gugi14 14.07.07, 00:18 Sto lat sto lat niech żyje żyje nam )) <tort> <prezent> ***************** spełnienia wszystkich marzeń !!!!!!!! <serducho> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: WSZYSTKIEGO NAJ... DLA MENDOSITY :DDD 14.07.07, 00:47 Rośnij duża, dzielna, zdrowa, w 100% procentach odlotowa. Nie zaglądaj do kieliszka, bo ci będzie grała kiszka. Bądź pomocna jak komputer, szybka jak japoński skuter. Sympatyczna jak maskotka i słodziutka jak szarlotka. Te życzenia są dla Ciebie, byś czyła się jak W SIÓDMYM NIEBIE! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: WSZYSTKIEGO NAJ... DLA MENDOSITY :DDD 14.07.07, 09:10 Duuużo zdrówka, wybudowania pięknego domu i aby Twój najpiękniejszy dzień w życiu był taki jak sobie wymarzyłaś ***************. Odpowiedz Link
aladar1975 Re: WSZYSTKIEGO NAJ... DLA MENDOSITY :DDD 15.07.07, 13:15 Troszkę spóźnione ale szczere )) Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce masz już jeden roczek więcej! Wszystkiego najjjjjjjj))) Odpowiedz Link
mendosita Re: WSZYSTKIEGO NAJ... DLA MENDOSITY :DDD 15.07.07, 21:21 Dziękuję Wam kochane, dziś dopiero wróciłam ze swej wsi i aż się wzruszyłam widząc takie miłe życzenia *** Wczoraj świętowałam najpierw w domu (tzn. w tym budującym się), a potem byłam na obiedzie w Krakowie Było cudownie, szkoda, że tak krótko Odpowiedz Link
luczijka Re: WSZYSTKIEGO NAJ... DLA MENDOSITY :DDD 17.07.07, 20:26 Ja też chciałam złożyć baaaaaaaaaaaaardzo spóźnione życzenia urodzinowe dla Kasi DD Wszystkiego naj naj najlepszego )) A tu jeszcze coś specjalnego <hihihihi>. youtube.com/watch?v=97V8DcbDOOs Odpowiedz Link
mendosita Re: WSZYSTKIEGO NAJ... DLA MENDOSITY :DDD 17.07.07, 20:58 Dzięki Lu Wiem, że mimo iż spóźnione, to bardzo szczere * I jaki ładny prezent Odpowiedz Link