aniuta75 30.01.09, 11:25 ...jakis przygłup od Peżota . Zwariować idzie. A blokada antyreklamówkowa u mnie nie działa ehhh . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Jak nie cycki mamy Yeti to... 30.01.09, 11:29 ja caly czas mam cycki yeti.. ale kurde, dlaczego nie ma dzis znow GA, o UB nie wspominajac??? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jak nie cycki mamy Yeti to... 30.01.09, 11:34 Bo GA w Jueseju 5 lutego dopiero . A facet od Peżota jest z boczku ciut na dole . I gupie miny robi . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jak nie cycki mamy Yeti to... 30.01.09, 11:36 ja mam ikee, albo paelle nie wiedziec czemu reklamowana bollywood;> przeta paella to hiszpanska alleee dlaaaczego dopiero 5 lutego.. co im do glowy padlo zeby dawac dopiero za tydzien> Odpowiedz Link
rodzynia Re: Jak nie cycki mamy Yeti to... 30.01.09, 11:39 ja też mam cały czas cycki u góry, ale wcześniej nawet nie zauważyłam, że ta reklama jest taka głupia, dopiero po wcześniejszym wątku na ten temat a na dole faktycznie jest Peugeot ale cieszmy się, że nie ma tych reklam co zasłaniają tekst.. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jak nie cycki mamy Yeti to... 30.01.09, 11:51 O tą babkę od Bollywooda też mam . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jak nie cycki mamy Yeti to... 30.01.09, 11:57 buahaha,teraz mam reklame planete, z tesktem "poznaj czlowieka, przez ktorego przed wyjsciem z pracy muszisz pozamykac wszystkie okna - bill gates" normalnie za trzecim razem zalapalam haha Odpowiedz Link
ka_thy Re: Jak nie cycki mamy Yeti to... 30.01.09, 11:57 A czy ona nie przypomina Wam Alex z Losta? Odpowiedz Link
ka_thy Re: Jak nie cycki mamy Yeti to... 30.01.09, 11:59 Ta gwiazda Bollywood - bo mi Ilekobieta wcięła się z postem Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jak nie cycki mamy Yeti to... 30.01.09, 12:00 pchi ja sie wcielam? pchi;P swoja droga mi ta kobieta przypomina nieudolna zabawe z grafika komputerowa.. przeta ona ma jakas twarz zmasakrowana. Odpowiedz Link
ilekobietamalat oo mam pana od peugota! 30.01.09, 11:58 i nie wiem co od niego chcecie.. jest uroczy i takie fajne miny robia Odpowiedz Link
magda.evie.zoe młodzi-pretensjonalni 30.01.09, 12:11 a na samym dole też macie trójkę pięknych młodych ludzi szukających partnerów? Mamo, to jest dopiero żenujące Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: młodzi-pretensjonalni 30.01.09, 12:18 to nocne mruczenie przypomina mi moja kolezanke z poprzedniej uczelni.. za ktora, ladniej mowiac, nie przepadalam i jakas dzika radosc mi sprawa patrzenie na to ogloszenie;D Odpowiedz Link
milka323 Re: Jak nie cycki mamy Yeti to... 23.09.09, 21:46 tytuł tego wątku jest wspaniałym uwieńczeniem mojej dzisiejszej pracy wykopaliskowej . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jak nie cycki mamy Yeti to... 23.09.09, 21:48 milka323 napisała: > tytuł tego wątku jest wspaniałym uwieńczeniem mojej dzisiejszej > pracy wykopaliskowej . trudno sie z toba nie zgodzic Odpowiedz Link