mendosita 30.07.07, 17:18 Gugi, specjalnie dla Ciebie: www.youtube.com/watch?v=xduMvkgYWPE&mode=related&search= PS. Ta piosenka dotychczas kojarzyła mi się z Łentem (był bardzo ładny klip z nim w roli głównej), ale teraz myślę, że pasuje bardziej do Jeffa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gugi14 Re: Dla Gugi :) 30.07.07, 23:34 Przeboski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba jeszcze bardziej mnie kreci John niż Clooney.... chociaz obydwaj mają takie zawadiackie usmiechy DD Odpowiedz Link
mendosita Re: Dla Gugi :) 31.07.07, 08:22 Ja Clooneya nie lubię za bardzo, nie kręci mnie nic a nic. Za to dostrzegam w Jeffie duże podobieństwo do Roberta Downeya Jr, który zawsze mi się podobał. Odpowiedz Link
luczijka Re: Dla Gugi :) 31.07.07, 15:19 mendosita napisała: > Ja Clooneya nie lubię za bardzo, nie kręci mnie nic a nic. Za to dostrzegam w > Jeffie duże podobieństwo do Roberta Downeya Jr, który zawsze mi się podobał. Też lubię Roberta Downey'a Jr, nawet nie wiem dlaczego ;DDD Odpowiedz Link
mendosita Re: Dla Gugi :) 31.07.07, 12:09 A jakie śliczne dołeczki w policzkach Nie da się ukryc: ciacho i basta. Bardzo się cieszę, że na fali popularności zdobytej w GA porwało go kino i niedługo będzie można go zobaczyc w filmach z Umą Thurman i Hilary Swank. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dla Gugi :) 31.07.07, 12:47 Ile on ma właściwie lat? Z resztą nieważne - ciacho jest i basta DD. Odpowiedz Link
mendosita Re: Dla Gugi :) 31.07.07, 13:45 41 Zdziwiona nieco byłam, że w Super gra ojca takich starych chłopów , ale co tam- widocznie wcześnie zaczynał ) Odpowiedz Link
mendosita Re: Dla Gugi :) 01.08.07, 21:32 Obejrzałam dziś odcinek 17 i padłam z zachwytu. Jaki on jest pięknyyyy, jeju Gugi czy mi się zdaje, czy on jest jeszcze piękniejszy od Domusia?? A w odcinku 18 jest pacjent o nazwisku Scofield, hihi. Nie mogę patrzeć na Terrenca, ble. Ach, och, muszę jeszcze raz obejrzeć sceny z Jeffem. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dla Gugi :) 01.08.07, 21:59 mendosita napisała: > A w odcinku 18 jest pacjent o nazwisku Scofield, hihi. Też na to zwróciłam uwagę heheheh. Może to jakiś krewny Majkela <lol>. Odpowiedz Link
gugi14 Re: Dla Gugi :) 01.08.07, 23:05 wydaje mi sie Mendosito ze John ma tego czegos wiecej niz Lincoln ) nie duzo wiecej ale zawsze wiecej D Odpowiedz Link
mendosita Re: Dla Gugi :) 02.08.07, 09:01 Chyba tak, jest po prostu bardziej, bardziej.... Odpowiedz Link
mendosita Re: Dla Gugi :) 02.08.07, 23:27 Hihi patrzcie, co znalazłam: www.cafepress.com/jeffreydeanfans/1752767 LOL Odpowiedz Link
agamasia Re: Dla Gugi :) 05.08.07, 17:02 Swojego czasu Jeff spotykał się z Mary-Louise Parker, która gra w Trawce, ale się rozstali www.greysanatomyinsider.com/2007/06/attention-ladies-jeffrey-dean-morgan-single-again.html Odpowiedz Link