luczijka 05.03.08, 21:51 Tęsknimy za Tobą DD Odezwij się!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Debest gdzie jesteś?????? ;P :DDDDDD 05.03.08, 21:52 No właśnie! Trzeba pisać a nie kilka postów i sobie poszedłeś . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Debest gdzie jesteś?????? ;P :DDDDDD 07.03.08, 19:25 A co to za jeden ? Bo nie wiem czy tez mam tesknic, czy zapomniec Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Debest gdzie jesteś?????? ;P :DDDDDD 07.03.08, 19:54 Znaczy jak chcesz to tęsknij, ale to tak gupio jak facet za facetem tęskni DD. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Debest gdzie jesteś?????? ;P :DDDDDD 07.03.08, 20:24 aniuta75 napisała: > ale to tak gupio jak facet za facetem tęskni A Sam napewno bedzie tesknil za Deanem, jak tego moce piekielne pochłoną ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Debest gdzie jesteś?????? ;P :DDDDDD 07.03.08, 20:26 Po pierwsze primo to Sam i Dean są braćmi. A po drugie primo nic nikogo nie będzie pochłaniało! DD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Debest gdzie jesteś?????? ;P :DDDDDD 13.03.08, 21:14 aniuta75 napisała: > Po pierwsze primo to Sam i Dean są braćmi. A jacys wogole nie podobni ! > A po drugie primo nic nikogo nie będzie pochłaniało! DD Tak, a skad to wiesz babo ? DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Debest gdzie jesteś?????? ;P :DDDDDD 13.03.08, 21:17 galaxian1 napisał: > Tak, a skad to wiesz babo ? DD Mam głęboką nadzieję, że tak się nie stanie DD. Odpowiedz Link
luczijka Re: Debest gdzie jesteś?????? ;P :DDDDDD 07.03.08, 21:40 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > ale to tak gupio jak facet za facetem tęskni > > A Sam napewno bedzie tesknil za Deanem, jak tego moce piekielne pochłoną ! : > D Galaxian! Jesteś niepoprawny <lol>. Każdy wątek przerobisz na supernaturalny <hahaha> PPPPPPPPPP Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Debest gdzie jesteś?????? ;P :DDDDDD 13.03.08, 21:16 luczijka napisała: > Galaxian! Jesteś niepoprawny <lol>. Każdy wątek przerobisz na supernaturalny <hahaha> PPPPPPPPPP No ba... jak nie ja, to kto ? Odpowiedz Link
debest3 Re: Debest gdzie jesteś?????? ;P :DDDDDD 14.03.08, 23:22 sorry bardzo..ale najpierw byłem wyjechany..a potem niestety twardziela większego montowałem..stary już sie skurczył niebotycznie Odpowiedz Link