lenkaaa 17.03.09, 12:09 Juz mi sie katar zaczyna lac z nosa, echhh, szkoda gadac... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Lojeja, ale bede choooora... :( 17.03.09, 12:21 Pocieszę Cię ;P Ja mam to samo... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Lojeja, ale bede choooora... :( 17.03.09, 12:24 hmm, byalm pewna ze pisalam i wysylalam posta w tym temacie.. skoro go tu nie ma,to gdzie jest?! tak czy inaczej, lapcie dziewczyny prochy (na katar polecam cirrus)i sie nie dajcie) i imbir,i czosnek w nieprzyzwoitych ilosciach;D Odpowiedz Link
luczijka Re: Lojeja, ale bede choooora... :( 17.03.09, 12:30 Ja to muszę se zapodawać inhalacje, bo mi takie zwykłe domowe sposoby nie pomagają Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lojeja, ale bede choooora... :( 17.03.09, 12:56 ilekobietamalat napisała: > hmm, byalm pewna ze pisalam i wysylalam posta w tym temacie.. skoro go tu nie m > a,to gdzie jest?! ROTFL !!!!!!!!!!! Zarzadzam dochodzenie > tak czy inaczej, lapcie dziewczyny prochy (na katar polecam cirrus)i sie nie da > jcie) > i imbir,i czosnek w nieprzyzwoitych ilosciach;D juz wzielam cos innego antyhistaminowego, a ten imbir to ciagle mi tu polecacie a ja ciagle mowie, ze musze wyprobowac i nigdy nie probuje. Wiec tym razem jednak sprobuje. Ide gotowac wode na herbate, ale wezcie mi powiedzcie: mam herbate ekspresowa i kawalek imbiru w lodowce, to jak mam to zrobic? Ukroic plaster imbiru i zalac woda razem z torebka herbaty, czy jak ??? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Lojeja, ale bede choooora... :( 17.03.09, 13:00 rozne sa szkoly ja mysle ze lepiej go wrzuc chwile po zalaniu (jak woda nie bedzie juz tak baaaaardzo goraca,czyli jak zaczniesz pic w sensie) moja przyszla tesciowa imbir do herbaty scierala mi na tarce (patrzcie jak ona o mnie dba... ) dla mnie jednak bardziej apetyczne sa plasterki;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lojeja, ale bede choooora... :( 17.03.09, 13:04 dobra, to ide zalewac, dzieki Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lojeja, ale bede choooora... :( 17.03.09, 13:21 prawie nie czuje tego imbiru, chyba czarna za mocna zaparzylam (a dalam 2 plasterki imbiru). Nastepna zdrobie slabsza. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Lojeja, ale bede choooora... :( 17.03.09, 14:59 Kurde jak tak będę włazić w te chorobowe wątki to mnie pozarażacie . Zdrówka Lenkuś . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lojeja, ale bede choooora... :( 17.03.09, 15:38 Lepiej nie wchodz, bo juz ostatnio bylo epidemia na forum, tez wtedy chorowalam Odpowiedz Link