ilekobietamalat 16.01.09, 16:28 wg.tego co wyczytalam na forum serialowym, dzis nie ma ub, bo dzordzu buszu sie produkowal i nie nadali odcinka toz to jest kpina jakas! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: narodzie!:D 16.01.09, 16:32 Czy Ty tu nam imputujesz, że jakaś tam brzydka Betty jest ważniejsza od Dżordża Busza??? Facet z narodem swym chciał się pożegnać a Ty śmiesz pretensje do niego mieć! No skandal normalnie jakie te ludzie niewyrozumiałe som!!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: narodzie!:D 16.01.09, 16:37 a ja nie jego narod, wiec powinnam moc sobie spokojnie legalnie, spiratowac odcinek i obejzec a nie jakies zawracanie glowy dobrze ze chociaz GA mialam,ktore nawet bylo calkiem fajne Odpowiedz Link
aniuta75 Re: narodzie!:D 16.01.09, 16:40 Tyś jest mało wyrozumiała dla inszych narodów ot co! Powinnaś uszanować, że ten on Buszu chciał się pożegnać. Ba!! Powinnaś Ty się z nim pożegnać również! Odpowiedz Link
agamasia Re: narodzie!:D 16.01.09, 16:42 No na ten przykład pomachać mu białą chusteczką Odpowiedz Link
aniuta75 Re: narodzie!:D 16.01.09, 16:45 Chusteczka to za mało jest! Tu trza było kwiaty w kierunku odbiornika telewizyjnego rzucać! Takie goździki na ten przykład - pikne kwiaty do rzucania są baaardzo. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: narodzie!:D 16.01.09, 16:59 no biale i czerwone gozdziki to bym jeszcze gdzies znalazla..ale skad ja bym wziela niebieskie.. zeby tak ichnio patriotycznie bylo Odpowiedz Link
ilekobietamalat padlam:D 16.01.09, 17:01 wlasnie dostalam maila "ogladaj odkodowane hbo i hbo hd, z okazji zaprzysiezenia baracka obamy" zdecydowanie zbyt hamerykansko mi sie zrobilo Odpowiedz Link
aniuta75 Re: padlam:D 16.01.09, 17:08 No widzisz! Wszyscy świętują tylko Ty nie chcesz! Wstydziłabyś się! P.S. To że nie ma niebieskich goździków to nie szkodzi. Zawsze można chabrami goździki zastąpić. Też pięknie będą latały w powietrzu . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: padlam:D 16.01.09, 17:13 a to w ramach chabrow, moj ojciec ma teorie spiskowa, ze rolnicy to chabry i maki specjalnie w zbozu sieja.. nie do konca rozumiem dlaczego (niby zeby ladniej bylo,czy cos), ale napewno robia to SPECJALNIE zawsze wszystkich ta teoria strasznie cieszy Odpowiedz Link
fettinia Re: narodzie!:D 16.01.09, 20:50 ekhem a jakiego odcinka he? <Fetti niedoinformowana> Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: narodzie!:D 16.01.09, 22:01 fettinia napisała: > ekhem a jakiego odcinka he? > <Fetti niedoinformowana> echhh ugly betty, sezon 3, odcinek 12 winien byc wczoraj,czyli dzis Odpowiedz Link
rodzynia Re: narodzie!:D 17.01.09, 12:00 szkoda że nie było, bo ostatni odc się całkiem ciekawie skończył Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: narodzie!:D 17.01.09, 15:53 rodzynia napisała: > szkoda że nie było, bo ostatni odc się całkiem ciekawie skończył smiem sie z toba nie zgodzic;> teraz beda same rozpacze, rozterki i inne cuda. a swoja droga, iw ramach rozterek i rozpaczy, ktos chyba gdzies cos mowil,ze wie co bedzie izzy w GA, to niech mi ten ktos cos powie bom ciekawa Odpowiedz Link
aniuta75 Re: narodzie!:D 17.01.09, 16:10 Ja wiem kto wie - Lu . Gdzieś o tym pisała nawet ale znaleźć nie mogę . Odpowiedz Link
luczijka Re: narodzie!:D 17.01.09, 16:12 aniuta75 napisała: > Ja wiem kto wie - Lu . Gdzieś o tym pisała nawet ale znaleźć nie mogę > . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49600&w=88271337 Odpowiedz Link
luczijka Re: narodzie!:D 17.01.09, 16:11 Proszę Cię bardzo ;> Tu możesz przeczytać o co chodzi z Izzie i Zombie-Denny'm ;P ausiellofiles.ew.com/2008/12/greys-anatomy-1.html Odpowiedz Link
rodzynia Re: narodzie!:D 17.01.09, 16:20 ale mi chodziło o pary, które się utworzyły, a nie wątek Ignacia Odpowiedz Link
ilekobietamalat spojleruje ub;> 17.01.09, 16:51 pary moze i fajnie,ale jedna z par sie rozpadnie i bedzie kolejna tragedia Odpowiedz Link