agamasia 23.07.07, 12:41 Co to za serial, warto zobaczyć? Tak mniej więcej wiem o co chodzi, ale ciekawią mnie wasze wrażenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 23.07.07, 13:34 Właśnie, mnie też ciekawią :o) bo nie mogę się zdecydować czy zacząc oglądać czy nie... Odpowiedz Link
luczijka Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 23.07.07, 15:22 galaxian1 napisał: > Wczoraj ukazal sie 3x01 Dzięki za informację DD Okazuje się, że 3x02 też już jest!!! <hihihi> Właśnie ściągam oba )) Odpowiedz Link
agamasia Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 23.07.07, 15:28 To znaczy, że serial warty obejrzenia DD Odpowiedz Link
luczijka Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 23.07.07, 15:35 Już pisałam o tym serialu parę razy, ale nikt mnie nie chce słuchać PP Trochę w stylu Desperatek tylko o wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele lepszy Ciekawe postaci, dziwaczne sytuacje i nietuzinkowy humor Weeds jest produkowane i wyświetlane przez tą samą telewizję co Dexter, a to także mówi dużo o jakości tej serii DD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 23.07.07, 15:51 ja ogladalem tylko 1 odcinek... i przysnam sie, zedla mnie zbyt dziwaczny - wogole nie rozumialem o co tam chodzi ! Ale mozliwe ze nie poczulem klimatu, bo za malo widzialem Odpowiedz Link
luczijka Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 23.07.07, 17:57 galaxian1 napisał: > ja ogladalem tylko 1 odcinek... i przysnam sie, zedla mnie zbyt dziwaczny - > wogole nie rozumialem o co tam chodzi ! Ale mozliwe ze nie poczulem klimatu, bo > > za malo widzialem Właśnie, Weeds ma tak specyficzny klimat, że nie każdemu może podejść ;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 23.07.07, 20:27 Bo nalezy go pewnie oglądac tylko po... trawce Odpowiedz Link
luczijka Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 23.07.07, 21:14 galaxian1 napisał: > Bo nalezy go pewnie oglądac tylko po... trawce To jest nawet dobry sposób ;D Muszę kiedyś wypróbować i wtedy podzielę się z Wami wrażeniami <lol>. Odpowiedz Link
luczijka Obejrzałam dwa nowe odcinki :DDD 25.07.07, 01:09 luczijka napisała: > galaxian1 napisał: > > > Bo nalezy go pewnie oglądac tylko po... trawce > > To jest nawet dobry sposób ;D Muszę kiedyś wypróbować i wtedy podzielę się z > Wami wrażeniami <lol>. Te nowe odcinki są tak totalnie zakręcone, że nie trzeba żadnej trawki, żeby je oglądać, bo człowiek czuje się tak jakby wypalił cały wór trawki <rotfl>. Po prostu jazda bez trzymanki <hihihi>. Jeszcze więcej absurdalnych sytuacji i takiegoż humoru (o ile to w ogóle możliwe ;D). Jak dla mnie bomba!!!!! DD Ciekawe kiedy następne odcinki???? <lol> Odpowiedz Link
mendosita Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 27.07.07, 11:46 Ściągam właśnie pierwszy sezon zachęcona tym, że to ta sama stajnia, która robi "Dextera". Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 27.07.07, 12:11 3x3 jest juz od jakiegos czasu - jakby kto zaspal Odpowiedz Link
luczijka Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 27.07.07, 14:24 galaxian1 napisał: > 3x3 > jest juz od jakiegos czasu - jakby kto zaspal Dzięki Galaxian, co ja bym bez Ciebie zrobiła???? DD Odpowiedz Link
mendosita Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 07.08.07, 23:04 Obejrzałam 7 odcinków 1 serii i już ściągam drugą Serial rewelacyjny, coś zupełnie innego od tych znanych dotychczas, idealnie przemawia do mojego poczucia humoru. Muszę koniecznie wrzucić na płytkę i zapoznać narzeczonego z tym dziełem, na pewno mu się spodoba Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 08.08.07, 11:13 Jako, że się "zaciekawiłam", więc zacznę oglądać Weeds jak tylko skończę 2 serię SPN (jeszcze mi 4 odcinki zostały). Odpowiedz Link
mendosita Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 08.08.07, 22:04 Ten serial jest coraz lepszy! Skończyłam trzeci odcinek 2 sezonu i normalnie wyłam ze śmiechu podczas słuchania wykładu wujka Andy'ego Odpowiedz Link
mendosita Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 08.08.07, 23:16 Jezu!! Przy odcinku 5 ryczałam ze śmiechu, aż się bałam, że ludzi w domu pobudzę swoim rechotem Scena nalotu policji- istna masakra Niechże ktoś napisze, że jego też to tak śmieszy, bo pomyślę sobie, że jestem jakaś nienormalna. Odpowiedz Link
agamasia Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 09.08.07, 18:12 Ja właśnie skończyłam 1 sezon, końcowe odcinki są świetne Na początku zdziwiona byłam, że odcinki są takie krótkie, myślałam, że ściągnęłam jakąś okrojoną wersję Podoba mi się Conrad, Andy czasem wpienia swoją bezmyślnością, scena z facetem od jednocentówek na samochodzie niezła. Początek był jak dla mnie taki sobie, ale teraz się rozkręciło. Oglądam dalej. Odpowiedz Link
agamasia Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 09.08.07, 20:48 Jestem po 2x03, ale odlot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mendosita Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 10.08.07, 00:01 Obejrzałam dziś 10 odcinków, ten serial jest masakryczny Zostały mi już tylko dwa, buuu. Odpowiedz Link
mendosita Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 10.08.07, 00:17 Macie 3x3? Bo ściągam już drugi raz i drugi raz zatrzymało mi się na 90,3% // Odpowiedz Link
agamasia Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 10.08.07, 06:43 Mam ściągnięty cały bez problemów. Ściągałam z Mininovy, ostatni z listy [eztv] www.mininova.org/search/?search=weeds%20s03%20e03 Odpowiedz Link
mendosita Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 10.08.07, 08:46 Dzięki, ściągnę sobie to, bo po prostu MUSZĘ to dziś do końca obejrzeć A wiesz może kiedy kolejne odcinki? Odpowiedz Link
aniuta75 No to ja też się skusiłam na Weeds :D 10.08.07, 13:24 Dzisiaj zaczynam drugi sezon . Podoba mi się jak na razie. Chciałam sie tylko zapytać ile jest odcinków 3ciego sezonu? Odpowiedz Link
mendosita Re: No to ja też się skusiłam na Weeds :D 10.08.07, 14:41 Na razie wyszły 4, pre-airy. Odpowiedz Link
agamasia Re: No to ja też się skusiłam na Weeds :D 10.08.07, 19:35 3 sezon będzie miał 10 odcinków. Premiera w TV będzie 13.08, znalazłam tylko daty pierwszych 4 odcinków (od 13 co tydzień), nie wiem czy dalsze będą leciały od razu po nich. Odpowiedz Link
mendosita Re: 3x02 i 3x03 stoją na 90% 10.08.07, 22:07 Aniutko miałam to samo z 3x03. Spróbuj ściągnąć z linka, który Agamasia podała kilka postów wcześniej. Skończyłam właśnie 3x04 Buuu. Ja chcę już nowe odcinki! Odpowiedz Link
luczijka Bardzo się cieszę, że Was wciągnął Weeds :DDD 13.08.07, 12:38 Wreszcie będę miała z kim podyskutować na jego temat <hihihi>. Odpowiedz Link
luczijka Re: No to ja też się skusiłam na Weeds :D 13.08.07, 12:40 agamasia napisała: > 3 sezon będzie miał 10 odcinków. Ja słyszałam, że 15 i mam nadzieję, że to prawda, bo 10 to stanowczo za mało DD Odpowiedz Link
agamasia Good Morning Agrestic :D 12.08.07, 12:35 To chyba jakiś filmik promocyjny pl.youtube.com/watch?v=e1cNI95ceoo Odpowiedz Link
mendosita Re: Wczoraj skończyłam 12.08.07, 19:10 A te nowe od jutra to będą od piątego odcinka czy od początku znów? Wiecie może? Odpowiedz Link
luczijka Re: Wczoraj skończyłam 13.08.07, 12:36 mendosita napisała: > A te nowe od jutra to będą od piątego odcinka czy od początku znów? > Wiecie może? Myślę, że od początku 3 sezonu, bo oficjalnie te 4 odcinki nie ukazały się jeszcze w tivi ;DDD Odpowiedz Link
agamasia Re: Wczoraj skończyłam 13.08.07, 22:48 Wciągnęło nas na maksa DD Końcówka 2 i początek 3 sezonu zwalał z nóg i mam nadzieję, że rzeczywiście będzie 15 odcinków, bo te 10 to stanowczo za mało, tym bardziej, że już 4 odc. z 3 serii widziałyśmy. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 18.09.07, 11:43 Obejrzalam 1x1 i jakos mnie nie ruszylo...nie moge sie zdecydowac czy mi sie podoba czy nie, czy smieszy czy nie.... No i nie wiem czy ogladac drugi odcinek czy dac sobie siana... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 18.09.07, 11:55 Lenka leć dalej - nie pożałujesz, zobaczysz . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest szósty odcinek! 18.09.07, 13:29 A wiesz, że mało brakowało a bym zapomniała P. Całe szczęcie, że Lenka podniosła wątek DD. Weeds już czeka na kompie . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 18.09.07, 16:49 no to tego...to może jednak spróbuje dalej oglądać...zobaczem... Odpowiedz Link
mendosita Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 18.09.07, 21:34 Jestem już po Podobało mi się jak zwykle, tylko pojawienie się bliźniaczki Olsen mnie drażni, bo jej nie lubię- wygląda jakby była niedomyta. Wujka Andy'ego za mało ( Odpowiedz Link
lenkaaa Aniuta !!! 18.09.07, 22:24 Dzięki, żeś mnie zachęciła do dalszego oglądania. Jestem po 5 odcinku i myślę, że będę kontynuować :o) :o) :o) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Aniuta !!! 20.09.07, 19:24 Slowo daje, coraz bardziej mi sie podoba !!!! 2x2 jest za..bisty !!! Aniuta - daj pyska (cmok, cmok!!!) bo tylko dzieki Tobie ogladam ten serial !!! Odpowiedz Link
mendosita Re: Aniuta !!! 20.09.07, 19:51 Brawo Lenka!! Super, że się wciągnęłaś. Tylko pisz, dziewczyno, pisz, bo tu fani Weeds sa w mniejszości, wiec każdy jest na wagę złota. Odpowiedz Link
aniuta75 No widzisz :DD 20.09.07, 20:54 Ty się mnie trzymaj to dobrze na tym wyjdziesz PP. Odpowiedz Link
aniuta75 A Ty Kasiu kochana :D 20.09.07, 21:02 To byś się w końcu za Supcia wzięła hmmm? Odpowiedz Link
mendosita Aniutko kochana 24.09.07, 21:23 nie mogę się wziąć za Supcia, bo go wywaliłam Dwa razy robiłam podejście (albo nawet trzy) i nic z tego, więc uznałam, że to nie ma sensu Odpowiedz Link
aniuta75 Jestem właśnie po 3x06 24.09.07, 21:00 Padłam z Andy'ego w białych majtasach <lol>. No i jak Nancy miała zgrywać twardzielkę hehehehe. Ciekawe kto będzie teraz bossem po śmierci U-Turne'a? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Jestem właśnie po 3x06 24.09.07, 21:20 W jakie dni sa nowe odcinki ? Wtorki ? Ja jestem dopiero przy 2x02 :o) Odpowiedz Link
luczijka Re: Jestem właśnie po 3x06 24.09.07, 23:49 aniuta75 napisała: > Padłam z Andy'ego w białych majtasach <lol>. No i jak Nancy miała zgryw > ać > twardzielkę hehehehe. Ciekawe kto będzie teraz bossem po śmierci U-Turne'a? Też z niego nie mogłam szczególnie, że te majtasy są były cholernie obleśne <lol>. W ogóle szósty odcinek był zajebisty, dużo lepszy od piątego, w którym podobał mi się właściwie tylko Bill Sussman ;DDD Odpowiedz Link
luczijka Odcinek 7 :D 26.09.07, 14:09 No nieźle się porobiło <lol>. Nancy przespała się ze swoim szefuńciem, ale tak naprawdę to ma chyba ochotę na tego Meksykanina ;DDD A trailer następnego odcinka sugeruje, że sytuacja skomplikuje się jeszcze bardziej <hihihihi>. Już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Odcinek 7 :D 27.09.07, 20:43 Meksykanin chyba rzeczywiście zawróciła Nancy w głowie. Trochę szkoda, bo ja myślałam, że ona będzie z tym murzynem-plantatorem (nie pamiętam jak on ma na imię ). Końcówka zarąbiasta hehehehe - pan były mąż wypływa z ziemi <lol>. Odpowiedz Link
lenkaaa !!! KOCHAM WEEDS !!!! 27.09.07, 14:41 Agamasia miałaś rację, że końcówka 2 i początek 3 sezonu zwala z nóg !!! Ja szczałam ze śmiechu !!! Jeśli cała reszta 3 sezonu jest taka sama, to już nie mogę sie doczekać !!! Kocham Weeds !!!! Za...isty serial !!!!!!!! Odpowiedz Link
rodzynia Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 27.09.07, 16:07 Ja obejrzałam dwa pierwsze odcinki, narazie bez rewelacji, ale potencjał jest Przez chwilę myślałam, że Elisabeth Perkins gra dwie role, bo tą dilerkę gra tak podobna do niej aktorka Odpowiedz Link
lenkaaa Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 27.09.07, 16:44 ja zaskoczyłam chyba dopiero po 5 albo 6 odcinku... Ale ta trzecia seria jest po prostu odlotowa. Lepsza od pierwszej !!!!!!!!! Odpowiedz Link
mendosita Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 27.09.07, 17:50 Lenka- moimi faworytami sa odcinki, w ktorych byl nalot policji (poplakalam sie wtedy, autentycznie) i jak wujka Andyego ugryzl pies W ogole jego lubie najbardziej i szkoda,ze ostatnio go tak malo (( Odpowiedz Link
rodzynia Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 21.10.07, 01:56 no cóż wciagnęłam się Przede mną 3 najnowsze odcinki świetna jest ta początkowa piosenka Odpowiedz Link
agamasia Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 21.10.07, 11:55 I bardzo dobrze, że się wciągnęłaś, bo to fajny serial. A piosenka w każdym odcinku ma inną aranżację aż czasem się zastanawiam co znowu wymyślą Odpowiedz Link
luczijka Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 21.10.07, 14:00 No to teraz chyba tylko Glx vel. Mr. Proper vel. Galaxian vel. Zdzisiu vel. Derwin vel. ... nie ogląda Weeds <lol> PP Odpowiedz Link
szmegesz Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.11.07, 10:56 Ja też jestem fanem tego serialu. Połknęłam prawie 3 serie w dwa tygodnie. Dawno się tak nie ubawiłam.Atmosferą przypomina mi trochę Pulp fiction.Sceny i teksty bezpruderyjne. Serial zdecydowanie na godzinę 23.Teraz nadają pierwszą serię na Comedy Central ( wcześniej było na HBO) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 16.11.07, 15:23 Och jak mi się podoba Guillermo DDDDDDDDDDDDDDDDDD. Odpowiedz Link
mendosita Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 19.11.07, 06:37 Coś ten Weeds coraz słabszy się robi, nie wydaje sie Wam? Nie oglądam już tego nawet z połową dawnej przyjemności. Szkoda. Odpowiedz Link
mendosita Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 20.11.07, 19:20 Obejrzał już ktoś dzisiejszy odcinek? To jest season finale? Ja się postaram obejrzeć jeszcze dziś, ale nie wiem czy się uda. Odpowiedz Link
luczijka Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 21.11.07, 01:49 aniuta75 napisała: > Och jak mi się podoba Guillermo DDDDDDDDDDDDDDDDDD. Wcześniej nie mogłam się zdecydować, który jest lepszy: Koni czy Guillermo ;P Teraz już wiem, że jednak wolę Conrada DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 21.11.07, 01:08 No cóż - nie był to moim zdaniem odcinek godny nazwania go Season Finale. Czegoś więcej się spodziewałam . Odpowiedz Link
luczijka Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 21.11.07, 01:46 Jak też ((( Ten odcinek wypada szczególnie słabo jeśli się go porówna z zeszłorocznym finałem. Miejmy nadzieję, że w 4 sezonie to naprawią DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 21.11.07, 12:52 Ufff no to kamień z serca, bo już myślałam, że mnie od marud będziesz wyzywała hihihiih. Odpowiedz Link
luczijka Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 21.11.07, 15:31 aniuta75 napisała: > Ufff no to kamień z serca, bo już myślałam, że mnie od marud będziesz wyzywała > hihihiih. A czemu bym Cię miała wyzwać, skoro dobrze prawisz???? Poza tym nie róbcie ze mnie aż takiej jędzy <lol>. Wiem, że moje drugie imię to Małpa_W_Czerwonym, ale i Małpy potrafią być od czasu do czasu milutkie ;P DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 21.11.07, 17:07 Milutkie, puchate i przytulaśne DD. Odpowiedz Link
luczijka Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 21.11.07, 17:40 Noooooooooooooooooo to rozumiem DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
mendosita Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 21.11.07, 20:22 Też jestem rozczarowana. Obejrzałam wreszcie i żadnych wrażeń, jedynie Doug ratował odcinek. Odpowiedz Link
luczijka Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 21.11.07, 20:53 Ta jego piosenka była niezła <lol>. Odpowiedz Link
luczijka Aha... 21.11.07, 20:54 a najgorsze jest to, że w ogóle się nie wyjaśniło co dalej z Nancy i Conradem (((((((((((((((((( Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Aha... 22.11.07, 00:16 No fakt... odcinek "taki se" i rzeczywiście tylko ta piosenka Douga go ratowała w moich oczach... a w ogóle to skończyło sie w taki sposób, że gdyby nie zdecydowali się na kontynuację to nawet można by to na upartego przyjąć za zakończenie całej serii... Odpowiedz Link
ka_thy Re: Kto ogląda Weeds/Trawkę? 26.11.07, 21:49 No to melduje się jeszcze jedna fanka tego serialu Jestem pod wielkim jego wrażeniem. Podoba mi się tematyka pokazana w bardzo niestandardowy sposób, niegrzeczne słownictwo, zwłaszcza słowo "fuck" używane w różnych kontekstach i konfiguracjach - moje ulubione to "fucking god" . Uwielbiam Nancy, jej niewinne oczy i umiejętność wychodzenia z opresji, uwielbiam jej rodzinkę, Silasa, Shane'a i wujka Andiego. Choć uważam, że wujek Andie po wyjściu z wojska to już nie ten sam Andie. Tak samo żal mi było po odejściu Lupity, uwielbiałam jej komentarze. Zaś jesli chodzi o panów, którzy pobudzają zmysły ;P to ja tu wspomnę Petera Scottsona, agenta DEA i męza Nancy. On niesamowicie mi się podobał, jako postac też. Bardzo przeżyłam jego śmierć, choć nie uwierzyłam w nią tak do końca. Generalnie, trzeci sezon nie był już tak udany jak poprzednie, brakowało mi Petera , Silasa ze swoimi problemami wieku młodzieńczego, nie przemawiał do mnie cały wątek z Majestic i ten blond koleś. Weeds rozbiło się na zbyt wiele wątków i wiele z nich zostało tylko muśniętych i niedopowiedzianych. A serial skoczył się tak, że każdy może sobie ułożyć swoje własne zakończenie. Odpowiedz Link
aniuta75 Kathy 26.11.07, 22:02 ka_thy napisała: > A serial skoczył się tak, że każdy może sobie ułożyć swoje własne > zakończenie. Czyli co? To już koniec??? Nie będzie już więcej??? Nawet mnie nie załamuj kobieto . Odpowiedz Link
ka_thy Re: Kathy 26.11.07, 22:18 Nie wiem czy będzie więcej. Ale takie zakończenie mogłoby być zakończeniem całego serialu, czyż nie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kathy 26.11.07, 22:21 No tak mogłoby być . Ale mam nadzieję, że nie będzie bo ja chcę więcej Weeds, bom uzależniona heheheh. Odpowiedz Link