ilekobietamalat 08.06.08, 09:24 obejzalam, nie wiedzac wlasciwie o czym to,co to.. i dawno nie ogladalam tak niezle zrobionego filmu romantycznego. zakonczenie mnie zaskoczylo, pan jak zwykle uroczy.. naprawde jak sie nie ma co robic,to wato zobaczyc mily,lekki,przyjemny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdawaw1 Re: na pewno,byc moze 08.06.08, 15:21 właśnie ma go w swoich wieczornych planach do obejrzenia - zamiast meczu Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: na pewno,byc moze 08.06.08, 19:40 no wiesz co, meczu nie bedziesz ogladac?! Odpowiedz Link
luczijka Re: na pewno,byc moze 08.06.08, 23:43 magdawaw1 napisała: > właśnie ma go w swoich wieczornych planach do obejrzenia - zamiast meczu I co Magda rzeczywiście oglądałaś zamiast meczu??? <hihihi> Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: na pewno,byc moze 09.06.08, 10:15 sumarycznie zamaist meczzu obejrałam film, który polecila mi kolezanka. Zostałą megafanką Moonlighta ( a nade wszystko pana wampira z filmu ), ktory mi jakoś nie podchodzi. Z tej "miłości" ściągneła film austalijaki,w ktorym pan gra i mnie do niego zachęcila. Film symatyczny - no a pan wygląda naprawfe nieźle!!! widać jego tatuaże - prawdziewe!!! Odpowiedz Link
luczijka Re: na pewno,byc moze 09.06.08, 11:28 To teraz z pewnością lolumowe fanki Moonlighta rzucą się na ten film ;D Odpowiedz Link