aniuta75 21.11.07, 23:14 film.wp.pl/id,82441,title,Rekordowy-Dexter,wiadomosc.html A ja nawet nie wiedziałam, że to na podstawie książek jest . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Dexter rekordzista 21.11.07, 23:35 Nie wiem czy zaglądasz do tego innego wątku więc zapytam tu jeszcze raz to samo: " Jak wrażenia po 3 odcinkach ? Pytam, bo ja tak się zastanawiam i zastanawiam i zastanawiam i nie mogę sie zdecydować czy zacząć oglądać czy nie......................" Odpowiedz Link
mendosita Re: Dexter rekordzista 22.11.07, 06:10 Aniutko ja nawet miałam tą książkę, tytuł to: "Demony dobrego Dextera" i w sumie nie warto jej czytać, bo ona jest identyczna z filmem. Tzn cała narracja jest zywcem wzięta z książki, scenarzysta nic nie zmieniał. Tak samo dialogi- identyczne. Więc zdecydowanie lepiej pooglądać serial. A jak już go znasz, to książka będzie nudna. Lenka- Ty sie nie zastanawiaj, bo serial jest rewelacyjny. Odpowiedz Link
aniuta75 Lenka 22.11.07, 14:36 Już mam za sobą 7 odcinków i w sumie nawet, nawet . Pierwszy sezon ma tylko 12 odcinków więc szybciutko idzie. Aha i nie ściągaj z mininovy bo się nie doczekasz tylko z thepiratebay.org/ po jednym odcinku - bardzo szybko idzie . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lenka 22.11.07, 14:42 no kurcze, ale ten tytułowy morderca jest taki fajny? na serio da się go lubić? mnie odrzuca tematyka tego serialu... Teraz oglądam Numb3rs więc Dxter musi poczekać ! Odpowiedz Link
mendosita Re: Lenka 22.11.07, 19:34 Lenka ten serial naprawdę ma w sobie to coś Im dalej, tym bardziej wciąga. Odpowiedz Link