowiedz Link
gugi14 Re: Łeeeeeeee tam :((( 15.06.07, 21:35 ja piernicze, że takie problemy istnieją w tak technologicznie rozwiniętej naszej cywilizacji??? Niesamowite!! Uwierzyć nie mogę!!!! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Łeeeeeeee tam :((( 15.06.07, 21:38 Bo serwisów czatowych takich jak polczat jest bardzo mało. Przeważnie są czaty na jakiś tam stronach, nawet na gazecie jest czat, ale pokoju już nie można sobie założyć . Odpowiedz Link
aniuta75 Jest polczat :) 15.06.07, 21:48 www.polchat.pl/ Nie wiem dlaczego nie mogę wejść w żaden pokój, ani się zarejestrować. Może Wam się uda. Odpowiedz Link
luczijka Re: Jest polczat :) 16.06.07, 14:03 Próbowałam wejść do pokoju i się udało!!! <hihihi> Na górze strony jest napisane, że trwają prace konserwacyjne i serwis w pełni będzie dostępny już wkrótce!!! Musimy się tylko uzbroić w cierpliwość )) Odpowiedz Link
luczijka Czatowe jaja :D 17.06.07, 18:18 Byłam dziś na czacie, a tam totalny sajgon <hihihi>. Wszystkie pokoje są połączone, więc np. zboki siedzą razem z fanami siatkówki lub PB-maniakami <lol>. Możecie sobie tylko wyobrazić jak to wygląda <hehehe>. Mówię Wam jakie tam się toczyły dyskusje DD Uśmiałam się po pachy i stwierdziłam, że nasze zwykłe czatowe oszołomy, to jest nic w porównaniu z tym co się tam teraz dzieje <lol>. Ufffffff jak dobrze, że niedługo wszystko ma być naprawione Odpowiedz Link
aniuta75 Wiem jak wejść do naszego pokoju :DDDDDDDDD 18.06.07, 22:02 Ja wejdziecie przez linka podanego na forum PB to w oknie tym co się pisze trzeba napisać tak: /join PRISON BREAK/SKAZANY NA SMIERC i wtedy przenosi do naszego pokoju . Ale jestem mądra <lol>. Odpowiedz Link
agamasia Re: Wiem jak wejść do naszego pokoju :DDDDDDDDD 19.06.07, 12:04 Ja weszłam trochę innym sposobem Po wejściu na forum kliknęłam ikonkę z napisem "pokoje" i tam wpisałam nazwę pokoju - PRISON BREAK/SKAZANY NA ŚMIERĆ, później tylko - ok i już Odpowiedz Link