luczijka 26.08.08, 22:36 Podpowiedzcie mi co kupić na prezent na wieczór panieński. Dla przyszłej panny młodej of kors ;D Liczę na Waszą inwencję DD Mile są widziane nawet te najbardziej zwariowane pomysły <hihihi>. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Help! ;D 26.08.08, 22:45 E tam myślałam, że wymyślisz coś bardziej oryginalnego ;D Ja na przykład myślałam o czymś takim: www.allegro.pl/item422805562_dmuchany_seks_instruktor_na_panienski.html " target="_blank">www.allegro.pl/item422152823_bielizna_z_cukierkow_prezent.html Jak sądzisz przeszło by??? ;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Help! ;D 26.08.08, 22:48 luczijka napisała: > E tam myślałam, że wymyślisz coś bardziej oryginalnego ;D Jakoś weny dzisiaj nie mam chyba PP. Padłam z seks-instruktora DD. Odpowiedz Link
luczijka Re: Help! ;D 26.08.08, 23:06 aniuta75 napisała: > luczijka napisała: > > > E tam myślałam, że wymyślisz coś bardziej oryginalnego ;D > > Jakoś weny dzisiaj nie mam chyba PP. > Nie szkodzi, może jutro coś Ci wpadnie na myśl W każdym razie jakby co to pisz śmiało DD Też mnie powalił seks-instruktor <lol>. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Help! ;D 26.08.08, 22:50 moze walek do ciasta ? Na meza, jak juz sie miesiac miodowy skonczy, to bedzie w sam raz !! DD albo pogrzeb tutaj - moze cos ciekawego znajdziesz: www.iprezenty.pl/prezenty_na_wieczor_panienski/40/ Odpowiedz Link
luczijka Re: Help! ;D 26.08.08, 23:03 Dzięki dziewczynki za podpowiedzi <hihihi>. Taaaaaaa wałek mógłby być <lol>. Muszę to jeszcze skonsultować ze współfundatorką prezentu <hihihi>. Odpowiedz Link
agamasia Re: Help! ;D 27.08.08, 10:06 Bielizna, ale taka z sex shopu, raczej niezwyczajna A najlepszy prezent to występ czipendelsa, zostawia niezapomniane wrażenia DD Odpowiedz Link
agamasia Re: Help! ;D 27.08.08, 11:46 Chyba już kiedyś o tym pisałam, tak mi się wydaje. Odpowiedz Link